Kıskanç eş ile nasıl anlaşılır?

kucukbulutt

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2023
59
-261
1
29
Merhaba herkese ağlayarak yazıyorum içimi biraz dökmek istedim kızlar 8 aylık hamileyim zor bor hamilelik geçirdim erken doğum riskim var bu süreçte eşim hep yanımda destek oldu her anlamda sagolsun yalnız sorun şu ki aşırı kıskanç bir eşim var evde şortla bile gezemiyorum perdeler hep kapalı ve hamile olduğum için rahat şeyler ile uyumak istiyorum gece şort vs giyiyorum sabah uyandim ise giderken aç gitmesin dedim kahvaltı hazırladım posetledim iş yerinde yer diye sonra geldi poşeti yatağa attı bu halde gidip hazirlamissin dedi perde açık dedi bağırdı çağırdı bende rahat değil giyemiyorum eşofmanlari dedim hem karşıdaki binalar çok uzak evin içini göremez dedim ben bu halimle onca şey yaptım ama sen almayacak misin dedim önce kendine çeki düzen ver dedi çok üzüldüm ayakta bile duramıyorum ama hevesle biseyler yaptım almadı sırf bu yüzden üstelik hamileyim diye rahat şeyleri giydiğimi biliyor

Sana büyük saygısızlık yapmış,hazırladığın tostu atmış,yemek yapma bugün,sabahları da kalkıp kahvaltı hazırlama.ilgini üzerinden çek,sen hamilesin onun sana ilgi,sevgi göstermesi gerekir.şortunu da giy evde otur.Onun her dediğini yapma,kararlı olursan o da alışır.Karşısında zayıf durma, bu durumda seni ağlatan senin sıkıntını anlamayana fazla yüz verme,alttan almayı bırak.

Sana büyük saygısızlık yapmış,hazırladığın tostu atmış,yemek yapma bugün,sabahları da kalkıp kahvaltı hazırlama.ilgini üzerinden çek,sen hamilesin onun sana ilgi,sevgi göstermesi gerekir.şortunu da giy evde otur.Onun her dediğini yapma,kararlı olursan o da alışır.Karşısında zayıf durma, bu durumda seni ağlatan senin sıkıntını anlamayana fazla yüz verme,alttan almayı bırak.
Sortla tost yapti diye gelip tostu yataga firlatan adamin, inadina sort giyerse ne tepki verecegini kestiremedim su an Allah korusun

Bu tip herifler şiddete meyilli olur konu sahibi dediklerinizi yaparsa çok daha kötü şeyler olabilir

Benim amcam öyleydi. Yaz kış camlar kapalıydı çünkü karşıdaki insanlar bizi izlermiş. Neden biliyor musunuz? Kendi izlerdi çünkü. Baya dürbünü falan vardı tescilli sapıktı yani. Sizin kahvaltı hazırladığınız adam el alemi izliyor camlardan. İyi ki çocuk yapmışsınız tebrikler

Eşiniz kaç derece sıcaklıkta evin içinde neyle geziyor bu arada merak ettim ?

Bazı apartmanlar çok dip dibe oluyor iyi niyetli insanlar bile olsalar sizin evinizin içini görmelerine gerek yok böyle durumda insan kendi rahatsız olur zaten ve perdelere falan dikkat eder mesela( giyime değil perdeye giyim ayrı bir konu) ama siz binaların uzak olduğunu söylüyorsunuz buna rağmen eşiniz göründüğünüzü düşünüyorsa paranoyaklık var demektir.

Ama onun dışında ben kıskanç adamım adı altında hayatı zindan etme potansiyelinde bir eşiniz varsa lütfen çizgilerinizi çekin bakın çocuktan sonra da çocuğunuzla evin içinde hareketli bir hayatınız olduğunda devamlı perdeleri düşünemezsiniz yani sonuçta o yüzden eşinizin bu konuda kendini esnetmesi lazım

Giyim konusuna gelecek olursak en nefret ettiğim şey bir insanın ne giyip gitmeyeceğine başkasının karar vermesi durumudur bu konuda çevremdeki kadınlarla münakaşaya girmişliğim de vardır neden izin veriyorsunuz buna diye( bana eşim giyme diyorsa bir bildiği vardır diyen bile oldu ben bu düşünce yapısını anlayamıyorum yani) o yüzden mesele şort ya da üstüne askılı giyme meselesi değil mesele sizin haksız şekilde kısıtlanmaya uğramanız buna belli ki başlarda hoşunuza gitmiş ses etmemişsiniz şimdi de artık çekilmez hal almış rest çekme vaktiniz çoktan gelmiş yani.

Merhaba herkese ağlayarak yazıyorum içimi biraz dökmek istedim kızlar 8 aylık hamileyim zor bor hamilelik geçirdim erken doğum riskim var bu süreçte eşim hep yanımda destek oldu her anlamda sagolsun yalnız sorun şu ki aşırı kıskanç bir eşim var evde şortla bile gezemiyorum perdeler hep kapalı ve hamile olduğum için rahat şeyler ile uyumak istiyorum gece şort vs giyiyorum sabah uyandim ise giderken aç gitmesin dedim kahvaltı hazırladım posetledim iş yerinde yer diye sonra geldi poşeti yatağa attı bu halde gidip hazirlamissin dedi perde açık dedi bağırdı çağırdı bende rahat değil giyemiyorum eşofmanlari dedim hem karşıdaki binalar çok uzak evin içini göremez dedim ben bu halimle onca şey yaptım ama sen almayacak misin dedim önce kendine çeki düzen ver dedi çok üzüldüm ayakta bile duramıyorum ama hevesle biseyler yaptım almadı sırf bu yüzden üstelik hamileyim diye rahat şeyleri giydiğimi biliyor

Ve bu adam tedavi olmadan hamile kaldınız. Ya cidden siz ve sizin gibilerin kafası nasıl çalışıyor anlayamıyorum ben.

Perde takıntısı benim cinste de var.
Ben de sıkça unuturum, dikkatsizim.
Bunu bildiği için pesimde dolanır perdeleri kapatır.
Eskiden söylenirdi perde açık bırakılır mı diye
Artik söylenmiyor da ümidi kesti.
Ne münasebet giyimime karişacakmiş.

Lakin hala rahatsiz bu huyumdan.
Bir kavgada biriktirdiklerini döküverir. Perde çekmeyi öğrenemedin gitti diye.
Sayacak pek olumsuz özelliğim yok ne yapsin. Anca bunun gibi minik meseleleri söyler.

Kafasına şort geçirmek lazım dağ ayısı bağırırken.
Tost değil şey yesin şey işte bildiniz.

Back
X