kıskanç elti meselesi

merhaba kızlar ben yeni nişanlandım. evlere şenlik bir eltim var kendisi atanamamış bir öğretmen. benim ise çok güzel bi işim ve iyi bi maaşım var çok şükür. ona ilk tanıştığımızdan beri sıcak davranmaya çalışıyorum o da yapmacık bi şekilde öyle davranıyo. düğün hazırlıkları yapılırken çok fazla müdahale etmeye çalışıyo. meela kendisine çok ucuz bi düğün ucuz eşyalar alınmış. benim eşyalarım takılarım onunkinden çok daha iyi. çok konduramıyorum ama kıskanıyo sanırım ve rahatsız oluyorum. sürekli kendisinin ne kadar mütevazi olduğundan benim isteklerimin çok gereksiz olduğundan bahsediyo .kaynana kayınbaba ve onun eşi pasif insanlar yani elti ne dese o oluyo diyebilirim. tecrübeli arkadaşların yardımlarını bekliyorum teşekkürler
O atanamamis benimse cok guzel isim ve maasim var diyerek havalara girmissin bnce kiskanan kisi sizsiniz kiyaslama yaparak :işsiz:

Şu dikkati mi çekti "kendisi atanamamış öğretmen benimse çok güzel bir işim iyi bir maaşım var"
"Benim takılarım ondan daha iyi"
Başka yerde böyle bir kıyas yapıyor Musunuz?
Benim de dikkatimi bu çekti,atanamamış olması onun suçumu BDV,kadınlarının içinde bu tarz şikayetleri olanlar vardı" bana çok şey yapılmadı ama eltime yapılıyor" bide onun bakış açısıyla bakın .

merhaba kızlar ben yeni nişanlandım. evlere şenlik bir eltim var kendisi atanamamış bir öğretmen. benim ise çok güzel bi işim ve iyi bi maaşım var çok şükür. ona ilk tanıştığımızdan beri sıcak davranmaya çalışıyorum o da yapmacık bi şekilde öyle davranıyo. düğün hazırlıkları yapılırken çok fazla müdahale etmeye çalışıyo. meela kendisine çok ucuz bi düğün ucuz eşyalar alınmış. benim eşyalarım takılarım onunkinden çok daha iyi. çok konduramıyorum ama kıskanıyo sanırım ve rahatsız oluyorum. sürekli kendisinin ne kadar mütevazi olduğundan benim isteklerimin çok gereksiz olduğundan bahsediyo .kaynana kayınbaba ve onun eşi pasif insanlar yani elti ne dese o oluyo diyebilirim. tecrübeli arkadaşların yardımlarını bekliyorum teşekkürler
Ne o oyle insani ezer gibi "o atanamamis ogretmen ben iyi bir maasla calisiyorum" diyorsunuz. Bana sanki siz eltinizi kiskaniyorsunuz gibi geldi. Buldumcuk olmussunuz resmen evleniyorsunuz diye. Ayrica ailesi bir ogluna yaptiginin 2 katini digerine yapiyorsa ortada bir adaletsizlik vardir iki oglu arasinda bile denge kiramayan aileyle size mutluluklar.

Kuma gemisi yürümüşlerdi elti gemisi yurumezmis :) tin lama yaa boşver bırak kiskansin sen görmezden gel durumun tadını çıkar :)

Diyelim ki eltin seni kıskanıyor.Bu konuda senin ille de bir şeyler,bir müdahaleler,bir tavırlar, bir tripler yapman mı lazım bacım.
Rahatsız oluyorum demişsin, o zaman sen oraya bakma başka tarafa bak derdi annem.

onlara demem ya, buradaki kızlara diyorum dedim

eltim görümcem evli

bekar olanı da evlenirse

her istediğini almak gibi bir ahtımız var diğer görümcemleeee
Ben sizin yorumlarınızı çok beğeniyorum ya :) yani bir sıkıntım olsa muhtemelen özelden yazıp fikir almak isteyeceğim kişilerdensiniz. Çok akıllıca ama kendini beğenmiş her şeyi ben bilirim edasında değil. Olgun bir bakış açınız var.

Ucuz düğün, ucuz eşya nedir ya. Bu yorumunuz karşıdakinin kıskançlığından ziyade sizin karakterinizi ortaya koyar. Ne oldum değil ne olacağım demeli. Bir bakmışsınız günün birinde o atanmış öğretmen, siz ise bir işsiz...

Üzgünüm, o sizden daha iyi eltilere layık. Sorun bence onda değil sizin tavrinizda.

Kizlar mesajlarinizi okudum herkese tesekkurler cevaplarinizda birazda kendi kibrimi gordum bunu duzeltmeye calisacagim. Nisanlimla herseyi kendimiz yapiyoruz zaten tek bi kurus katkilari yok bide uzerine eltinin oyle konusmasi canimi sıkmıştı buraya icimi doktum

Özeleştirinizi naçizane çok takdir ettim. Ama bu davranışında ısrar ediyorsa eltiniz, siz de samimi olmayıverin. Niye canınızı sıkıyorsunuz ki?

Ben sizin yorumlarınızı çok beğeniyorum ya :) yani bir sıkıntım olsa muhtemelen özelden yazıp fikir almak isteyeceğim kişilerdensiniz. Çok akıllıca ama kendini beğenmiş her şeyi ben bilirim edasında değil. Olgun bir bakış açınız var.

Yaşlıyım ya ondandır

Şaka bir yana hem belirli bir yaşın üstündeyim hem de işim gereği çok karı koca kaynana ile ilişki kuruyorum bu da tecrübe katıyor

Neden atanamamis oldugunu ozellikle belirttiniz? Atanmadigi surece ogretmenden sayilmiyor mu?

Bazi seyleri uzaklarda aramayin ;)

Yaşlıyım ya ondandır

Şaka bir yana hem belirli bir yaşın üstündeyim hem de işim gereği çok karı koca kaynana ile ilişki kuruyorum bu da tecrübe katıyor
Sadece tecrübe değil. Kibirsizce yardım amaçlı fikir veriyorsunuz gerçekten. Bilgi birikiminizin fazla olduğunu düşünüyorum. Bu sizde ego yerine mütevazilik yapmış. Siz GelenKutusu GelenKutusu bir de Laale Laale çok hoş, iğnelemeden, açık ve net cevaplar veriyorsunuz. Tebrik etmek istedim.

Sadece tecrübe değil. Kibirsizce yardım amaçlı fikir veriyorsunuz gerçekten. Bilgi birikiminizin fazla olduğunu düşünüyorum. Bu sizde ego yerine mütevazilik yapmış. Siz GelenKutusu GelenKutusu bir de Laale Laale çok hoş, iğnelemeden, açık ve net cevaplar veriyorsunuz. Tebrik etmek istedim.

Şımartma beniii

Back
X