Kiskanc Kv sendromu

Aykilil

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2017
582
419
33
35
Merhabalar.
Derdimi ozetleyim size. Aslinda biraz ic dokmek desem daha dogru olur.

Esim ve ben is icin farkli sehirlere gidecegiz yarin. Ikimiz de evimizden ve birbirimizden uzak olacagiz uzunca bir sure. Haftasonlari evimizde bulusacagiz. Buraya kadar hersey normal her ne kadar buna alisacak olmak zor gelse de.

Esimin ailesi gidecegimizi biliyorlardi ama bu hafta gidecegimizi duyduklarinda carsamba gunu bize geldiler. Annesi ve babasi. Annesi pazar gunu yine gelirim dedi. Sirf gelmesin basbasa kalalim diye bugun biz onlara gittik yemekti caydi oturduk bir iki saat.
Kalktik eve gelecegiz. Arabaya kadar geldi. Esimin cami acik. Birakmiyor opuyor kokluyor. Zor bela ayrildik. Bu arada yarin da gelecegim size oglum seni gormeye dedi. Beni insan yerine de koymuyor. Doyamadi sarilmalara opmelere. Bugun onlardayken abartmiyorum bes alti kez sarilmistir. Ama oyle boyle sarilma degil. Kollarindan ellerinden boynundan opmeler. Yapisip birakmamalar. Artik rahatsiz olup ortami terkettim her seferinde.

Esim annesi ben mutfaktayken esim kolunu omzuma atti. Hemen gelip sarildi annesi.

Bir de onurum gururum benim oglum diyor durmadan. Simartmalara doyamiyor.

Butun hafta aradi annesi. Ne yapiyorsunuz nerdesiniz ne aldiniz nereye gittiniz. Esimi ariyor sorulari siraliyor. Esim cevap verirken ardi ardina ben bunaliyorum yemin ederim.

Bugun yine aynisi oldu. Aldiklarimizi fiyatina kadar sordu. Ben hoslanmam oyle para konusmaktan. Esime yonlendirdim resmen. Sen ne aldin dedi bana. Almadim bisey dedim. Tatmin olmadi. Haftaici de mi cikmadin. Hic mi birsey almadin diye. Laf alana kadar soruyor.

Bir de bugun şık giyinmistim. Gelin gibi kiz gibi olmussun diyor. Iltifat mi hakaret mi belli degil. Süzüp durdu surekli. Yeni ayakkabi almistim. Bot ya alti ustu bot. Kaldir da altina bakiyim kislik mi diye dedi evden cikinca. Ayakkabi ayagimdaydi valla kaldirdim ayagimi al bak diye.

Biz her haftasonu evimize geldigimizde boyle mi olacak arkadaslar. Ben simdiden yoruldum yemin ederim.

Bu arada ilk sehir disi isimiz degil bu. Bu sene neredeyse hic evimizde degildik ama birlikteydik esimle. Ilk kez ayri kalacagiz. Farki bu.

Amann sarılırsa sarılsın daaaa
Fiyat araştırmasına girmeseymiş iyiymiş....

Birde "gelin gibi kız" dediyse laf sokmuş
Kız gibi gelin dediyse iltifat etmiş:KK8:

Çocuğunu sevmek için izin mı alacak ?istediği kadar sarılır annesinin üstünde mısınız ?
Para konusunda hak veriyorum maddi şeyleri konuşmak ona vazife değil tabiki.işinizin ve ayrılığın stresi sizi yormus şimdiden,kolaylık diliyorum .

Surekli gelmek istiyor bize. Hafta sonlarini tahmin edebiliyorum aslinda. Surekli gelmek isteyecek. Gelsin tamam ama esim azicik yakinima gelse elini omzuma atsa kosa kosa gelip ogluna sariliyor elini tutuyor. Boynuna yapisiyor resmen. Bu kiskanclik degil de nedir. Bir de siz iyi olum kvler nasil kiskaniyor gelinlerini anlamiyorum der.

Çocuğunu sevmek için izin mı alacak ?istediği kadar sarılır annesinin üstünde mısınız ?
Para konusunda hak veriyorum maddi şeyleri konuşmak ona vazife değil tabiki.işinizin ve ayrılığın stresi sizi yormus şimdiden,kolaylık diliyorum .
Sevmek degil bu goze sokmak. Bir cocugu annesinden kiskanacak degilim ama emin olun benim gibi annesi olmayan annenin degerini bilmenin ne kadar onemli oldugunun farkinda olan beni bile defelarca konu actiracak kadar rahatsiz etti. Burdaki iyi niyet degil. Ne cocugum var ne de annem ama benim karsima gecip kv anneligin annenin anne sahibi olmanin guzelliklerini antacak kadar basitlesiyor. Daha onceki kinularimdan birinde bahsetmis olmam gerek.

Düşünceli bir kayinvalide gelinine orada yokmuş gibi davranmamalı.
Eşiniz annesine karşı nasıl? Eger ki haftasonları sizi yalnız bırakmayacak olursa eşinize söylersiniz annesiyle kendisi konuşur.
Ya da duruma göre kendiniz söylersiniz.

Sevmek degil bu goze sokmak. Bir cocugu annesinden kiskanacak degilim ama emin olun benim gibi annesi olmayan annenin degerini bilmenin ne kadar onemli oldugunun farkinda olan beni bile defelarca konu actiracak kadar rahatsiz etti. Burdaki iyi niyet degil. Ne cocugum var ne de annem ama benim karsima gecip kv anneligin annenin anne sahibi olmanin guzelliklerini antacak kadar basitlesiyor. Daha onceki kinularimdan birinde bahsetmis olmam gerek.
Önceki konularınızda bu durumunu bilmiyorum dolayısıyla hassasiyetinizide. Basınız sağolsun Allah sizlere.ömür versin .Kv nize rahatsızlığınızı dile getirdiniz mı bilmiyorum(bu konuda )ama hassasiyetinizden ötürü ciddi bi konuşma yapabilirsiniz eşinizin rolünde önemli göze sokulan bisey varsa buna pek müsaade etmemeli

Surekli gelmek istiyor bize. Hafta sonlarini tahmin edebiliyorum aslinda. Surekli gelmek isteyecek. Gelsin tamam ama esim azicik yakinima gelse elini omzuma atsa kosa kosa gelip ogluna sariliyor elini tutuyor. Boynuna yapisiyor resmen. Bu kiskanclik degil de nedir. Bir de siz iyi olum kvler nasil kiskaniyor gelinlerini anlamiyorum der.

E böyle dediğinde kıskanmadığından mı koşa koşa geliyorsun diyiversene sende. Ne kadar süredir evlisiniz? Burada iş eşinde bitiyor, annesi gelmek istiyorsa gelme diyecek, karımı özledim onunla vakit geçireceğim ben sana gelirim diyecek. Ama nedense bunu diyebilecekmiş gibi bir izlenim oluşmadı bende. Allah kolaylık versin.

Durumun sizle bi alakası yok bence. İl dışına çıkıyor oğlu, vedalaşıyor. Her haftasonu gitmezsiniz, görüşemez diye düşünüyordur belki de.

Annesi eşimi öptü diye odaları niye terkedeyim yahu? Bende gider kayınvalidemi öperim. :KK8:

Sevginin dozu yoktur. İstediği kadar öpsün istediği kadar sevsin hala hayattayken.

Merhabalar.
Derdimi ozetleyim size. Aslinda biraz ic dokmek desem daha dogru olur.

Esim ve ben is icin farkli sehirlere gidecegiz yarin. Ikimiz de evimizden ve birbirimizden uzak olacagiz uzunca bir sure. Haftasonlari evimizde bulusacagiz. Buraya kadar hersey normal her ne kadar buna alisacak olmak zor gelse de.

Esimin ailesi gidecegimizi biliyorlardi ama bu hafta gidecegimizi duyduklarinda carsamba gunu bize geldiler. Annesi ve babasi. Annesi pazar gunu yine gelirim dedi. Sirf gelmesin basbasa kalalim diye bugun biz onlara gittik yemekti caydi oturduk bir iki saat.
Kalktik eve gelecegiz. Arabaya kadar geldi. Esimin cami acik. Birakmiyor opuyor kokluyor. Zor bela ayrildik. Bu arada yarin da gelecegim size oglum seni gormeye dedi. Beni insan yerine de koymuyor. Doyamadi sarilmalara opmelere. Bugun onlardayken abartmiyorum bes alti kez sarilmistir. Ama oyle boyle sarilma degil. Kollarindan ellerinden boynundan opmeler. Yapisip birakmamalar. Artik rahatsiz olup ortami terkettim her seferinde.

Esim annesi ben mutfaktayken esim kolunu omzuma atti. Hemen gelip sarildi annesi.

Bir de onurum gururum benim oglum diyor durmadan. Simartmalara doyamiyor.

Butun hafta aradi annesi. Ne yapiyorsunuz nerdesiniz ne aldiniz nereye gittiniz. Esimi ariyor sorulari siraliyor. Esim cevap verirken ardi ardina ben bunaliyorum yemin ederim.

Bugun yine aynisi oldu. Aldiklarimizi fiyatina kadar sordu. Ben hoslanmam oyle para konusmaktan. Esime yonlendirdim resmen. Sen ne aldin dedi bana. Almadim bisey dedim. Tatmin olmadi. Haftaici de mi cikmadin. Hic mi birsey almadin diye. Laf alana kadar soruyor.

Bir de bugun şık giyinmistim. Gelin gibi kiz gibi olmussun diyor. Iltifat mi hakaret mi belli degil. Süzüp durdu surekli. Yeni ayakkabi almistim. Bot ya alti ustu bot. Kaldir da altina bakiyim kislik mi diye dedi evden cikinca. Ayakkabi ayagimdaydi valla kaldirdim ayagimi al bak diye.

Biz her haftasonu evimize geldigimizde boyle mi olacak arkadaslar. Ben simdiden yoruldum yemin ederim.

Bu arada ilk sehir disi isimiz degil bu. Bu sene neredeyse hic evimizde degildik ama birlikteydik esimle. Ilk kez ayri kalacagiz. Farki bu.
Dibine kadar haklısınız hele bir de hassasiyetiniz varmış. Düşüncesiz insan ben cok iyi bilirim bu tipleri hareketleri benim görümcem de bana tavırlıyken eşek kadar olmasina rağmen eşimin kucağına oturmuştu kıskançlıktan;) şimdi AMA O ANNESI isterse altını bezler her seye hakki var timi gelip sinirinizi bozar bosverin siz onlari. Esinizle konustunuz mu bu konuyu? Konusmadiysaniz önce onunla sonra da o cadiyla konuşun. Öperim güzel kalbinizden.

İyi dayanmissin eşine birşey belli etmeden durabilmek başarı ister ne bu ya mıç mıç hiç sevmem eşimde annesine simardiginda bana bakması yeterli oluyor o sırada benim gözler oluyor kocaman zaten

Siz haklısınız.
Eşinizin tavri nedir?
İlk haftasonu kv rahat vermezse eşine durumdan rahatsızlığını belirtirsin, anneciğiyle uygun bir dille eşiyle başbaşa olmak istediğini anlatır (inşallah)

Bende de var ayni model kv.
O bir de karin simdi kiskanir ahahha diye guluyor bana bakarak:KK11:

Ya yok öyle annesidir izin mi alacak falan. Adam kaç yaşına gelmiş sağlıklı bir davranış mı bu şimdi? Eşiniz de bi tuhaf hiç mi bişey demiyor bu davranışlara bana çok garip geldi

konuda tek taraflı değil karşılıklı kıskançlık var.ayrıca evlatlarımı sevme şeklime 3. kişiler karar veremez.:KK14:

Back
X