Kıskanç görümce vakası

Yaşadıkça bu sorunların hiçbirşey olmadığını ve ben bunları neden kafama takmışım diyeceksin..
o kadar boş ki gelin görümce kıskançlığı..
dediğim gibi yaşadıkça göreceksin..
ve olgunlaşacaksın.:KK43:

Peki sen dw aynı şeyleri yaşasan bakayım gider miydin

Giderdim agir bi iftir yada ne bilim siddet tarzi bisi olmadigi sürece. Insan bazen kendi ailesi ile bile sorun yasiyo hepimiz insaniz nihayet. Ama gelinlerde hep ayni mantalite var. Mesafe koydum gitmiyorum. Hep ayni sey.

Hiç merak etme bekarmı bilmiyorum ama evlenince kendilerine layık 10 görümce bedelinde görümceyi itina ile buluyorlar. Bizimki buldu dilini üzerimden çekti. Çekmese az kaldıydı koparacaktım...:sopa:

Anlamadım tuhaf bir konu
Benimde görümcelerim var problemliyiz ama
senin verdiğin cevap garip olmuş
sen görümceni kıskanıyor olmayasın

Anlamadım tuhaf bir konu
Benimde görümcelerim var problemliyiz ama
senin verdiğin cevap garip olmuş
sen görümceni kıskanıyor olmayasın
yani bunu senin dediğin cümleye karşılık söyledim elbise giyip abi yakıştımı diye soruyor dediğin kısma

Canım dedim ki misafirliğe gelmişim bi zahmet bebeğe bakın zaten gün boyu bebeğin derdini ben çekiyorum misafirliğe gelmişim burda da ben mi bakayım dedim çok bozuldu
cıddı mısın ?
valla sana durduk yere laf sokulmuyor ozaman
mesela evıne bırı gelse ... ve kendı evladı olmasına ragmen sıze suna bakın gun boyu derdını cekıyorum mısafırlıge gelmısım dese ne dersın ?

cok tuhaf geldı senınkı laf sokmak olmamıs yahu ...

Iste sorunda bu. Herkez mesafe koyma gitmzme derdinde. Haliyle aile gicik oluyo. Oglunuzu aldim siz disari diyen gelinlere gicik oluyorum. Gitmemekte ne. Kocalar nasil kabulleniyo bu durumu anlamiyorum. Allah hayirli evlat nasip etsin erkeginde kizinda
Bazen sartlar onu gerektırıyor. Evlendıgım gunden beri eşim ailemle ayda yılda bir gorusur. Mesafelidir falan. Şimdi o benim ailemle gorusme meselesınde bu kadar kasarken, ben onun aılesıyle neden yakın ilişki içinde olayım. Bilinçli yapmadım fakat sartlar benımde aynı kendı gıbı davranmamı gerektırdı. Zira ben de gelindir, aldık bizimdir mantıgına gıcık oluyorum

Yaşadıkça bu sorunların hiçbirşey olmadığını ve ben bunları neden kafama takmışım diyeceksin..
o kadar boş ki gelin görümce kıskançlığı..
dediğim gibi yaşadıkça göreceksin..
ve olgunlaşacaksın.:KK43:
Aslında genel ve dogru soylemıssonız. Ama ben bu konuda gercekten oyle mi dıye sormak ostıyorum. Siz de yaaadınız mı buna benzer ilişkiler. Nasıl başettiniz

Bazen sartlar onu gerektırıyor. Evlendıgım gunden beri eşim ailemle ayda yılda bir gorusur. Mesafelidir falan. Şimdi o benim ailemle gorusme meselesınde bu kadar kasarken, ben onun aılesıyle neden yakın ilişki içinde olayım. Bilinçli yapmadım fakat sartlar benımde aynı kendı gıbı davranmamı gerektırdı. Zira ben de gelindir, aldık bizimdir mantıgına gıcık oluyorum

Tabi tabi esin yapiyosa seninde yapman haktir sana diycegim bisi yok.

Çaresini buldunuz mı ?

Yani bazen insan ailesi annesi ile kardesi ile bile ters düsüyo. Ama ipler kopmuyo ama. Demek istiyorum biraz sabir edicek insan gözlerini kulagini tikiycan az. Sürekli esine eslik edip gidip geliceksin. Mesafe problem yaratir. Ve toparlanmaz insan. Bir arada olmak iyidir.

Yani bazen insan ailesi annesi ile kardesi ile bile ters düsüyo. Ama ipler kopmuyo ama. Demek istiyorum biraz sabir edicek insan gözlerini kulagini tikiycan az. Sürekli esine eslik edip gidip geliceksin. Mesafe problem yaratir. Ve toparlanmaz insan. Bir arada olmak iyidir.
Aslında hep birarada olunacak surekli olmasa da duzenli ilişkilerin olacagı bir evlilik hayal etmiştim ama kırgınlıklar ve yakınlastıkca gordugum azgınlıklar beni itti. 2 yıl oldı ama hala esimle evi otel gıbı kullanıyoruz. Birlıkte hic bişey yapmadan ot gıbı yazıyoruz hayatı. Ben boyle drgıldım ama brnzedım ona... Aman konuyu baya saptırdım

Aslında hep birarada olunacak surekli olmasa da duzenli ilişkilerin olacagı bir evlilik hayal etmiştim ama kırgınlıklar ve yakınlastıkca gordugum azgınlıklar beni itti. 2 yıl oldı ama hala esimle evi otel gıbı kullanıyoruz. Birlıkte hic bişey yapmadan ot gıbı yazıyoruz hayatı. Ben boyle drgıldım ama brnzedım ona... Aman konuyu baya saptırdım

Sende ama esin suclu. O mesafe koymasa sende koymazmissin. Ama iste böyle otel hayati benzetmen , istenilir bi hayat degil benim adima. Bende kalabalik aile ile ic ice bi evlilik isterim

Back
X