KISKANÇ KOCA YARDIM EDİİN :((

Kiskanclik degil ki bu.esiniz hasta sizin.ustelik tedaviye yanasmayan bi hasta.allah sabir versin.yasta 18 mis...
18 imde sevdigimle evlenicem diye konu acanlarda buyursun gelsin.hayatinin en guzel yillarini umv ortaminda olmak yerine kocam duzelir belki diye heba eden eve hapis bir kadinin hayatini okusun.
haklısın

Kiskanclik degil ki bu.esiniz hasta sizin.ustelik tedaviye yanasmayan bi hasta.allah sabir versin.yasta 18 mis...
18 imde sevdigimle evlenicem diye konu acanlarda buyursun gelsin.hayatinin en guzel yillarini umv ortaminda olmak yerine kocam duzelir belki diye heba eden eve hapis bir kadinin hayatini okusun.
haklısın

yahu babanda aklı başında bir adama benziyor neden izin verdiki o yaşta evlenmene..
ben anlayamadım 17 yaşında mı evlendin resmi nikah var mı? yoksa sakın yapma vur kıçına tekmeyi defolsun gitsin..
hem psikolojik hem fiziksel şiddet canına yazık daha çocuksun sen ..

2 çocuk evcilik oynamışsınız resmen.. bir temiz sopalayasım geldi kocanı ha..
resmi nikah var

yahu babanda aklı başında bir adama benziyor neden izin verdiki o yaşta evlenmene..
ben anlayamadım 17 yaşında mı evlendin resmi nikah var mı? yoksa sakın yapma vur kıçına tekmeyi defolsun gitsin..
hem psikolojik hem fiziksel şiddet canına yazık daha çocuksun sen ..

2 çocuk evcilik oynamışsınız resmen.. bir temiz sopalayasım geldi kocanı ha..
resmi nikah var

Canim ben senin hayati tehliken oldugunu dahi dusunuyorum.

Cok farkli bi beyin hastalikli bir psikoloji var evde ve sen onunla dip dibesin. Allah korusun hadsizin biri sana laf atsa, iftiraya ugrasan bu adamin yapacagi ilk sey ne olur? Bir dusun bunu. Yanlis mi dusunuyorum?

Canim ben senin hayati tehliken oldugunu dahi dusunuyorum.

Cok farkli bi beyin hastalikli bir psikoloji var evde ve sen onunla dip dibesin. Allah korusun hadsizin biri sana laf atsa, iftiraya ugrasan bu adamin yapacagi ilk sey ne olur? Bir dusun bunu. Yanlis mi dusunuyorum?
yok yok haklısın dogru söylüyosun

Siz bence kopuk anlattınız ondan oldu fake şüphesi.yoksa burda kimsenin kimseyi bulunduğu durumdan dolayı aşağılamaya veya alaya almaya hakkı yok.

Annenizin yanında mısınız şimdi kaynanayla mı oturuyorsunuz anlamadım.

Erken evlenen elbette gördük duyduk ama sağlıklı devam eden çok fazla yok.Hepsi yanıp yakılıyor çocuklarla büyüdüm gençlik görmedim diye.bizde çok büyük evlenmedik 20-25 li yaşlarda anne baba olduk. şuan o yaştakiler daha yeni hayata atılıyor.

Kıskançlığı ilerde geçer muhtemelen.bu halde boşanmayı düşünüyorsan kesinlikle kendine iyi sahip çık.kıskanç koca dehşetleri kol geziyor.yoksa huyu geçene kadar idare etmekten başka çaren yok.psikoloğuda kabul etmemiş.
Yalnız küfür ve şiddet olayını düzelttirmeye çalışmalısın.

Ne diyelim,Allah yardımcın olsun.
annemin yanındayım suan evet söylüyorum hergn surat yapıyorum küfür edince bidaha etmiycem diyo iki gün snra yine aynı

Ruhen hasta biriyle evli olduğunuzun farkında mısınız?
O sizin sadece kocanız.
Ne sizin sahibiniz ne siz onun kölesisiniz...
Bunu bilerek ne kadar daha evli kalmaya devam edebileceksiniz?

Ruhen hasta biriyle evli olduğunuzun farkında mısınız?
O sizin sadece kocanız.
Ne sizin sahibiniz ne siz onun kölesisiniz...
Bunu bilerek ne kadar daha evli kalmaya devam edebileceksiniz?
babamın yüzüne bakmaya utanırım bosanıpta burda kalırsam hani cok seviyodun diycek karsı cıkmadım cok seviyosunuz diye ama böyle oldukca bende bi gram sevgi falan kalmadı

Biz birbirimiz olmadan yapamayız dediğine göre sen olmadan yapamaz bu saplantılı çocuk. O zaman al çocuğunu annenlere git ''senden boşanıcam istemiyorum seni artık beni çok sıkıyosun bütün ömür böyle yaşayamam ya düzelirsin saçma sapan huylarını terkedersin, ya da ben seni terkederim'' de. Bak zayıf yanı senden ayrılmak bence bunun, onu kullan. Senin ciddiyetini anlarsa yapamaz böyle. Hatta duygu sömürüsü de yap ''bende seni seviyorum ama çok bunaldım böyle yaşayamam, seni çok özledim ama sen düzelmeden olmaz'' falan de :)
cok haklısın hemen anlamıssın zayıf yanını bosıycam seni dedim dün okadar iyi davrandıki bi muhabbet açıldı dedi dha önmzde koca bi zaman var bende dedim nerden biliyosun cok zaman oldugunu dogru ya sen beni bosıycaktın dedi sustu sonra hemen yanıma geldi sarılmaya falan

olurmu öyle şey Kader önceden yazılmıştır . ama kaderimizi yönlendiren bizleriz . demekki benim şuan burada bunları konusacagim varmış bu önceden yazılmıştır ama ben bunu bilmeden buna yön veriyorum .
yanlış.
sen bu cümleleri kurmayı kendi iradenle tasarladın ve yerine getiriyorsun, Allah da senin bunları yapacağını önceden bildiği için kaderine yazıyor, yani gerçekleştirmeni nasip ediyor. çünkü sen dilediğin kadar düşünsen de Allah dilemezse buraya yazamazsın, kendini ifade edemezsin. haliyle yine kendi kaderini yani tercihini yaşamış oluyorsun.

1 senedir evliyiz 2 aylık oglum var ve evlendgimiz günden beri herşey yasak ne dar pantolon giyebiliyorum ne bi ruj sürebiliyorum ne dısarı cıkabiliyorum evin icinde bile pantolon giyemiyorum illa eşofman giydigim zaman kavga ediyoruz surat yapıyo ben öyle begenmiyorum diyo bazende kendmden bile kıskanıyorum diyo yardım edin nabıcagımı sasırdım dısarı cıktıgımız zaman bile neden oraya bakıyon neden baktın kendi kendine takıntı yapıyo bıktım artık böyle olmasından hayattan sogudum resmen aynaya bakmak istemiyorum insan yüzü görmek istemiyorum zaten koca gün beebegime bakıyorum hicbi iş yapamıyorum kucagımdan indirdgm an aglmaay baslıyo kendmide hayattan bezmiş gibi görünce iyice morelim bozuluyo sıkıntı stresten sütümde gitti nabıcam bilmiyorum yardım edin :KK43:(

Sükünetinizi soruyun ve bir takım kısançlık tavırlarını sizde eşinize uygulayın.. Bazen tozunu kaçırıp usanma derecesine getirin..

18 yaşında evlilik nedir? baba olmak nedir? ne katabileceksiniz o çocuğa? bi çocuğu yetiştirmek sadece onu beslemek, uyutmak ,giydirmek değil ki. çocuk yetiştirmek olgunluğa erişmiş donanımlı anne baba gerektirmez mi? yani cidden bunları hiç düşünmediniz mi aklım almıyor

Back
X