• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskanç Fesat ve Özenti

Canım üniversite de en azından aranıza mesafe koyabilirsiniz ama hazır ol iş hayatında böyle çok insanla muhattap olacaksın, hatta aynı ekipte olup Yanyana çalışmak zorunda bile kalabilirsin.
Mesafe koyuyorum.bu sefer kendine kukla yaptığı ortak arkadaşlarımızı sokuyor araya bana birşey sordurmak için.onun yüzünden onlarada tavır koyuyorum.

Canım rahatsız bir kız heralde çünkü ben kıskandığım bir insanı taklit edemem bu alçak bir durum .Dekana gerekli açıklamayı yaparsan belki değiştirir. Anlattıklarına hitaben sana bir olayımı hatırlatayım; sınıfımda bir kız vardı hem benden kopya çekiyordu birde övünüyordu bende ona ders vermek amacıyla bir gün sınavda bilerek hepsini yanlış yaptım o kağıdını verdikten sonra doğruları işaretledim yani sonuç olarak karşındaki insan seni aptal yerine koyuyorsa bunun iyi tarafı senin onu aptal yerine koyduğunu bilmek daha iyidir umarım sana yardımcı olur bu sınıfını değiytirmeden ona bir ders verirsin.
Bende bazen hocaların sorduğu sorulara yanlış cevap veriyorum o da aynı cevabı veriyor ve hiç bozuntuya vermiyor bile.ben kelime defteri falan tutuyorum hemen o da tutuyor.ben notlarıma tarih atarak tutuyorum aynısını o da yapıyor.yani pencereden atladam hiç şüphesiz peşimden gelecek.pazartesi günü önce yakın bulduğum bir hocamla konuşacağım,artık çok sıkıldığımı söyleyeceğim bakalım o da sınıf değişikliğini önerirse...ben o sınıfta derslere giren hocalar ve arkadaşlarım için kalıyorum yoksa ben giderim.

Bende bazen hocaların sorduğu sorulara yanlış cevap veriyorum o da aynı cevabı veriyor ve hiç bozuntuya vermiyor bile.ben kelime defteri falan tutuyorum hemen o da tutuyor.ben notlarıma tarih atarak tutuyorum aynısını o da yapıyor.yani pencereden atladam hiç şüphesiz peşimden gelecek.pazartesi günü önce yakın bulduğum bir hocamla konuşacağım,artık çok sıkıldığımı söyleyeceğim bakalım o da sınıf değişikliğini önerirse...ben o sınıfta derslere giren hocalar ve arkadaşlarım için kalıyorum yoksa ben giderim.

Ayyy durumun trajikomik hayatım :)

Back
X