• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskanç kaynana adayı

Bugünde herkes kıskanildigini düşünüyor ne hikmetse:))
İstemeye bile gelmeyen bir kayinvalideye gelin olacakmisin sahiden?Her ne kadar önemli olan eşle anlaşmak gerisi boş deselerdi öyle olmuyor işte..yerinizde olsam ya bu durumu çözmeye çalışırım oluyorsa,yada bu işi bitiririm.başka adam mı yok evlenecek..
Koca kadın beni niye kıskansın yanlış anlatmışım sanırım.oğlunu kıskanıyo galiba ki bunu sevgilim kendisi söyledi hatta ablalarıyla konuşmuş onlar işin zor demiş ona.annesi oğluna düşkün biri de değil oysa ki

"Benim oglumun huyu suyu budur. bu yolda beraber yurumeye bu sartlarda hazırsan verdim gitti " diyecem ben
Biliyorum bunu desem de KV'yim demesem de :KK48:
Yalniz mezuniyet fotoğrafı sebebi ile neden istemesin sizi
Baska sebep olmalı. Ama kıskançlık olamaz
Ben sizin yerinizde olsam ( olmam da ) sebebini allem eder kallem eder öğrenirdim varsayimlarla yürüyecek sey degil bu .
Erkek arkadaşınız da mahalledeki dedikoducu teyze giller gibi insan annem seni kiskaniyor der mi hic evladım :ıslık:

Her anne evladının mürüvvetini görmek ister kız olsun erkek olsun fark etmez bu. Torun sevmek oğlunun yuvasının olduğunu mutlu olduğunu görmek istemez mi bir insan. Bu hikayede başka bir sıkıntı var. Hadi kıskandı diyelim istemeye bile gitmem ne demek burda kıskançlıktan ziyade istenmeyen onay verilmeyen biri gibi geldiniz bana. Sebebini mutlaka sorun öğrenin

Siz çok güzelsiniz diye kıskandı değildir herhalde kıskançlık dediğiniz... Sevgiliniz tam olarak ne diyor bu konuda? Tamam kayınvalideler kıskanabilir ama bu çok güzelmiş benden güzel kıskandım istemem ben bunu da demezler yani. Benimki de benim fotoğrafımı ilk gördüğünde mesela kilo alır bu demiş :KK70:
Böyle şeylerde erkeğin tavrı önemli olan. O size böyle davranırken evlenince sizin onunla sürekli gidip gelmenizi, saygı sevgi göstermenizi vs. bekleyecek mi? Yoksa annesiyle sadece kendi görüşecek sizden hiç beklemeyecek mi? Çünkü istemeye bile gelmiyorsa sizin asla bir iletişimde bulunmamayı isteme hakkınız vardır bana göre. Ki ben öyle insana numaradan bile gülümseyemem. Ve şu an nasıl davranıyor sevgiliniz? Annesine çok kızgın gibi mi yoksa aman boş ver modunda mı? Çok kızgınsa tamam ama boş ver modundaysa hem annesinin istediği şımarıklığı yapmasına izin verecek hem de sürekli sizden ona bir şeyler yapmanızı, görüşmenizi vs. isteyecek demektir çünkü o annesinin böyle hareketlerine alışıktır ne kadar büyük bir saygısızlık olduğunu idrak edemiyordur. Evliliğiniz boyunca da kadın sizin hayatı burnunuzdan getirse aman boş ver onu da öyle kabul edeceğiz anne işte der geçer.
Sizin ailenizi ikna etmek size kalmış.
daha önceden resmimi görmüş beğenmişti hatta kendisi söylemiş bize verirler mi bu kızı diye bi şeyden haberi olmadan.Acaba mezuniyet resminde çirkin miydim de beğenmedi beni
Sevgilim çok kızgın annesine hatta doğru dürüst konuşmuyorlar.bana da annemle görüşmek zorunda değilsin zaten uzak oturcaz bi şey olursa da ben gidip ilgilenirim sen gelmesen de olur diyo ama bu söyledikleri 10 sene sonra da geçerli olacak mı acaba.sevgilim bana çok düşkün ama evlendikten sonra değilir mi her şey..zaten kaygılalarım vardı evlilikle ilgili seviniyodum annesi beni seviyo diye

Her anne evladının mürüvvetini görmek ister kız olsun erkek olsun fark etmez bu. Torun sevmek oğlunun yuvasının olduğunu mutlu olduğunu görmek istemez mi bir insan. Bu hikayede başka bir sıkıntı var. Hadi kıskandı diyelim istemeye bile gitmem ne demek burda kıskançlıktan ziyade istenmeyen onay verilmeyen biri gibi geldiniz bana. Sebebini mutlaka sorun öğrenin
Tek erkek çocuğu olmasıyla alakası var mıdır sizce.annesi 40 yaşındayken doğmuş iki tane annemle yaşıt ablası var.yalnız kalmak mı istemiyo acaba?5 seneden erken evlenmesini istemiyomuş

Ailem niye versin derken? Isteme olayi sembolik birsey yani. Mal değiliz ya alınıp verilelim. Annesi ile ilgili olayi evlenmeden halledin. Eger ana kuzusu falan değilse sorun yok.
onu da şöyle açıklıyayım Anneme ve teyzeme bu durumları anlattım ben bi güzel..bi de istemeye gelmezse ailemin bakışı hiç iyi olmaz.annem zorla verecek kızım yok demişti hatta

Kısaca bahsetmem gerekirse ilk başlarda bana ölüp biten kaynana adayım mezuniyet fotoğrafımızı(stüdyoda çektirmiştik mezuniyetten 6 ay önce) görünce ağlamaya başlamış ve o gün bu gündür benden nefret ediyor ve oğlunu evlendirmeme kararı almış.
Bu konuda çok tepkili.ben hiçbi şekilde anlam veremiyorum.sorduğumda kıskanıyo diyo erkek arkadaşım ama madem mesele kıskançlıktı neden önceden kıskanmıyordu..
Delircem.istenmemek çok kötü bi duygu üstelik istenmediğimden habersiz gülümseyerek tanışmaya gittiğimde karşılaştığım tavırla öğrendim artık istenmediğimi.mezuniyet günümü mahvettiler.
İlk başta erkek arkadaşıma tavır koymuştum neden bana söylemedin en azından bu duruma düşmeseydim böyle öğrenemseydim dedim.ve bir de evlilikle ilgili korku gelişti bende.hepsinden ayrı olarak ne yaptım da beni istemiyolar diye düşün düşün kendimi yedim.
Sizce ne yapmalıyım ilerde bu durumla ilgili sıkıntı yaşar mıyım.siz buna benzer olaylar yaşadınız mı?
*bu konuyla ilgili arkadaşlarım iyi ya ne güzel seni istemiyosa görüşmezsin onla evlenince dediler.ama kadın istemeye bile gelmeyecekmiş...erkek arkadaşım o gelmese noşcak ablalarım eniştelerim gelcek diyo.öyle kız mı istenir beni ailem niye versin zaten nasıl ikna edicem diye düşünüyodum iyice karıştı..
Sadece erkek arkadasinizla evlenmiyorsunuz bunu unutmayin. Onunda bir ailesi annesi babasi var. Et tirnaktan ayrilmaz iyi dusunun derim. Simdi erkek arkadasiniz sizin yaninizda olabilir ama evlendikten sonra degisir emin olun siz kotu gelin olursunuzz. Beni istemeyeni bende istemiyorum diyin vazgecin bence cok pisman olursunuz. Zorla kendinizi istetiyormus gibi gorunursunuz.

Kız arkadaşların saçmalamış. İyi işte görüşmezsin diye saçma bir düşüncemi olur. İstenmediğini bile bile evlenecek misin bırak git demiyorlar bir de gaz veriyorlar bitir sen o arkadaşlığı.

Şu kayınvalidem beni kıskanıyor olayını da anlamıyorum. Birinin sizi istememesi kıskandığı anlamına gelmiyor bildiğiniz istemediği ve sevmediği anlamına geliyor. Sizi istemeyen birine kendinizi kabul ettirmeye çalışmayın asla. Kendinizi bu kadar değersiz görmeyin.

Koca kadın beni niye kıskansın yanlış anlatmışım sanırım.oğlunu kıskanıyo galiba ki bunu sevgilim kendisi söyledi hatta ablalarıyla konuşmuş onlar işin zor demiş ona.annesi oğluna düşkün biri de değil oysa ki
Oğullarını evlendirince birşey oluyor bu kvlere..birden kıymetli oluyor oğulları..
Mesafeli olun en iyisi

daha önceden resmimi görmüş beğenmişti hatta kendisi söylemiş bize verirler mi bu kızı diye bi şeyden haberi olmadan.Acaba mezuniyet resminde çirkin miydim de beğenmedi beni
Sevgilim çok kızgın annesine hatta doğru dürüst konuşmuyorlar.bana da annemle görüşmek zorunda değilsin zaten uzak oturcaz bi şey olursa da ben gidip ilgilenirim sen gelmesen de olur diyo ama bu söyledikleri 10 sene sonra da geçerli olacak mı acaba.sevgilim bana çok düşkün ama evlendikten sonra değilir mi her şey..zaten kaygılalarım vardı evlilikle ilgili seviniyodum annesi beni seviyo diye
Erkek arkadaşında şu an bir sorun yok gibi. Bilemiyorum çok seviyorsan sırf gıcık bir insan yüzünden de ayrılınmaz ki. Tabi şimdi dedikleri değişebilir, ama değişmeyebilir de. Erkek arkadaşının karakterine bağlı.
Mezuniyet resminde çirkin değilmişsindir, sizi öyle yanyana görünce birden gerçekten de oğlunun gideceğini farkedip korkmuştur.

Oğlunu kıskanmış demek ki bu nasıl bir şey anlamıyorum senle evlenmese başkasıyla da mı evlenmeyecek oğlu bunu kişiselleştirmek çok saçma neden sana şahsi bir gıcıklık duyuyor ki demek ki baktı iş ciddi oğlunu evlendiresi gelmiyor bence iyi düşün ilerde sıkıntı olabilir

Kaynananin kiskanc olani da hic cekilmiyo insallah erkek arkadasin adam cikar da annesinin fitnelerinde korur seni

aynı benim egoist kaynana. ilk önceleri canım cicim gelinim diye yalakalık yapar, düğün günü gelince oğlunu vermek istemez. normalde oğlunun yüzüne bakmazdı, evlenmeye kalkınca oğluşum oldu. bayanlar, bu kadınların sizin psikolojinizi bozmasına izin vermeyin. onlar ellerinden geleni de ardlarına koymazlar, gözünüzü açın ve sakın kendinizi ezdirmeyin, iplerin sizin elinizde olduğunu gösterin.

Back
X