Kiskanc kaynim, dedikoducu eltim, yalanci kaynanam ve kisiliksiz kayinbabam...

db55

Guru
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2012
2.942
640
363
Hangi olayi anlatayim nereden basliyim bilmiyorum. Uzun bir suredir icimi dokmek fikirlerinizi almak istiyordum ama cesaretim yoktu.

Basliktan da anlasilacagi gibi bu insanlar bana az sey yasatmadilar. Beni en cok yaralayan ise hamilelik doneminde ve lohusaligimda yasattiklariydi.

Son düzenleme:
Sırf onlara inat kayınvalidenizle iyi olmayı yakıştırdıysanız kendinize sorun ne o zaman?
Ne farkınız kalmış ki diğerlerinden.
Öbürküler menfaat için iyi olmaya çalışıyorlar.
Siz de berikilerini kıskandırmak için.
Hem mesafemi korurum diyorsunuz sonra da böyle.. Olmamış bence.
Hani şu kirpiler var ya
soğuk kış günlerinde..
Birbirlerine çok yaklaşırlarsa dikenleri batar acır..
Uzaklaşırlarsa da üşürler.
Öyle bir mesafe kalır ki aralarında ne canları acır ne üşürler.
O mesafede olmak gerekiyor insanlarla.
Bi de şunu merak ediyorum.
Sevmediğiniz biri nsanla öyle samimi olurken hiç içiniz sıkılmıyor mu.
Yani rol yaparken..

Amacim mesafeyi korumakti. Ama kaynim olay cikarinca boyle olmaya karar verdim.
Icim sIkilmaz mi. Bitiriyor bu aci beni. Icim aciyor. Kendime yakistiramiyorum. Ne yapmaliyim diye o yuzden sordum. Sagol yorum icin.

Amacim mesafeyi korumakti. Ama kaynim olay cikarinca boyle olmaya karar verdim.
Icim sIkilmaz mi. Bitiriyor bu aci beni. Icim aciyor. Kendime yakistiramiyorum. Ne yapmaliyim diye o yuzden sordum. Sagol yorum icin.

Ben olsaydım mesafemi korumaya devam ederdim.
Sahte samimiyet göstermezdim.
Çünkü sizin bu yaptığınız kısa süreli bir çözüm.
Bu kadar menfaatin hakim olduğu ortamda herkes hemen yön değiştirebilir.
Daha da yüz göz olacaksınız şimdi üstelik.
Sonrasında mesafe koyduğunuzda adınız kaprisli, yaptıklarınız tavır algılanır.

Haklisiniz ben de boyle olmaktan memnun degilim zaten. Mesafemi koyucam yine. Hazmedemiyorum olanlari.

konu başlığını okudum ve dedimki,ooo aile değil şeytan sofrası:))

bu başlıkta bir kişi eksik ama o da eş..bunların yanına arkamda duramayan eşim de eklenmeliydi..

bırak onlar iyi olsun ne kazancı olacak bunun? neden kendinden bir şeyler veriyorsun onların inadına?

bende benzerini yaşadım sonra onlarlara da kötü oldu k.validem şimdi eşimin en son kardeşiyle çok sıkı fıkılar ama zerre umrumda değil..bana değer vermeyen adamlara sırf inat için yaklaşama ben mümkün değil.

yani hem başlıkta sayıp dökmüşsün hem de eltimlerin inadına yağ bal olduk diyorsun..olma bence böyle düşündüğün insanlarla mesafeli ol.

sen kayınvalideyle barışarak kendince çözmüşsün zaten durumu...
bırak bundan sonrasını kendi aralarında halletsinler...
onlar aile ne olursa olsun sen biraz geride kalmalısın..
bugün kötüler yarın iyi olurlar sen kalırsın ortada suçlu olarak...

Tesekkur ederim cvp lariniz icin. Kararimi verdim. Haklisiniz.

Konunun içeriğini okumadım bile sadece başlığa baktım.
Eğer etrafımdaki herkesin bu kadar şeytan olduguna kanaat getirdiysem önce bi kendime bakarım ben ne kadar meleğim diye?? !!!

Son düzenleme:
Konunun içeriğini okumadım bile sadece başlığa baktım.
Eğer etrafımdaki herkesin bu kadar şeytan olduguna kanaat getirdiysem önce bi kendime bakarım ben ne kadar meleğim diye?? !!!

Yasadiklarimi bilmediginizden boyle dusunmenizi dogal karsilayabilirim. Benim yasadiklarimi kimse yasamasin diyorum. Bu arada kendime de baktim. Tek sucum iyi niyetli olmak ve affetmek galiba.

Konu sahibesinin talebi üzerine yorumlara kapatılmıştır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…