Kiskanc Kaynana, Kayinpeder ve Görümce imdatt

dertlikafa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2010
15
0
36
Almanya
Selam

Biz 4 senelik evliyiz ondan önce bi de 5 senelik tanismamiz var...
Evlenmeden önce hersey cok güzeldi evlendikten sonra hersey bozuldu

Kaynanam 68 yasinda cook kiskanc oglunu karisindan kiskanan biri
Görümce 40 yasinda dul cocuksuz Kardesini bendne kiskaniyo acayip Dominat anasini babasini o yönetir, ekmek bile alirken ona sorarlar. Ablasi esimdne 12 yas büyük esimi evladi gibi büytmüs
ya yemin ederim herseymizi o karar veriyo(du) ve ben esime laf geciremzdim beni sürekli kirio o benim aylem gibi seyler söylüyo. Annesi babasi kizlarina kesinlikle laf söyletmiyorlar, arkamdan sürekli esime duygu sömürüsü yapiyorlar mesela sen evlendin bizi unuttun benim ayleme bile benim arkamdan laf söylorlar esim oraya gitmesin diye.

3 sene önce benim kizim dogdu Esim 5 ay yurtdisinda gittigi icn onlarda kalmak zorunda kaldim
ya büsüre icinde beni maf ettiler, Görümcem kendi cocugu olmicayi icin benim kizimla annelik hisslerini yasamaya basladi, ve ben buna karsi bisey yapamadim cok pisiriktim boynum bükük tü bisey diyemdim bana cok köü davraniyorlardi hep benim kizimi Görümceme yakistiriyorlar ay halasini cok seviyo ay ayni halasina benziyo beni bu dönem de kizim red ediyordu kesinlikle yanima gelmiyodu. Yani anali kizli gibilerdi yamin ederim, yere düsze ona kolarina giderdi,
ya bu beni maf etti cokkk pisokolojimi bozdu, ve simdi tasindik ordan ama yine de hala Esimle aramizi bozmaya calisiyorlar nefret ediyorummmmmmmmm yani bosanmayi bile dsündüm sadece onlardan kurtulmakicn.
sadece nefretbeni anlayan varmi yaa??
Kayinpederim kizimin biberonuna annen geldi diyodu emziremeistim cünki onu

iyi sabır etmişiniz ama
nasıl kızınızı halaya yakıştırmak aaa:53:
ben alırdım kızımı bir dahada vermezdim:)
şaka bi yana bence bir mesafe olmalı..
hala halalığını bilmeli babanne babanneliğini..
ben çok kıskanırım çocuğumu galiba..
çünkü eşimi kıskanıyorum herkezden...
şimdiden düşünmeye başladım çocuğumu sürekli veremem ben eşimin aileside olsa ama:50:
herşey yerinde olmalı bende yoksa roller karışır
sizde anneliğinizi bilememişsiniz sanırım o dönem:50:

böyle insanlardan nefret ediyorum yaaa.kızımı bir gün halası kendi çocuğunu kreşten almaya giderken yanında götürmüş.ben evde yoktum.yolda bakın yeni doğurdum benim kızım aynı ben diyorumuş.hiçç alakaları yok halbukii.tek bir benzeten yok.canım hepimiizn başında var böyle karektersiz insanlar.sen kendini,çocuğunu ve eşini bunlardan uzat tut.alllah sabır versin

Selam

Biz 4 senelik evliyiz ondan önce bi de 5 senelik tanismamiz var...
Evlenmeden önce hersey cok güzeldi evlendikten sonra hersey bozuldu

Kaynanam 68 yasinda cook kiskanc oglunu karisindan kiskanan biri
Görümce 40 yasinda dul cocuksuz Kardesini bendne kiskaniyo acayip Dominat anasini babasini o yönetir, ekmek bile alirken ona sorarlar. Ablasi esimdne 12 yas büyük esimi evladi gibi büytmüs
ya yemin ederim herseymizi o karar veriyo(du) ve ben esime laf geciremzdim beni sürekli kirio o benim aylem gibi seyler söylüyo. Annesi babasi kizlarina kesinlikle laf söyletmiyorlar, arkamdan sürekli esime duygu sömürüsü yapiyorlar mesela sen evlendin bizi unuttun benim ayleme bile benim arkamdan laf söylorlar esim oraya gitmesin diye.

3 sene önce benim kizim dogdu Esim 5 ay yurtdisinda gittigi icn onlarda kalmak zorunda kaldim
ya büsüre icinde beni maf ettiler, Görümcem kendi cocugu olmicayi icin benim kizimla annelik hisslerini yasamaya basladi, ve ben buna karsi bisey yapamadim cok pisiriktim boynum bükük tü bisey diyemdim bana cok köü davraniyorlardi hep benim kizimi Görümceme yakistiriyorlar ay halasini cok seviyo ay ayni halasina benziyo beni bu dönem de kizim red ediyordu kesinlikle yanima gelmiyodu. Yani anali kizli gibilerdi yamin ederim, yere düsze ona kolarina giderdi,
ya bu beni maf etti cokkk pisokolojimi bozdu, ve simdi tasindik ordan ama yine de hala Esimle aramizi bozmaya calisiyorlar nefret ediyorummmmmmmmm yani bosanmayi bile dsündüm sadece onlardan kurtulmakicn.
sadece nefretbeni anlayan varmi yaa??
Kayinpederim kizimin biberonuna annen geldi diyodu emziremeistim cünki onu

ayy,,,şoka girdim ne biçim insanlar var ya..canım neden boşanmayı düşünüyorsun eşinle de problemlerin var mı?kendi evinize gecmişsiniz ne güzel işte,,uzak tutmaya çalış , ağırlığını koy,,,pasif olma,,yuvana sahip çık bence..

okuyunca içim ürperdi..

ne bu böyle.. siz de ne kadar sakinmişsiniz...

ben olsam kendi ailemde kalırım. yada o tür yakıştırmalara sert bir cevap verirdim.

iyi güzel halası ile anlaşıyorda bu bebek anneyi bilmili büyüynce onun psikolojisi bozulur. bana inat çocuğumu kullanmayın deseydiniz keşke çok üzüldüm...

neyse şimdi onlardan uzak kafanızı dinleyin üzerinde durmayın hiçbirşeyin.

Eşin gidince niye kendi ailende değil de eşinin ailesinde kaldın? Eşinin ailesinin yanında kendin ailen gibi rahat etmemen normal.

yani ben okurken sinir oldum siz iyi dayanmışsınız

hala sever tabiki candır sonuçta yeğendir ama herşeyin bir sınırı var.asla o sınırı aşdırtmamanız gerekir.bu tür durumlarda sen onun halasısın bende annesii müsade ette bazı şeyleri ben yapayım demeliydin.kırılırsa kırılsın çocuğunuzla aranızdaki bağın kopmasından iyidir.çocuk bu çok kolay etkilenir.anne dururken başkasının ilgilenmeside ne oluyor.hazır ayrıyken aradakii sınır çizgisini çekinn ve bazı şeylere müsade etmeyinn.

selamlar

Vallahi ne yapacagimi sasirdim yani bana zorlan huy deyistirecekler...
sürekli bi rekabet icindeyiz, beni kiskaniyo bu kadin bir kizi annededn kiskanmak ne demek yaa???
2 gün önce geldiler yemin ederim size kizimin basina musallat omus 3 saat boyunca kizimin üstünden cekmedi ellerini, herseyini o yapmak isitiyo...
benim kizim biraz suna yüz göstermese hersey yoluna girecek ama kizimin bilinc altina yerlesmis artk,
o kadinin yaninda kesinlikle bana gelmiyo, karni aciksin susansin demi ona gidiyo herseyiyle ona gidiyo, kizim icin ben onun yaninda sanki hic yokum
Bu normal yiyen hala iliskisi degil yemein ederim annali kizli gibiler...
Iki sene boyunca azimi acamadim kiskaniyo derler diye ama artik yeter dayanamiyorum..

Cok üzülüyorum ben benim kizim bu kadina beni niye satiyo...
niye hic önüne gecemdim cnki kizimi ondan almaya calisam kizim agliyo kendini onun kolarina atiyo, tmm 1 senedir azicik uzaktayiz ama yine her görüsmede ayni seyleri yasamaktan biktim.
Esimden bu konuda yardim bekliyemem cünki ablasi hemen bi aglamaya basliyo duygu sömürüsü yapiyo deysen bisey olmuyo yani.
bana ilk baslarda esim diyoduki ya abarta brak biraz annelik duygusnu yasasin hic cocugu olmiycagi icin,ya beni pisokoljik olarak maf ettiler.. ben hep kendim abartiyorum diye düsündüm ama artik yeter yetiiii..
Hic bisey yapamadim cünki kizim ona cok asiri düskün beni hic saymiyo mesela ben diyorum kizim bana sunu getir dinlemiyo hemen arkamdan o söyüyo hemen götürüyo anlatabiliyomuyun benimle rekabet icinde bu kadin
mesafe koydum bi kac aydir her 1-2 hafta da bi görüsüoyruz ama hep ayni deysen bisey yok..
yardim edin lütfen ne yapacimi sasirdim benim hayatimi cok kötü etkiliyo bi yandan benim kizim baan bunu nasil yapar yaa diye düsünüyorum kocamndan nefret ediyorum bana niye böyle bi hayat yasatiyo???
Oglum oldu simdi bir buyuk yasinda ay inanirmisin pisokolojimokadar bozuldu ki o da öyle olacak diye hala cok korkuyorum ama gereksiz korku cünki kesinliklle kucagina vermiyorum yanina bile gimesini bile önlüyorum,ama ablasindan görerek oda öyle olursa:59:

ay ne diyeceğimi bilemedim
Allah bu kötü kaynana - görümceleri bildiği gibi yapsın

Back
X