KISKANC ELTI😇😇

Ne eltim var ne aile apartmanım kayınvalidem uzakta lüküs hayat resmen 😬
Oh ne guzel ya tabi aile aprtmanin iyi yanlarida var kotude tabi kotu yani daha agir basiyo en ufak kavga etseniz herkesin kulagina gidiyo mesela..

Oh ne guzel ya tabi aile aprtmanin iyi yanlarida var kotude tabi kotu yani daha agir basiyo en ufak kavga etseniz herkesin kulagina gidiyo mesela..
Tabiki bende aile apartmanın da büyüdüm o yüzden evlenince evi dahi olsa kiraya çıkma taraftarı oldum hep.Annemden çok iyi biliyorum berbat birşey.

Tabiki bende aile apartmanın da büyüdüm o yüzden evlenince evi dahi olsa kiraya çıkma taraftarı oldum hep.Annemden çok iyi biliyorum berbat birşey.
Bu devirde kirada da oturmak zor malum ya zaten suan sorunum da yok sadece sohbet etmek istedim☺☺oyle tabiki diken ustundesin surekli cocuguma bile kizamiuorum laf edilcek diye

Ya kaynananız ona da birlikte story atalım diyorsa:D
Sonuçta karlı çıkan o ikiniz iyi anlaşsanız onun dedikodusunu yapacaksınız şimdi paylaşılamıyor :D
Onada diyo zaten😃😃bende boyle dusunurum bana gelir eltin seni ksikaniyo der allah bilir onada gidip aynisini diyodur mesela eltim bana kirilmis ama haberim yok bunu annem gelip bana anlatiyo eltin sana kirilmis soyle boyle demissin diyo😂😂

Merhaba hanimlarr
Eltisi olanlar kiskanc sinsi bi eltiniz varsa napiyosunuz nasil adiniz gecimsize cikmadan ona laf sokuyosunuz. Benimki her firsatta yapiyo yapicagini. Kaynanamdan kiskaniyo ozellikle aile apartmanindayiz malum kaynanamla iki durum atsak ertesi gun o da atar kaynanamla😁😁bazen ugrasma sunla diyorum diger yanimda keyif aliyo ne yalan soyliyim😇kaynanam kendide derdi bana kiskaniliyosun diye🤷🏼‍♀️siz nasil basa cikiyosunuz
Siz de onun eltisisiniz , burda konu açarak onun açısından sinsi oluyorsunuz. Sen de çok masum değilsin gibi. Kaynana sana onu kotuluyorsa ona da seni kotuluyordur. Böyle sırıtarak anlatma yani ;)

Siz de onun eltisisiniz , burda konu açarak onun açısından sinsi oluyorsunuz. Sen de çok masum değilsin gibi. Kaynana sana onu kotuluyorsa ona da seni kotuluyordur. Böyle sırıtarak anlatma yani ;)
Ay nolduda su emojileri koyinca millete bi dert oldum bende burda anlamadim olabilir gulebilirim keyfim yerinde ki guluyorum gulmek iyi bisey sizede tavsiye ederim😆😆😁😁😁😁😆😆😆😆😆😆

Sizin ifade tarzınız çok ilginç geldi bana.
Bu tür şeylere tenezzül etmek gerçekten garip, bu işten rant sağlayan sadece kayın valideniz olur paylaşılamayan cici anne ve ona yaranma yarışı. Kadın işi biliyor. Aile apartmanı değil sanki bermuda şeytan üçgeni 😁

Olabilir en azindan kimse ad yer olay bisey bilmiyo kimse. Onun gibi aileme saga sola anlatmiyorum sinsiliklerini siritarakta anlaticam hep😁😁😁😁😁😁

Sizin ifade tarzınız çok ilginç geldi bana.
Bu tür şeylere tenezzül etmek gerçekten garip, bu işten rant sağlayan sadece kayın valideniz olur paylaşılamayan cici anne ve ona yaranma yarışı. Kadın işi biliyor. Aile apartmanı değil sanki bermuda şeytan üçgeni 😁
Onceden olgunca anlatirdim insanlar ne guzel seyler yazardi simdi sadece eglensince sohbet olsun diye emojilele felan anlattim biraz daha sen sakrak nolduda boyle sende masum degilsin yargilarina vardi millet onu anlamadim ben diyorum ki evet masumdm ama artik masuk olmaktan biktim usandim ayrica bana laf ediuolar suan kimse inkarda etmesin cogu kadin boyle konulari sever burasi kadinlar klubu sonucta😄

Ay nolduda su emojileri koyinca millete bi dert oldum bende burda anlamadim olabilir gulebilirim keyfim yerinde ki guluyorum gulmek iyi bisey sizede tavsiye ederim😆😆😁😁😁😁😆😆😆😆😆😆
Sinsi olduğun için gülüyorsun. Kaynana kiskaniliyorsun dedi diye de keyfin yerinde :)) hiç dert olmadı merak etme

Sinsi olduğun için gülüyorsun. Kaynana kiskaniliyorsun dedi diye de keyfin yerinde :)) hiç dert olmadı merak etme
Haha ne guzel dertli degiliz ikimizde😀😀evet komigme gitmistir hep benden yasca buyuk eltimin beni durduk yere kiskanmasi ne gerek var yani sinsi olanlar mi gulmeli bi tek??

Haha ne guzel dertli degiliz ikimizde😀😀evet komigme gitmistir hep benden yasca buyuk eltimin beni durduk yere kiskanmasi ne gerek var yani sinsi olanlar mi gulmeli bi tek??
Sen kimsin ki seni kıskansın ? Mesela ne özelliğin var ondan farksız. Apartmansa aynı apartman kocaysa aynı anadan çıkma ? Mesela farklı neyin var ?

Onceden olgunca anlatirdim insanlar ne guzel seyler yazardi simdi sadece eglensince sohbet olsun diye emojilele felan anlattim biraz daha sen sakrak nolduda boyle sende masum degilsin yargilarina vardi millet onu anlamadim ben diyorum ki evet masumdm ama artik masuk olmaktan biktim usandim ayrica bana laf ediuolar suan kimse inkarda etmesin cogu kadin boyle konulari sever burasi kadinlar kulübü
Masum olup olmaman ne alaka onu anlayamadım, sanırım yaşın çok ufak ve neyi nerede nasıl anlatacağını analiz edemiyorsun.
Sana tavsiyem böyle boş beleş işlerle ilgilenme seni tüketir.
Bir kitap oku, bir hobby edin kendine. Sevgiler.

Masum olup olmaman ne alaka onu anlayamadım, sanırım yaşın çok ufak ve neyi nerede nasıl anlatacağını analiz edemiyorsun.
Sana tavsiyem böyle boş beleş işlerle ilgilenme seni tüketir.
Bir kitap oku, bir hobby edin kendine. Sevgiler.
Kitabimida okuyorum bi suru hobilerimde var tek tek saymiyim simdi bunlarin tavsiyesini istemedim ben sizden. Ugrasicak biii sruuu isim vs var zaten amacimin sadece sohbet etmek ehglenmek oldugunu soyledim size de saygilar demek isterdim ama gerek yok🤗🤗

Sen kimsin ki seni kıskansın ? Mesela ne özelliğin var ondan farksız. Apartmansa aynı apartman kocaysa aynı anadan çıkma ? Mesela farklı neyin var ?
Ay sanirim sizinde cekemediginiz bi eltiniz var bariz belli yani😂ben kendimi asla begenmeyen ozguvensiz bi kizim zaten kendimi yanlis ifade ettim belkide ondandir. Zaten kiskansin demiuorum ben burda ozellik saymak isterim ama ozele giremem ama baya onemli derecede farklilar var suan burda diyemem zaten.

Ahahah ise girersem bi gun daha giremem buralara tadini cikariyim dedim de millet ne merakliymis laf sokmaya😂😂
Aynen hep bu anı bekliyorduk. 🧿
Daha çok sen eltini kurtlanıyormuşsun gibi geldi😁. Kaynana senin üzerine mi zimmetli? E ne güzel o da iyi anlaşmaya çalışıyormuş işte. Örnek olmuşsun öyle bak.

Back
X