- 19 Haziran 2016
- 49
- 17
- 1
- 37
- Konu Sahibi yapayalniz123
-
Hamileydim1 yil dayak yemissiniz, adam da psikopatmis.
Dusunecek bir sey yok, harekete gecin hemen.
Sizi doven insana cocuk yapmaniz da buyuk cesaret. Onu da dovebilir mesela.
Benimle muhattap olmak istemedigi icin cocugu da gormuyormus ararsa ben mahkemede aradi beni tehtit etti dermisimZorla çocuğunu görüyor.Oo durum ağır.
Özgürlük güzeldir.huzur mutluluk verir.
Çabucak alışır ve atlatırsın.
Allah kolaylık versin
Babam bekle duzelir cok karar verdim babam duZeldim diyor konus bir sans hepbboyleasıl soru : neden hala boşanmadın
Oglum var hamileligimde siddete maru kaldim oglum 6 aylik olana kadar siddet vardiÇocuğunuz kızsa eyvah eyvah, aynılarını ona da yaşatacak. Hatta şu an sizin yaşadıklarınızı o da yaşıyor, parka bile gidemiyor çocuk.
Erkek çocuksa o da fena, rol model alacağı adama bak.
Ki dayak var diyorsunuz. Sevginiz de yoksa neden kendinizi bile bile hapis edesiniz? Hayırlısı olsun hakkınızda.
düzelmez.. şu ana kadar hiç öyle kocadan düzelen olmadı.Babam bekle duzelir cok karar verdim babam duZeldim diyor konus bir sans hepbboyle
Annem oldu canim cocugu birakicak kimsem yok ama krese vericem ise baslayinca kendime olan oz guvenimi yitirmisim hic biseyi kendim yapamiyorum 3 senedir her seyi o yapar o soyler ben yokmusum aslinda uzuluyorum evet sacma belki ama aliskanliktan mibneden bilmiyorum sevgim yokBence hayatına böylesine müdahale eden bir adamdan tamamen kurtulunca hemen toparlanacaksin. Yanlış anlamadıysam 3 yıl evli kalmışsınız. Hayatından çalınan 3 yıl var. Sakın gereksiz duygusallıklarla ama kocamdi, çocuğumun babasıydı gibi düşüncelere dalma. Oğlunu annenlere bırak sabah yürüyüşleri yap. Kaçırdığın hayata bak ve dahil ol. Kendini hazır hissettiğinde de bir iş bulursun. Maddi sıkıntıda olmaz. Hayat senin için tekrar başlıyor
Evlendigimiz gunden beridir hep problemliydi babam hep coxugun var sabret dedi duzelir diye umud ettim ama hic bi duz3lme olmadidüzelmez.. şu ana kadar hiç öyle kocadan düzelen olmadı.
Bilmiyorum canim donmicem zaten davayi benim acmami bekliyormusİşkence gibi adam bu ne böyle boşanma kararından dönme derim burda bi cam fanus mevzusu vardı bilmem bilir misin?bu adam bunu başarmış seni resmen bir fanusa hapsetmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?