KISKANÇ KOCA YARDIM EDİİN :((

Ben olsam boşarım boyle adami... ne o öyle manyakmi bu adam .. valla hep derim boyle kiskancligin ilerisi dayak dahada ilerisi cinayet... ezdirme boyle kendini... bas tekmeyi defolsun gitsin..

Sakın düzelecek umuduyla bekleme ,asla düzelmiycek ,aksine daha da kötüye gidecek ,Allah sabır versin :KK43:

Evlenmeden de sinyal vermistir diye tahmin ediyorum. Keşke cocuk konusunda acele etmeseydiniz

2 çocuk evlenirse evlilik evcilik olur, hal böyle olunca ergenlikteki bir erkek gölgesinden bile kıskanır.

Yapacak birşey yok, bebeğinizde varmış, Allah bağışlasın, ayrıl deseler ayrılmazsınız, düzelmesini bekleyeceksiniz o zaman.

2 ergen evcilik mi oynuyosunuz? Bebekte var ne güzel mama verin çişini temizleyin. 18imde üniversitede arkadaşlarımla çimlerde yatıyodum derslere giriyodum geziyodum. Oh ne güzeldi. 24te evlendim 26da doğurdum. Annem de 24te evlenmiş canım baştan söyliyim.

Çocuk gelişimi okumuşsun ama keşke derslere girseydin be gülüm. Sevgilinle gezerken dersten kaçmışsın gibime geldi.

Kocandan fazla bişey bekleme. O da daha çocuk neticede. Kardeşim 20yaşında ve hiç olgun değil. İsterse karşısındakini hareketleriyle çıldırtabilir yani.

Sizin yaşıtlarınız şuan aklı havada dışarda geziyo. E siz evli bir çift olduğunuzdan doya doya seks yaptığınızdan kocan nasıl bir kafadaysa etrafa bile baktırmıyo. Çünkü o senin kocan değil sahibin olarak görüyo kendini. Allah bilir tül perde de açtırmıyordur. Kısacası böyle gelmiş böyle gider. Mutluluklar tatlı kız.

Ay benimki de öyleydi dışarı çıkardık yere bakacaksın kafayı kaldirdin mi kavga ederdik kime bakiyon niye bakiyon . balkona cikmayacaksin felan . perdeye işaret bırakıp işe gidermiş bakiyomus camdan bakmismiyim . akşam gelip cami acmissin derdi . bende halla halla nerden gördü diye düşünürdüm. Megersem işaret bırakıp gidiyormuş . ama çok şükür oğlum 1 yasında 1 buçuk senedir evliyiz 2 olacak hatta . artık okadar değil . ama şu huy çıkarmış şimdide bir yere gitsem hep arar
Öyle öyle azalır . ya bu deveyi gudecen ya da buralardan gidecen . kader bizimkide boyleymis .
ağzım açık kaldı yaşadıklarınıza yahuuuu....
sizinki nasıl bir sabırrr .
ALLAH sizi sabırsızlıkla hiç sınamasın
böyle vakalarda düşman başına gelmesinn

Biz birbirimiz olmadan yapamayız dediğine göre sen olmadan yapamaz bu saplantılı çocuk. O zaman al çocuğunu annenlere git ''senden boşanıcam istemiyorum seni artık beni çok sıkıyosun bütün ömür böyle yaşayamam ya düzelirsin saçma sapan huylarını terkedersin, ya da ben seni terkederim'' de. Bak zayıf yanı senden ayrılmak bence bunun, onu kullan. Senin ciddiyetini anlarsa yapamaz böyle. Hatta duygu sömürüsü de yap ''bende seni seviyorum ama çok bunaldım böyle yaşayamam, seni çok özledim ama sen düzelmeden olmaz'' falan de :)

Seni kendimden bile kıskanıyorum diyen adam delidir. Hayat böyle geçmez daha çok kucuksun. Boşanmak istiyorsan erteleme ama devam etmek istiyorsan biraz da sen onu korkut. Kaybetme korkusunu yasat bu ne be. Omur mu geçer o psikopatla.

18 yaşındaysanız bir senedir evliyiz diyorsun bu şekilde 17 yaşında evlenmiş olmanız lazım:KK57:

Valla yazılıcak çok şey var ama neyse :KK62:
nasıl oluyorda anne ve babalar çocukların o yaşta evlenmesine izin veriyor?aklım almıyor doğrusu
canım siz çocuğunuzla beraber 3 kişilik evcilik oyunundasınız
eşim değişirmi diye bekleme değişmez ailende arkandaysa bence ayrıl diyeceğim ama dilim buna da varmıyor bir çocuk var ortada, tek bildiğim şey eşin hasta ruhlu
ya tedavi ettireceksin yada bunu hayatın boyunca böyle çekeceksin :KK67:

Ayyy abim öyleydi yengem ve benim canımıza okurdu resmen manyak bi gün bi çocuk yanında bana baktı diye eve gelince kalbime yumruk attı kalp kapağım onun yüzünden içine çöktü şimdi kalp hastasıyım ama babam ve büyük abim duyar duymaz abimi öyle bir dövdü evden attı ki o gün oldu bizi rahat bıraktı. Bazen böylelerine iyi bir dayak gerekiyor
Nasıl bir şeydir bu abin yüzünden kalp hastası oldun haa . Nasıl bir mantiktir Allahım bu erkeklerden bu kötü huyu çek al Ya Rabbim..:stop:

Şaşılıcak şeylere şaşılarak bakarız ,normal:KK57::KK57:
millet kendi annesi ve babasına baksınlar demişsin şaka gibisin :KK70::KK70:
2016 yılındayız bundan 30 veya 40 sene önce evleniyorlardı anne babalarımız
haaaa unuttum 30 -40 sen önce 18 bilemedin 19 yaşındalardı
sen 2016 sen daha 14 de başlamışsın çok normal dimi?:KK70::KK70::KK70:

Kader Alın yazısı Allah nasıl dizayn etmişse kaderimizi öyle oluyor . ama gerçekten bazıları bunu ayıpliyor. Bu ayıplanacak birşey değil daha olan olmuş . neden bu kadar sorgulanıyor bu gibi konular anlamıyorum

Birde şunu söyleyeyim siz böyle guluyorsunuz ama herhalde hayatında bazı şeyler iyi gitmeyen insanların acı çekmeye katlanacak olması size zevk veriyor sanirim

Back
X