kıskanç huysuz problemli eş boşanmalımıyım sizce

yapayalniz123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2016
49
17
1
37
merhaba arkadaşlar benım eşim aşırı kıskanç bır adam huysuz en kucuk seyden problem cıkarın evlılıgımın 1 senesı dayakla gectı 2 senedir el kaldırmıyordu ama demem gıbı camdan bakma saga bakma sola bakma hep sorundu yanı artık yoruldum oglumda var kucuk onu parka bıle cıkaramıyordum ama babamın evınde ıstedıgım yere gıdıyorum yeterkı param olsun olmasa bıle en azından parka çıkarıyorum ayrıyız suan babamın evındeyım ve davayı açmayı dusunuyorum oglum ıcınde uzuluyorum ama onu da bı yere goturemıyordum kendım hep bol yakısmayan seyler gıyıyordum makyaj yasak hersey yasak kısacası ayrı oldugum sure ıcın de 2 kere benım mılletle laf gondermemle geldı cocugu gordu boyle bı adamla evlı kalmak hapis hayatı yasamak kısacası çocugum ıcınde bosanmanın dogru olacagını dusunuyorum sızce birde suan uzuluyorum bu sure emınım gecıcı ama ne kadar zaman da toparlarım

Çocuğunu bile görmeye tenezzül etmediğine göre kıskançlıktan daha önemli sorunlarınız var.

Bence hayatına böylesine müdahale eden bir adamdan tamamen kurtulunca hemen toparlanacaksin. Yanlış anlamadıysam 3 yıl evli kalmışsınız. Hayatından çalınan 3 yıl var. Sakın gereksiz duygusallıklarla ama kocamdi, çocuğumun babasıydı gibi düşüncelere dalma. Oğlunu annenlere bırak sabah yürüyüşleri yap. Kaçırdığın hayata bak ve dahil ol. Kendini hazır hissettiğinde de bir iş bulursun. Maddi sıkıntıda olmaz. Hayat senin için tekrar başlıyor

1 yil dayak yemissiniz, adam da psikopatmis.

Dusunecek bir sey yok, harekete gecin hemen.

Sizi doven insana cocuk yapmaniz da buyuk cesaret. Onu da dovebilir mesela.

Çocuğunuz kızsa eyvah eyvah, aynılarını ona da yaşatacak. Hatta şu an sizin yaşadıklarınızı o da yaşıyor, parka bile gidemiyor çocuk.
Erkek çocuksa o da fena, rol model alacağı adama bak.

Ki dayak var diyorsunuz. Sevginiz de yoksa neden kendinizi bile bile hapis edesiniz? Hayırlısı olsun hakkınızda.

Çocuğunuz kızsa eyvah eyvah, aynılarını ona da yaşatacak. Hatta şu an sizin yaşadıklarınızı o da yaşıyor, parka bile gidemiyor çocuk.
Erkek çocuksa o da fena, rol model alacağı adama bak.

Ki dayak var diyorsunuz. Sevginiz de yoksa neden kendinizi bile bile hapis edesiniz? Hayırlısı olsun hakkınızda.
Oglum var hamileligimde siddete maru kaldim oglum 6 aylik olana kadar siddet vardi

Bence hayatına böylesine müdahale eden bir adamdan tamamen kurtulunca hemen toparlanacaksin. Yanlış anlamadıysam 3 yıl evli kalmışsınız. Hayatından çalınan 3 yıl var. Sakın gereksiz duygusallıklarla ama kocamdi, çocuğumun babasıydı gibi düşüncelere dalma. Oğlunu annenlere bırak sabah yürüyüşleri yap. Kaçırdığın hayata bak ve dahil ol. Kendini hazır hissettiğinde de bir iş bulursun. Maddi sıkıntıda olmaz. Hayat senin için tekrar başlıyor
Annem oldu canim cocugu birakicak kimsem yok ama krese vericem ise baslayinca kendime olan oz guvenimi yitirmisim hic biseyi kendim yapamiyorum 3 senedir her seyi o yapar o soyler ben yokmusum aslinda uzuluyorum evet sacma belki ama aliskanliktan mibneden bilmiyorum sevgim yok

İşkence gibi adam bu ne böyle boşanma kararından dönme derim burda bi cam fanus mevzusu vardı bilmem bilir misin?bu adam bunu başarmış seni resmen bir fanusa hapsetmiş

Back
X