• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiskanc bayanlara

Aynen sekerim bende walla ozlesin os gunleri insallahhh..
Biraz azalta azalta basladim ise daha devami gelecek o beni kiskandi laf soyledi hatta bende kustum geldi ozur diledi sen olsan napardin dedi.Bende artik kiskanmiyorum o eskodende dedim gun intikam gunudur herseyin sirssi var:kkk:

not: cok uç noktalarda hala sinirlenirim yani tam anlamiyla kesemedim :51:
Ya ben cok tez canli birisiyim boyle hemen parlarim birde hicbirseyi icimde tutamam iyi yada kotu maleseff..
İcten ice kiskanmam hem hosuna gidiyor biliyorum ama hemde bunaliyor cunku cok kisitliyorummm..
Ama insallah bende olcam senin gibi yavas yavass noldu bu kiza niye kiskanmiyo diye kara kara dusunsun istiyorumm:))))

Birde az yukarda arkadas yazmis iste reyonda kizla fingirdesti fln..
Oyle seylere gelemem ben valla kiskancligi bastirmakta bir yere kadar oyle bir olayda kan cikar:D
Ki bildigi icin dikkatlidir kendisi gozumun icine icine bakar totosuyla geri geri gidiyo hahaha:)))

o kıskançlık bende de var ama ben bırakamıyorum ya denedim ama olmuyo :50: ama ben çok büyük kavga çıkarmıyorum mesela tv de bişey izlerken açık saçık kadın olsa hemen gözünü kapatırım sen bakma diye yada yolda birine baksa hemen kızarım ne bakıyosun niye bakıyosun diye ama onunda hoşuna gider sen beni çokmu seviyosun çokmu kıskanıyosun diye hemen gülüp sarılır.

ilk zamanlar bi mağzaya girdiğimizde bayan tezgahtarla konuşuyodu veya eşimin memleketinde bi alışveriş merkezinde alışveriş yapıyoduk ben kot denerken kızın biri geldi eşimle konuşuyo aaa sen şu okuldamıydın seni tanıyorum fln hemen çıktım kabinden aşkım nası olmuş dedim kıza ters ters baktım kız sustu uzaklaştı sonra tabi eşimi sert bi dille uyardım sakın bidaha bu şekilde davranma ben gidip erkeklerle konuşuyomuyum sana noluyoda konuşuyosun fln sonra akıllandı tabi şimdi markette bile kasiyerde kız olduğu zaman parayı almıyo bana işaret ediyo parayı al diye :1::1:

:1:
Yok ya ben cok kiskanc olsamda kasiyerden tezgahtar kizlarsan kisanmam..Zaten ben lak lak konuusrm onlarla esimde dahil olursa konusmam o birebir oyle muabbet olmadi hic ondan heraldee

Ya ben cok tez canli birisiyim boyle hemen parlarim birde hicbirseyi icimde tutamam iyi yada kotu maleseff..
İcten ice kiskanmam hem hosuna gidiyor biliyorum ama hemde bunaliyor cunku cok kisitliyorummm..
Ama insallah bende olcam senin gibi yavas yavass noldu bu kiza niye kiskanmiyo diye kara kara dusunsun istiyorumm:))))

Birde az yukarda arkadas yazmis iste reyonda kizla fingirdesti fln..
Oyle seylere gelemem ben valla kiskancligi bastirmakta bir yere kadar oyle bir olayda kan cikar:D
Ki bildigi icin dikkatlidir kendisi gozumun icine icine bakar totosuyla geri geri gidiyo hahaha:)))

Bende iziin weremem tabiki..
Ben yokken goremiorum Allah goruyor ben varken zaten tirsar :ssz:

Merhaba hanimlar
Buraya hep kavgalarimi gurultulerimi ve kiskancligimi yazdim..
Kiskanclik suphe kadr igrenc birsey yok..
Allahim kimseye vermesin insanin icini yiyor resmen..
Kiskanc hanimlar ben esimi cok kiskanirdim yok kiza bakti yok snu yapti falan filan..Kk dan aldgm elestiriler beni kendime getrdi
Kiskanmayi biraktm yavas yavas oyle mutluyumki Allaha cok due ettim
esimin telefonu falan ortada ama sokaga cikamiyodum cikinca hep tartisirdik kiskancligim azaldi azaldi ve plaja gittik denizr inanirmisinz basimi kaldirip bakmadim bakiyirmu diye..
hatta kac defa birakip onu yuzmeye gittim.bu bir ornekti tabiki
Baskaa smdi o beni kiskaniyor hatta beni kiskanmiosun eskisi gibi sevmiyomusin diyo:34:
Demem oki onlari biz simartiyorz sonra havalanip bunaldim ayaklarina yatiyorlar..
sizlerle paylasmak istedim..
teskkrler okuduguniz icin

senın adına cok sevındım bana gore her bayan kıskanctır lakın bazen içimizde tutmamız gerekır ve buyutmememız kıskancım ama çok degıl hersene tatıle gıderız gzerız mutluyuz cok sukur:nazar:hayatı kendımıze zehır etmıyoruz şükür:nazar::nazar:umarım sizde böyle devam edersiniz:nazar:

Merhaba hanimlar
Kiskanc hanimlar ben esimi cok kiskanirdim yok kiza bakti yok snu yapti falan filan..Kk dan aldgm elestiriler beni kendime getrdi
esimin telefonu falan ortada ama sokaga cikamiyodum cikinca hep tartisirdik kiskancligim azaldi azaldi ve plaja gittik denizr inanirmisinz basimi kaldirip bakmadim bakiyirmu diye..
Baskaa smdi o beni kiskaniyor hatta beni kiskanmiosun eskisi gibi sevmiyomusin diyo:34:
Demem oki onlari biz simartiyorz sonra havalanip bunaldim ayaklarina yatiyorlar..

Önceki konularını bildiğim için tebrik ediyorum seni, başarmana sevindim :7:

Merhaba hanimlar

bende bunun farkına vardım çok bunaltıyodum nişanlımı kıskançlıklarımla. simdi sorgulamıyorum ne yapıyosun nerdesin diye. başladı sen beni eskisi gibi sevmiyosun demeye ve sık sık aramaya :1:

Evet seni hatirliyorum soylediklerinde cok haklisin b3n de senin kadar olmasa da biraz supheciyim.o suphe insani bitiriyor.erkekler bizim kadar acik da konusmazlar kivirirlar iyice icim icimi yerdi boyle olunca totolari tavan yapiyor.

Tebrikler o zaman çok sevindim :kkk: :kkk: :kkk: :kkk: :34:

Evet seni hatirliyorum soylediklerinde cok haklisin b3n de senin kadar olmasa da biraz supheciyim.o suphe insani bitiriyor.erkekler bizim kadar acik da konusmazlar kivirirlar iyice icim icimi yerdi boyle olunca totolari tavan yapiyor.

bende bunun farkına vardım çok bunaltıyodum nişanlımı kıskançlıklarımla. simdi sorgulamıyorum ne yapıyosun nerdesin diye. başladı sen beni eskisi gibi sevmiyosun demeye ve sık sık aramaya :1:

Önceki konularını bildiğim için tebrik ediyorum seni, başarmana sevindim :7:

senın adına cok sevındım bana gore her bayan kıskanctır lakın bazen içimizde tutmamız gerekır ve buyutmememız kıskancım ama çok degıl hersene tatıle gıderız gzerız mutluyuz cok sukur:nazar:hayatı kendımıze zehır etmıyoruz şükür:nazar::nazar:umarım sizde böyle devam edersiniz:nazar:

yüz verirsen astar isterler :72:
kaçan kovalanır .. aferin sana :46::nazar:

Tesekurederim hanimlar plaja gittik inanin umursamadim hatta dedimki ben yuzmeye gidiyorm ben gelene kadr rahat rahat kizlara bak dedim sacmalama dedi ;) tabiki espiri yaptm ben sirada..
bir iki kez bir kadinin goguslerine bakarken gordum ama anlik 5 sn falan hic tinlamadim

Kizlar benimki asiri bagli olmadigimdanmidir bilemem benimkine mesela onune gelen kiz yaziyor. Hayir bana gore tipide iyi degil ama ben haric herkes yanimda uzagimda yazma pesinde. Allahima cok sukur hic takmiyorum. Hatta en son olayi soyleyim gecenlerde alisveris yapiyoduk. Tam bunun tipi satici kiz bunlar fingirdesmeye basladi. Ahh canimmm dedim bozmayim muhabbetlerini gittim bayanlar reyonuna ayrildim yanlarindan.Eee sonunda noldu bi hic. Yani ne yorcam kafami ya. O kiz benden daha iyiyse alsin o evlenseydi. Vah!!benim o ama :))Allah saglik versin yeterki:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benim eşimde güvenlik görevlisine iyi akşamlar dedim diye kızar bana kavga çıkarır . kendi marketteki kızlarla kahkahalarla gülerek şakalaşır. hemde şakalaşmayı bizimki başlatır ses etmiyorum bende gülüyorum onlarla :52:

Merhaba hanimlar

Sizin bir diğer versiyonunuzda bendim:27::27: Adamı resmen yerdim
Şimdi diyorumki niye kıskanıyormuşum acaba.
Valla öyle rahatımki ben dışarı yolluyorum sosyalleş arkadaşlarınla bişeyler yap diye.
Ne kadar çocukmuşum diyorum şimdi, he gerçekden çocuktum ama şuan olgun bakabiliyorum.
Daha mutluyum en azından camlardan gözlemiyorum, içime sıkıntılar basmıyor telefonuna bakmadığında :27:
Sizi de tebrik ederim. Böyle daha da mutlu olucaksınız.

Tesekurederim hanimlar plaja gittik inanin umursamadim hatta dedimki ben yuzmeye gidiyorm ben gelene kadr rahat rahat kizlara bak dedim sacmalama dedi ;) tabiki espiri yaptm ben sirada..
bir iki kez bir kadinin goguslerine bakarken gordum ama anlik 5 sn falan hic tinlamadim

takmıyorum diyorsun ama göğpüslere baktığını görmüş ve ben gidiyorum rahat rahat kızlara bak diye espri bile yapmıişsın

bence içinde hala takıyorsun cnm yaaa

Helal olsun yaa nasıl başardınız kiskanmamayi umursamayi? Bunun formülü varsa banada anlatın Nolur. Suan içimde kıskançlık alevleri fışkırıyor😈 lanet olsun bende eşimi aşırı derecenin üstünde kiskananlardanim 😞 resmen gururum yerlerde yaa. Eşimin hoşuna gidiyordu ama artık onada bıkkınlık geldi. Suanda bisi oldu ve onu aramamak için zor tutuyorum. Biliyorum aramamaliyim ama yaptığı şeyin hoşuma gitmediğini bilmesini istiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Helal olsun yaa nasıl başardınız kiskanmamayi umursamayi? Bunun formülü varsa banada anlatın Nolur. Suan içimde kıskançlık alevleri fışkırıyor😈 lanet olsun bende eşimi aşırı derecenin üstünde kiskananlardanim 😞 resmen gururum yerlerde yaa. Eşimin hoşuna gidiyordu ama artık onada bıkkınlık geldi. Suanda bisi oldu ve onu aramamak için zor tutuyorum. Biliyorum aramamaliyim ama yaptığı şeyin hoşuma gitmediğini bilmesini istiyorum

Hayirdir ne oldu duymak istiyirum bence ara ama kizma ;)

takmıyorum diyorsun ama göğpüslere baktığını görmüş ve ben gidiyorum rahat rahat kızlara bak diye espri bile yapmıişsın

bence içinde hala takıyorsun cnm yaaa

walla icimde tabiki kiskaniorm kiskanmak bir anda bitemez ona yansitmiyorum arti eskiden olsa icimde buyir kavga ederdim kendimi kotu hissederdim beni ikna etmesino isterdim..

Ya uzun bi hikaye eşimin çok sevdiği arkadaşı kardeşi var ve onunda gicik sevgilisi 😒 dünya sanki o kızın etrafında donuyo sinir oluyorum kendini bisi saniyo😡 beni sevmediğini biliyorum ki cok ta umrumda ama kocamın yanında tam bi oyuncu. Her neyse kocama anlattım Bu kızdan hoşlanmıyorum çok ilgilenme dedim (kocam biraz fazla konuşkan ve tatli dillidir herkesle ilgilenir) kocamda peki dedi öyle çok ilgilenmiyor. Işte instagramda arkadaşlar ve kocam bazen beğeniyor o kızın paylasimlarini ve bu beni deli ediyoo 👹 kaç defa tartıştık bu konu yüzünden ama ona göre o kız arkadaşının sevgilisi ve beraberlikleri ciddi olduğu için kocamda arkadaşının hatrina ilgilenmek zorundaymis. Bugünde instagramda o kızın resmini beğendiğini görünce delircek gibi oldum ama hala aramadim.
Akşam eve gidince kıskançlık yapmim dimi? Hiç bisi olmamış gibi mi davransam

insanın eşini kıskanması cok normal. doğal. ama dozunu kaçırmamak gerekır.. ozaman çileye dönüşür

benim eşimde güvenlik görevlisine iyi akşamlar dedim diye kızar bana kavga çıkarır . kendi marketteki kızlarla kahkahalarla gülerek şakalaşır. hemde şakalaşmayı bizimki başlatır ses etmiyorum bende gülüyorum onlarla :52:

En iyisini yapiyosun canim. Birakalim onlar bizi kiskansin. Biz onlari kiskanarak onlari kiskanma duygusundan mahrum etmeyelim:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya uzun bi hikaye eşimin çok sevdiği arkadaşı kardeşi var ve onunda gicik sevgilisi 😒 dünya sanki o kızın etrafında donuyo sinir oluyorum kendini bisi saniyo😡 beni sevmediğini biliyorum ki cok ta umrumda ama kocamın yanında tam bi oyuncu. Her neyse kocama anlattım Bu kızdan hoşlanmıyorum çok ilgilenme dedim (kocam biraz fazla konuşkan ve tatli dillidir herkesle ilgilenir) kocamda peki dedi öyle çok ilgilenmiyor. Işte instagramda arkadaşlar ve kocam bazen beğeniyor o kızın paylasimlarini ve bu beni deli ediyoo 👹 kaç defa tartıştık bu konu yüzünden ama ona göre o kız arkadaşının sevgilisi ve beraberlikleri ciddi olduğu için kocamda arkadaşının hatrina ilgilenmek zorundaymis. Bugünde instagramda o kızın resmini beğendiğini görünce delircek gibi oldum ama hala aramadim.
Akşam eve gidince kıskançlık yapmim dimi? Hiç bisi olmamış gibi mi davransam

Canim esinim bir nevi yengesi oluyoe sonucta seninki ona ilgi duyacak sevgili olacak hali yok ya abartmissn bence..
ama o begenme demene ragmen begendiyse hata onda ama o niyetle begenmezki..

Back
X