- 27 Ekim 2015
- 72
- 46
- 8
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki sen dw aynı şeyleri yaşasan bakayım gider miydin
Canım çünkü Kayınbabamun sorunlardan haberi yok uzun süre gitmeyince de haliyle bir şeye kırıldığımı düşünmüş
yani bunu senin dediğin cümleye karşılık söyledim elbise giyip abi yakıştımı diye soruyor dediğin kısmaAnlamadım tuhaf bir konu
Benimde görümcelerim var problemliyiz ama
senin verdiğin cevap garip olmuş
sen görümceni kıskanıyor olmayasın
Sende az değilsin NazCanım dedim ki misafirliğe gelmişim bi zahmet bebeğe bakın zaten gün boyu bebeğin derdini ben çekiyorum misafirliğe gelmişim burda da ben mi bakayım dedim çok bozuldu
cıddı mısın ?Canım dedim ki misafirliğe gelmişim bi zahmet bebeğe bakın zaten gün boyu bebeğin derdini ben çekiyorum misafirliğe gelmişim burda da ben mi bakayım dedim çok bozuldu
Bazen sartlar onu gerektırıyor. Evlendıgım gunden beri eşim ailemle ayda yılda bir gorusur. Mesafelidir falan. Şimdi o benim ailemle gorusme meselesınde bu kadar kasarken, ben onun aılesıyle neden yakın ilişki içinde olayım. Bilinçli yapmadım fakat sartlar benımde aynı kendı gıbı davranmamı gerektırdı. Zira ben de gelindir, aldık bizimdir mantıgına gıcık oluyorumIste sorunda bu. Herkez mesafe koyma gitmzme derdinde. Haliyle aile gicik oluyo. Oglunuzu aldim siz disari diyen gelinlere gicik oluyorum. Gitmemekte ne. Kocalar nasil kabulleniyo bu durumu anlamiyorum. Allah hayirli evlat nasip etsin erkeginde kizinda
Aslında genel ve dogru soylemıssonız. Ama ben bu konuda gercekten oyle mi dıye sormak ostıyorum. Siz de yaaadınız mı buna benzer ilişkiler. Nasıl başettinizYaşadıkça bu sorunların hiçbirşey olmadığını ve ben bunları neden kafama takmışım diyeceksin..
o kadar boş ki gelin görümce kıskançlığı..
dediğim gibi yaşadıkça göreceksin..
ve olgunlaşacaksın.![]()
Bazen sartlar onu gerektırıyor. Evlendıgım gunden beri eşim ailemle ayda yılda bir gorusur. Mesafelidir falan. Şimdi o benim ailemle gorusme meselesınde bu kadar kasarken, ben onun aılesıyle neden yakın ilişki içinde olayım. Bilinçli yapmadım fakat sartlar benımde aynı kendı gıbı davranmamı gerektırdı. Zira ben de gelindir, aldık bizimdir mantıgına gıcık oluyorum
Sizin de böyle görümce kaynana var mı nasıl baş ediyorsunuz açıkçası Uzak durmayı tercih ediyorum
Çaresini buldunuz mı ?Uzak durma cözüm degil tecrubeyle sabittir
Çaresini buldunuz mı ?
Aslında hep birarada olunacak surekli olmasa da duzenli ilişkilerin olacagı bir evlilik hayal etmiştim ama kırgınlıklar ve yakınlastıkca gordugum azgınlıklar beni itti. 2 yıl oldı ama hala esimle evi otel gıbı kullanıyoruz. Birlıkte hic bişey yapmadan ot gıbı yazıyoruz hayatı. Ben boyle drgıldım ama brnzedım ona... Aman konuyu baya saptırdımYani bazen insan ailesi annesi ile kardesi ile bile ters düsüyo. Ama ipler kopmuyo ama. Demek istiyorum biraz sabir edicek insan gözlerini kulagini tikiycan az. Sürekli esine eslik edip gidip geliceksin. Mesafe problem yaratir. Ve toparlanmaz insan. Bir arada olmak iyidir.
Aslında hep birarada olunacak surekli olmasa da duzenli ilişkilerin olacagı bir evlilik hayal etmiştim ama kırgınlıklar ve yakınlastıkca gordugum azgınlıklar beni itti. 2 yıl oldı ama hala esimle evi otel gıbı kullanıyoruz. Birlıkte hic bişey yapmadan ot gıbı yazıyoruz hayatı. Ben boyle drgıldım ama brnzedım ona... Aman konuyu baya saptırdım
Kurgınım çok kötü olaylar olmuştuanneler gununde neden hedıye almadınız?