• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskanç kaynana adayı

totomes

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2016
7
1
1
32
Kısaca bahsetmem gerekirse ilk başlarda bana ölüp biten kaynana adayım mezuniyet fotoğrafımızı(stüdyoda çektirmiştik mezuniyetten 6 ay önce) görünce ağlamaya başlamış ve o gün bu gündür benden nefret ediyor ve oğlunu evlendirmeme kararı almış.
Bu konuda çok tepkili.ben hiçbi şekilde anlam veremiyorum.sorduğumda kıskanıyo diyo erkek arkadaşım ama madem mesele kıskançlıktı neden önceden kıskanmıyordu..
Delircem.istenmemek çok kötü bi duygu üstelik istenmediğimden habersiz gülümseyerek tanışmaya gittiğimde karşılaştığım tavırla öğrendim artık istenmediğimi.mezuniyet günümü mahvettiler.
İlk başta erkek arkadaşıma tavır koymuştum neden bana söylemedin en azından bu duruma düşmeseydim böyle öğrenemseydim dedim.ve bir de evlilikle ilgili korku gelişti bende.hepsinden ayrı olarak ne yaptım da beni istemiyolar diye düşün düşün kendimi yedim.
Sizce ne yapmalıyım ilerde bu durumla ilgili sıkıntı yaşar mıyım.siz buna benzer olaylar yaşadınız mı?
*bu konuyla ilgili arkadaşlarım iyi ya ne güzel seni istemiyosa görüşmezsin onla evlenince dediler.ama kadın istemeye bile gelmeyecekmiş...erkek arkadaşım o gelmese noşcak ablalarım eniştelerim gelcek diyo.öyle kız mı istenir beni ailem niye versin zaten nasıl ikna edicem diye düşünüyodum iyice karıştı..

Aileler illa araya girmese olmaz zaten. Evladının evleneceği kişinin yanlışını görür karşı çıkarsın ama durduk yere kendileri evlenecekmiş gibi maraz çıkarmalarını aklım almıyor. İnşaAllah iyi bir sonuca varırsınız, hakkınızda hayırlısı olur.:110:

Alsın oğlunun turşusunu kursun olmadı başına yastık yapsın.

Kv adayı da bir annenin oğluyla evlenmedi mi?

Mesafeni koy takılma bile. Şimdi olmasa yarın öbür gün mesafe koyardın zaten.

Annesi de gelmiyorsa gelmesin, oğluyla arasındaki hesaplaşmalarda haksız konumda olacak kendisi.

Günlerinizi mahvedecek kadar önemsemeyin şöyle şeyleri. Erkek arkadaşınızdan yana sıkıntı olmadığına göre.

Bunun altında başka bir şey vardır. Mezuniyetle filan ne alakası var oğlunu evledirmek istememesinin... Siz esas sebebi bulun, mümkünse kadının kendisinden.

Sizi kıskandığı sonucuna nereden vardınız? Ne alaka, sizin neyinizi kıskanabilir ki? Bu tür saçmalıklara inanmak yerine sorunun doğru kaynağını bulun bence. Sizden bir sebepten soğumuş işte.

Çoğu kv öyle ya...
Acaba bende mi böyle mi olucam :D
Vhalla bütün erkek anaları isterik
Şüpheyle bakıyorum kendime artık :))

Erkek arkadaşın anneci değilse yırttın demek..

işin altında başka bir neden var bence
ya seni istemiyor bir hareketinden gıcık kaptı ya oğluna düşündüğü başka bir kız var

bir de bazı anneler hep oğlunun bir numarası olmak ister sevgilinin sana çok değer verdiğini falan görüyorsa daha az sevdiği kendi tanıdığı biriyle evlendirmeye çalışır ki hep oğlunun hayatında ki bir numaralı kadın olsun

İyi de fotoyu görünce neden istememiş

Açık bulup ailemize mi takışmaz demiş yakın bulup hafif kız mı demiş

Neden olmaz demiş ki bunu öğrenin

Siz çok güzelsiniz diye kıskandı değildir herhalde kıskançlık dediğiniz... Sevgiliniz tam olarak ne diyor bu konuda? Tamam kayınvalideler kıskanabilir ama bu çok güzelmiş benden güzel kıskandım istemem ben bunu da demezler yani. Benimki de benim fotoğrafımı ilk gördüğünde mesela kilo alır bu demiş :D
Böyle şeylerde erkeğin tavrı önemli olan. O size böyle davranırken evlenince sizin onunla sürekli gidip gelmenizi, saygı sevgi göstermenizi vs. bekleyecek mi? Yoksa annesiyle sadece kendi görüşecek sizden hiç beklemeyecek mi? Çünkü istemeye bile gelmiyorsa sizin asla bir iletişimde bulunmamayı isteme hakkınız vardır bana göre. Ki ben öyle insana numaradan bile gülümseyemem. Ve şu an nasıl davranıyor sevgiliniz? Annesine çok kızgın gibi mi yoksa aman boş ver modunda mı? Çok kızgınsa tamam ama boş ver modundaysa hem annesinin istediği şımarıklığı yapmasına izin verecek hem de sürekli sizden ona bir şeyler yapmanızı, görüşmenizi vs. isteyecek demektir çünkü o annesinin böyle hareketlerine alışıktır ne kadar büyük bir saygısızlık olduğunu idrak edemiyordur. Evliliğiniz boyunca da kadın sizin hayatı burnunuzdan getirse aman boş ver onu da öyle kabul edeceğiz anne işte der geçer.
Sizin ailenizi ikna etmek size kalmış.

Bugünde herkes kıskanildigini düşünüyor ne hikmetse:))
İstemeye bile gelmeyen bir kayinvalideye gelin olacakmisin sahiden?Her ne kadar önemli olan eşle anlaşmak gerisi boş deselerdi öyle olmuyor işte..yerinizde olsam ya bu durumu çözmeye çalışırım oluyorsa,yada bu işi bitiririm.başka adam mı yok evlenecek..

Ailem niye versin derken? Isteme olayi sembolik birsey yani. Mal değiliz ya alınıp verilelim. Annesi ile ilgili olayi evlenmeden halledin. Eger ana kuzusu falan değilse sorun yok.

bencede başka bi derdi vardır oğlu senden saklıyor , mezuniyet falan bahane , başta iyiymiş çünkü illaki bişey gördü ve istemiyor bence açıkça kv adayınla konuuş , oğluyla evlenme meraklısı gibi değilde sadece bu soğumanızın gerçek sebebini öğrenmek istiyorum de bi yanlışımı mı gördünüz diye sorabilirsin. belki sen farkında olmadan bişy yapmışındır

Kısaca bahsetmem gerekirse ilk başlarda bana ölüp biten kaynana adayım mezuniyet fotoğrafımızı(stüdyoda çektirmiştik mezuniyetten 6 ay önce) görünce ağlamaya başlamış ve o gün bu gündür benden nefret ediyor ve oğlunu evlendirmeme kararı almış.
Bu konuda çok tepkili.ben hiçbi şekilde anlam veremiyorum.sorduğumda kıskanıyo diyo erkek arkadaşım ama madem mesele kıskançlıktı neden önceden kıskanmıyordu..
Delircem.istenmemek çok kötü bi duygu üstelik istenmediğimden habersiz gülümseyerek tanışmaya gittiğimde karşılaştığım tavırla öğrendim artık istenmediğimi.mezuniyet günümü mahvettiler.
İlk başta erkek arkadaşıma tavır koymuştum neden bana söylemedin en azından bu duruma düşmeseydim böyle öğrenemseydim dedim.ve bir de evlilikle ilgili korku gelişti bende.hepsinden ayrı olarak ne yaptım da beni istemiyolar diye düşün düşün kendimi yedim.
Sizce ne yapmalıyım ilerde bu durumla ilgili sıkıntı yaşar mıyım.siz buna benzer olaylar yaşadınız mı?
*bu konuyla ilgili arkadaşlarım iyi ya ne güzel seni istemiyosa görüşmezsin onla evlenince dediler.ama kadın istemeye bile gelmeyecekmiş...erkek arkadaşım o gelmese noşcak ablalarım eniştelerim gelcek diyo.öyle kız mı istenir beni ailem niye versin zaten nasıl ikna edicem diye düşünüyodum iyice karıştı..
Kesinlikle ilişkini gözden geçir. Bu denli istemeyen bir insan herşeyi yapar. Sevgilin şimdi gelmezse başkası gelir vs diyo ama istediğini alana kadar sevgililikteki o ölürüm sensiz olmaz duyguları bitiyor. Ben de benzer durumdayım maddiyat için eşimin evlenmesini istemediler düğüne bile gelmediler benzer sözleri ben de duydum sevgiliyken güvendim evlendim. Akıl dışı iftiralara maruz kaldım namusuma kadar dil uzatıldı üstünden çok zaman geçti ne uzatıyorsun dedi evlenince anası danası ne yaparsa yapsın sana uzatma yut denir sus denir o annem ne yapayım denir... Çok iyi düşün canım olumsuz olan ufacık bir şey evlenince çığ olur altında kalırsın.

ne yaptı bu kaynana adayı ilk tanışmanızda nasıldı tavrı? sonra bir daha iletişime geçtiniz mi hiç, telefonda olsun oğlu aracılığıyla olsun... erkek arkadaşın sadece "kıskanıyor seni istemeye gelmeyecek" deyip senin de bunu normal karşılamanı beklemiyor heralde. başka neler diyor?

Kesinlikle ilişkini gözden geçir. Bu denli istemeyen bir insan herşeyi yapar. Sevgilin şimdi gelmezse başkası gelir vs diyo ama istediğini alana kadar sevgililikteki o ölürüm sensiz olmaz duyguları bitiyor. Ben de benzer durumdayım maddiyat için eşimin evlenmesini istemediler düğüne bile gelmediler benzer sözleri ben de duydum sevgiliyken güvendim evlendim. Akıl dışı iftiralara maruz kaldım namusuma kadar dil uzatıldı üstünden çok zaman geçti ne uzatıyorsun dedi evlenince anası danası ne yaparsa yapsın sana uzatma yut denir sus denir o annem ne yapayım denir... Çok iyi düşün canım olumsuz olan ufacık bir şey evlenince çığ olur altında kalırsın.
kelimesi kelimesine katılıyorum ,

ay inanılcak gibi değil. kız verirken anneler bu kadar kıskanmıyor napıcak oğluyla acaba.
sevgilinin kendi kararı sonuçta ama istemeye bile gelmemek büyük ayıp olur. sizin ailenizin düşünceleri ne yönde ilerleyecek bir de o var ya. sonuçta istemediğin ortamlarda istemediğin şekilde yüz yüze gelebilirsin sürekli kaynananla ve hiç hoş olmaz. sen iyice düşün bir bence yanlış karar verme sana çok çektirir bu kadın sanki.
:110:

Bunun altında başka bir şey vardır. Mezuniyetle filan ne alakası var oğlunu evledirmek istememesinin... Siz esas sebebi bulun, mümkünse kadının kendisinden.

Sizi kıskandığı sonucuna nereden vardınız? Ne alaka, sizin neyinizi kıskanabilir ki? Bu tür saçmalıklara inanmak yerine sorunun doğru kaynağını bulun bence. Sizden bir sebepten soğumuş işte.
Niye beni istemiyo dediğim zaman bilmiyorum ablam mezuniyet resmimizi gösterdiği zaman ağlamaya başlamış o gün bu gündür istemiyo dedi.beni değil de aslında oğlunu kıskanıyor sanırım evlendirme istemiyor..

İyi de fotoyu görünce neden istememiş

Açık bulup ailemize mi takışmaz demiş yakın bulup hafif kız mı demiş

Neden olmaz demiş ki bunu öğrenin
Erkek arkadaşıma sorduğum zaman bana işin ciddiyetini anlamıştır dedi.heralde mezun oluypruz evlencez diye mi düşündü anlamadım.önceden de resimlerimizi görüyodu.ya da bana söylemedikleri bi şey var bilmiyorum

Ooooo kıskanılan kıskanılsana maşallah :) bi ben mi bağdaştırmadım acaba ne alaka ki kıskanmakla. Bence bu konuyu kv adayınla konus

Back
X