- 11 Şubat 2023
- 10.976
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.659
- 528
- Konu Sahibi minikrkuresi
Anneannemin bir taktigini söyleyeyim sana. Anneannem zamanında öyle kaynanaya eltiye laf yetiştirmek olmazmış hep birlik de yasarlarmis. Anneannem kocaya anlatırsam anam haklı diyecek gene ben suçlu cikacam der gider odasına yastığa anlatırmis bütün sınırını yastiktan çıkarır odadan cikarmis. Böylelikle içinde kalmadığından sakinlesirmis.Cok haklisiniz bunca zaman onlara karsi sustugum ama sadece esime anlattigim icin esim bana gecimsiz dedi bende derdim ben onlara bisey demiyorum ki sirf sana anlatiyorum diye adimi gecimsize cikariyosun demistim. Onlar napiyo benden cikariyolar sinirini herseyini o an sonra devam ediyolar hayatlarina. Kocam beni over yanlarinda hepsinin surati duser bende haliyle uzuluyorum niye bolye neftet dolular icleri niye kotu diye dahada sevinmeleri gerekmezmi ne guzel mutltular biz aileyiz diye ama yok illa istiyolarki oyle cok mutlu da olmayalim ama kavgada etmeyelim![]()
Kocana boşuna anlatıyorsun değiştirmeye gücü yetmez çünkü. Annesi sussa yengesi konuşacak yenge sussa kardeşi böyledir bu. Gerek yok yüzlerine soyleyebiliyorsan derdin kimleyse muhattabiyla konuş , söyleyemem konu uzar konuşacak insan değiller dersen nenemin taktiği uygula , hiç birini yapamam dersen he de geç ama kocana anlatma şikayet tarzında anlatma. Hayatınızda kocana anlatacak kadar yeri olmasin :)