kıskanç elti meselesi

Benim eşyalarım takılarım çok güzel
Onunkini (elti) ucuza almışlar
Benim işim çok iyi maaşım çok iyi
Onun işi yok atanamamış bi öğretmen !
Valla pes !
Kıskanç elti dediğin senin gibi olur işte
Kıyassa kıyasın âlâsı var cümlelerde
Allah eltinize kolaylık versin
Hiçkimseye Bukadar tepeden bakma !
kibirlenme ,
Tepetaklak olursun alimallah

Atanamamış öğretmenmiş kadın,vasıfsız biriymiş gibi yazmışsınız ama atanamaması onun kabahati değil.
Sizin işsiz kalmayacağınızında garantisi yok,bu hayatta herşey insanlar için.
Size laf etseydi,zaten cevabını fazlasıyla verecek karakterde birine benziyorsunuz,biz ne yapabiliriz,nasıl bir tavsiye verebiliriz anlamadım açıkçası.

onlar kv ile birlikte yaşıyorlar gelirleride yok o yüzden öyle benim düğün için kv nin bize bi katkısı yok biz herşeyi nişanlımla kendimiz yapıyoruz

Kendiniz yapıyosanız ortada kıskanılması gereken bi problem yok.

Şuan enfazla kıskanacağı keşke zamanında çalışsaydım istediğimi yapıp kendi evimde otursaydımdır.

Bu sadece sizi değil komşularını tvde gördüklerinide olabilir.

"kendisi atanamamış öğretmen benimse çok güzel bir işim iyi bir maaşım var"
"Benim takılarım ondan fazla."

Birkaç cümleyle insan kendini bu kadar belli edebilir. Eltin kıskanç evet cınım hıhı:KK53:

Valla sizin gibilere şaşırıyorum. Bu kadar bi yerlerinizi kim kaldırıyor da kendinizi böyle önemsiyorsunuz. Hayatım sen ne sabancıların gelinisin ne de koçların kızısın.
Bi de öğretim üyesiymişsin. En çok üzüldüğümse heryerde vasıfsız insan dolu da üniversitede ders verenlerin bu şekilde olması çok acı.

tek taraflı anlatılmış bi hikaye. yeterli veri yok. ne desek boş.

Eltiniz gerçekten kıskanıyormu sizi bilemem ama anlatış tarzınız itici geldi. O atanamamış benim isim iyi eşyalarım iyi falan. Ciddi ciddi kiyaslama yapan sizsiniz önce kendi içinizi düzeltin elti yine sacmalarsa çözüm bulunur.

eltinizi hor görüyorsunuz farkında mısınız?
Bunu art niyetle yapmıyorsanız burada yazılanlardan sonra aranızdaki problemin düzeleceğini umuyorum.
Belkide tamamen sizden kaynaklıdır. Ona kibirli yaklaşıyorsanız oda ben sade seviyorum diyerek kibarca kendini ifade etmeye çalışıyordur.

Bence sorun sende ;) benimde eltime daha fazla şey yapıldı ben zaten istemedim hiç de kıskanmıyorum ayağımı yorganıma göre uzattım çünkü :KK51: ha elalem demiştir küçük geline bunlar bunlar yapıldı büyüğe yapılmadı diye amaann çokda tınn :KK53:

nerden anladınız kıskandığını eltinize uygun fiyatlı eşylar takılar alınmış size daha iyisi alınıyorsa adaletsizlik olur. ayrcıa atanamamış bir öğretmen diyerek aşallamanız hiç hoş değil

kusura bakmayın ama sorun sizde...
eğer burada yazdığınız tonu biz klavye başından hissedip sizde bir iticilik görüyorsak,eltiniz birebir yaşıyor..
insanlık hali şu tavrı kim gösterirse göstersin insan ezilir psikolojik olarak.
bende atanamayan biriyim benimde eltimin işi süper.
ama ne eltim bunu hissettirdi ne de benim onun işinde maaşımda gözüm oldu.
çok da iyi anlaşırız.
sizin yaptığınızı yapsaydı muhabbetim bayramlarda merhabalaşmadan öteye geçmezdi.

Back
X