Kıskanç erkekler kendilerini nasıl belli eder?

demetooo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mart 2017
1.623
3.146
53
Kızlar tam olarak bir dert değil ama tecrübeli bayanlara sormak istiyorum. Erkekler evlenmeden önce ve sonra olarak büyük bir değişim geçiriyor diyoruz, genellikle sorunlardan biri de kıskançlığı abartan erkekler. Çok sorgulaması kıskançlığı abarttığının bir göstergesi midir sizce? Mesela benim hoşlandığım çocuk (daha ortada bir ilişki yok) kim aradı? niye aradı? ne yapıyorum? nereye gidiyorum? herşeyi soruyor. Başlarda bu kadar sorgulaması çok tuhaf geldi, sonra her yiğidin bir yoğurt yiyişi var, bunun kişiliği de böyle demek ki diye düşündüm. Şimdi ise bu aşırı kıskançlığın bir sinyali mi diye düşünüyorum. Sizlerin deneyimleri nasıl?

Kızlar tam olarak bir dert değil ama tecrübeli bayanlara sormak istiyorum. Erkekler evlenmeden önce ve sonra olarak büyük bir değişim geçiriyor diyoruz, genellikle sorunlardan biri de kıskançlığı abartan erkekler. Çok sorgulaması kıskançlığı abarttığının bir göstergesi midir sizce? Mesela benim hoşlandığım çocuk (daha ortada bir ilişki yok) kim aradı? niye aradı? ne yapıyorum? nereye gidiyorum? herşeyi soruyor. Başlarda bu kadar sorgulaması çok tuhaf geldi, sonra her yiğidin bir yoğurt yiyişi var, bunun kişiliği de böyle demek ki diye düşündüm. Şimdi ise bu aşırı kıskançlığın bir sinyali mi diye düşünüyorum. Sizlerin deneyimleri nasıl?
Kiskanarak belli eder.

bence kıskançlık belirtileri. merak iyidir yani dozunda. ilgilendiğini gösterir. ama kim aradı etti değil. sana ne yani kim aradıysa aradı.

Mesela benim hoşlandığım çocuk (daha ortada bir ilişki yok) kim aradı? niye aradı? ne yapıyorum? nereye gidiyorum? herşeyi soruyor.
Sadece hoşlandığın biri olduğu için o da kendisini fazla abartmış. Önemsiyor seviyor zannediyor çoğu kadın böyle davranan kısıtlayan erkekler için ama öyle değil. Özgüvensizlik göstergesidir. Kıskançlık değil ama özgüvensizlik bence kısıtlamak falan filan. Kocan olsa da böyle taviz vermeyeceksin ama sonra kendilerini bir şey zannediyorlar.

Kıskanç erkek türü,kiskanarak belli eder giyin miniyi yapın makyajı tepkisini ölçün aşırıysa tepkisi kaçın tatlı dille uyariysa dikkate alirim deyin ve tekrarlayın o zaman ki tepkisi gerçeğe yakın olandır.(yani sanırım çok bilmiş konuştum da kendimden yola çıktım)

daha ortada ilişki yok sen hayırdır yiğidim?
bence en çok seven erkek karısına gps takıp eve giriş çıkışlarda kart bastıran erkek. eğer telefona casus programı yüklerse o zaman sevgilisine tapan erkek demek.

Üzerinizde hak iddia eder. Burada kıskançlıktan yakinan kadınların cogu da başlarda bu hak iddia etme durumunu sahiplenilme sanarak bu durumdan hoşlanıyor, sonradan is boyut değiştiriyor tabi. Ben olsam anlattığınız arkadastan arkama bakmadan uzaklasirdim zaten ortada bir ilişki falan da yokmus henüz.

Kocam bana bu kadar sormuyor.

bence kıskançlık belirtileri. merak iyidir yani dozunda. ilgilendiğini gösterir. ama kim aradı etti değil. sana ne yani kim aradıysa aradı.

Sadece hoşlandığın biri olduğu için o da kendisini fazla abartmış. Önemsiyor seviyor zannediyor çoğu kadın böyle davranan kısıtlayan erkekler için ama öyle değil. Özgüvensizlik göstergesidir. Kıskançlık değil ama özgüvensizlik bence kısıtlamak falan filan. Kocan olsa da böyle taviz vermeyeceksin ama sonra kendilerini bir şey zannediyorlar.

daha ortada ilişki yok sen hayırdır yiğidim?
bence en çok seven erkek karısına gps takıp eve giriş çıkışlarda kart bastıran erkek. eğer telefona casus programı yüklerse o zaman sevgilisine tapan erkek demek.

Evet ben de saf saf cevaplıyorum

-o kimdi
-şu aradı
-neden ne konuştunuz
-şunu isteyecekti de benden
-ha tamam ok ben de şunu diyor sanmıştım

gibi lafı çeviriyor, yani sorgulamasının absürt olduğunun o da farkında ama bir şekilde soruyor adam. İlginç. Ben de hoşlandığım için bozmuyorum ama hiç kimse beni bu kadar sorgulamadı :KK70:Hoşlanıyorum derken yanlış anlaşılmasın, çocuktan hoşlanıyorum sorgulamasından değil.

Benim esim de meraklidir ama kiskanc degildir.
Yani istedigim gibi giyinirim, erkeklerle arkadaslik ederim, sohbet ederim vs vs hic karismaz ama atiyorum onsuz tatile gittiysem surekli mesaj atar/arar napiyorsun, iyi misin, yanmadin dimi, aman dikkatli kullan vs vs
Taksiye binmemden hoslanmaz ama erkek is arkadaslarimla yolculuk yapmama hiiic karismaz.
Evde tekken banyo yapmamı istemez duser kafami vururmusum falan :confused:
Yani kiskanc olmakla merakli/pimpirikli olmak ayni sey degil.
Kiskanc adam kendini kiskancligiyla belli eder.

Evet ben de saf saf cevaplıyorum

-o kimdi
-şu aradı
-neden ne konuştunuz
-şunu isteyecekti de benden
-ha tamam ok ben de şunu diyor sanmıştım

gibi lafı çeviriyor, yani sorgulamasının absürt olduğunun o da farkında ama bir şekilde soruyor adam. İlginç. Ben de hoşlandığım için bozmuyorum ama hiç kimse beni bu kadar sorgulamadı :KK70:Hoşlanıyorum derken yanlış anlaşılmasın, çocuktan hoşlanıyorum sorgulamasından değil.

en azından bilincindesin :)

Buruştur , at çöpe ...

Daha sevgili olmadan böyleyse ,sevgili olunca elektronik kelepçe takar ..

Yaaaa atamam, hoşlanıyorum ondan. Eğer aşırı kıskançsa yontulmasını ümit ediyorum :/ Daha sevgili bile değiliz belki sadece meraklıdır (aslında bu da kötü bir özellik)

Birinden kiskanmasi normal de durduk yerde bu kadar soru kendinin bi işler karıştirma ihtimalini gösterir bence

Birinden kiskanmasi normal de durduk yerde bu kadar soru kendinin bi işler karıştirma ihtimalini gösterir bence

Yok canim, cocuk sadece tuhaf galiba. Bir sonraki actigim konuya bakarsan benimle aslinda ilgilenmedigini goreceksin

Valla çok kıskanç bi insansa hiç yaklaşma bile ki şimdiden vermiş sinyallerini yakında attığın adımın haberini ister merak iyidir evet ama bu sorgulama gibi olduğu zaman iş değişir çok kıskanç erkek koşarak uzaklaşma hissi uyandırıyor bende

Back
X