Kıskanç mı paronayak mı??

Yuhh. Gidip kocamı öpeyim bari. Ben de ne için adama trip atıyorum.

Tedavi görsün sevgiliniz kesinlikle.

Açıkcası bana çok abartılı geldi. Özgüveni eksik kişiler genelde bu şekilde davranırlar.
Acaba önceden yaşadığı bazı durumlardan dolayı mı böyle davranıyor.
Sizin için çok zor durum olması gerek, her istediğini yapmasanız daha iyi....
Evet bir kere aldatılmışş zaten ilişkinin en başında bana söylemişti ben böyleyim yee ama bu kadsr olduğunu tahmin etmemiştim..

Sizin sözlerinize itibar etmeyen 40ına ramak kalmış bir adama seviyorum diye şu yaptığı kepazeliği hoş görüyorsunuz ya ne diyelim
Paranoyak olsa ne olur ayrılacakmısınız?
Eşimi bırakıp yurtdışına şehirdışına çıkıyorum böyle bir davranışa maruz bırakılmadım eşimi de bırakmadım çok şükür
Elin adamına sesinizi çıkarmazken Aileniz size böyle davransa kabul eder misiniz?
Sizde lise Çağlarını aşmış artık daha mantıklı düşünen bir kadın olarak henüz 5 aylık sevgiliniz olan koca bir adamın böyle davranmasına basit bir kıskançlık gözüyle bakmanızı açıkçası çok yadırgadım! Bunun adı psikolojik şiddettir
Size şöyle diyor sana zerre güvenim yok, söylediklerine inanmıyorum, benim dediğim gibi davranacaksın çünkü sen nasıl davranman gerektiğini de bilmiyorsun...
Sizde bunu kabul edip sindirdiğinize göre bize mutluluklar demek düşüyor

Bildiğin paranoyak. Uzak dur başını yakma diyeceğim ama yaşın belki mantıklı düşünmene engel olacak. Sen abla nasihati dinle uzak dur bu adamdan. Adam demişken, cidden senin yaşına göre koca bir adam. Birbirinize denk ve uygun değilsiniz, ciddi adımlar atma, gelecekte çok pişman olursun.38 yaşında koca adam, ne paylaşıyorsun hangi ortak noktada buluşuyorsun onunla?

Sizin sözlerinize itibar etmeyen 40ına ramak kalmış bir adama seviyorum diye şu yaptığı kepazeliği hoş görüyorsunuz ya ne diyelim
Paranoyak olsa ne olur ayrılacakmısınız?
Eşimi bırakıp yurtdışına şehirdışına çıkıyorum böyle bir davranışa maruz bırakılmadım eşimi de bırakmadım çok şükür
Elin adamına sesinizi çıkarmazken Aileniz size böyle davransa kabul eder misiniz?
Sizde lise Çağlarını aşmış artık daha mantıklı düşünen bir kadın olarak henüz 5 aylık sevgiliniz olan koca bir adamın böyle davranmasına basit bir kıskançlık gözüyle bakmanızı açıkçası çok yadırgadım! Bunun adı psikolojik şiddettir
Size şöyle diyor sana zerre güvenim yok, söylediklerine inanmıyorum, benim dediğim gibi davranacaksın çünkü sen nasıl davranman gerektiğini de bilmiyorsun...
Sizde bunu kabul edip sindirdiğinize göre bize mutluluklar demek düşüyor
Çok haklısınızz normal bi durum değil ayrılmayı istedim ayrıldımda hatta bu nedenden bu seferde sen birini buldun diyo bana gecerli sebebp söyle diyo ardından tamam diyo affettryo sevgim olmasa bi saniye dayanmam ama işe şu lanet sevgi yüzünden :(

Evet..

Bu tür hastalıklı davranışları “sevgi” zanneden bir hanım kızımız daha..

Yapın anam yakın başınızı..

Analarınızı babalarınızı ağlatın..

Bildiğin paranoyak. Uzak dur başını yakma diyeceğim ama yaşın belki mantıklı düşünmene engel olacak. Sen abla nasihati dinle uzak dur bu adamdan. Adam demişken, cidden senin yaşına göre koca bir adam. Birbirinize denk ve uygun değilsiniz, ciddi adımlar atma, gelecekte çok pişman olursun.38 yaşında koca adam, ne paylaşıyorsun hangi ortak noktada buluşuyorsun onunla?
Ben oldum olası kendi yaşıtlarımla anlaşamıyorum kız erkek farketmyo kendi yaşıtımdan kafama göre ne bi arkadaşım oldu ne de sevgilim bu kişiyle çok iyi anlaşıyorum bu kıskançlık konusu dışımda hiçbir problem yok aramızdaa çok ince düşünceli kaba değil kibar küçük sürprizler yapabilyo beni sasırtablyo tek kusuru kötü yanı bu kıskançlık mevzusu

Çok haklısınızz normal bi durum değil ayrılmayı istedim ayrıldımda hatta bu nedenden bu seferde sen birini buldun diyo bana gecerli sebebp söyle diyo ardından tamam diyo affettryo sevgim olmasa bi saniye dayanmam ama işe şu lanet sevgi yüzünden :KK43:
Evlendiğinizde ne olacak
Ayrılmak istiyorum bu hareketlere gelemem kusura bakma diyeceksiniz
Mantık neye göre mantık arıyor o yaptığı hareketlerde mantık arasın önce
Sizin yerinizde olsam asla kendimi bu duruma düşürmem asla nerde olduğumu falan atıp görüntülü aramasına müsade edip sabah rapor falan sunmam
Saplantılı insanlardan uzak durun sevgi ayrı şey mutluluk ayrı şey

Son düzenleme:
Ben oldum olası kendi yaşıtlarımla anlaşamıyorum kız erkek farketmyo kendi yaşıtımdan kafama göre ne bi arkadaşım oldu ne de sevgilim bu kişiyle çok iyi anlaşıyorum bu kıskançlık konusu dışımda hiçbir problem yok aramızdaa çok ince düşünceli kaba değil kibar küçük sürprizler yapabilyo beni sasırtablyo tek kusuru kötü yanı bu kıskançlık mevzusu
benimde eşimde aramda 13 yaş var.yanyana durduğumuzda çok farkedilmiyo.eşimde kıskançtır.gerçi ben aramızda 3 yaş olsada kıskançlığının aynı olacağını düşünüyorum.yaşıtlarımla anlaşamam bende kız arkadaşlarım bile 30 yaş üstüdür. eşim kıskançtır sizin sevgiliniz paranoyak.kıyafetime filan karışır çok açık giymemi istemez. nişanlıyken etraftan kıskandığı oluyodu.evlendik o da geçti. ama sizin durum geçecek gibi değil.

Herkese merhabalar yaşım 23 benden 15 yaş büyük bir sevgilim var. Yaşla ilgili problrm yok kendisi genç duruyor zaten. Anlaşıyoruzda çokta seviyorum onu. Sorunum şu bu kişinin kıskançmı yoksa paronayakmı olduğunu anlayamıyorum. Bu arada 5 aydır beraberiz. Bu whatsapta hareketli konumlar var gün içinde takio edileblyo. Kendisi her sabah bu konumı atyo aynısını bendende istyo. Dışarı çıktığımda rahat vermyo görüntülü aryo yetmyo normal arya yazıyo dışarda aradğımda bu telefon ikinci kere çalmcak diyor ikinci kere çaldığında kıyamet kopuyo foto istyo bi de çekilen fotonun ayrıntılı bilgisini istyo saat kaçta cekilmiş diye artık dışarı cıkmak bile istemyorum gideceğim yere giderken bile bi şey anlamıyorum yolda giderken aryo normal görüntülü. Evdeyken bazen whatsapta konum silinmiş oluyo evde görüntülü aryo aç bakıcam diyee şüphelendğnde verdiği tepkilerde az buz değil ağır şeylerr ama geçiyo siniri özürdiliyo bende sevdiğim için çok ses etmyorum ama artık dışarı çıkmak işkence geliyo bana bunun hareketleri normal mi tamam çok normal değil ama paronayzk hastalık derecesindemi:110:

ee sende bunları yapıyormusun?
sevgilin paranoyak sende normal değilsin kendine bunca eziyeti reva gördüğüne göre..

Düşünmeye dahi gerek yok. Hastalık derecesinde paranoyaklık. Ona bir iyilik yap ve birlikte Bakırköy e gidin. Onu hastanede bırak ve kaçabildiğin kadar uzağa kaç.

Çok haklısınızz normal bi durum değil ayrılmayı istedim ayrıldımda hatta bu nedenden bu seferde sen birini buldun diyo bana gecerli sebebp söyle diyo ardından tamam diyo affettryo sevgim olmasa bi saniye dayanmam ama işe şu lanet sevgi yüzünden :KK43:

ee buldum de sende..
şimdiki genç kızlar cidden bir tuhaf.
insan kendisine tasma takan birini nasıl sevebilir aklım almıyor.

Evet bir kere aldatılmışş zaten ilişkinin en başında bana söylemişti ben böyleyim yee ama bu kadsr olduğunu tahmin etmemiştim..
Nasıl tahmin edebilirdiniski bukadarını, adam bildiğiniz size hayatı zindan ediyor. Nasıl devam ediyorsunuz, nasıl dayanabiliyorsunuz. Bir an önce tedavi olması gerekiyor.

hadi şimdi cazip geliyor olabilir. beni seviyor filan diye düşünebilirsin. ama sıkılınca ne olacak. evlendiğini düşün. böyle yaşamak çok zor. yaşasın özgürlük.:halay:

15 yaş çok ciddi bir yaş farkı belki şimdi değil ama gelecekte başka problemlere yol açacağını düşünüyorum ben. Misal 30 yaşındayım ve 45 yaşında biriyle mutlu ve uyumlu bir evliliğim olduğunu düşünemiyorum. Tabiyki istisnalar vardır ama bunlar nadir örneklerdir. Erkek arkadaşının ciddi güven problemi var, hoş aslında mevzu size olan güveni de değil, adam kendi problemli. Sen ne kadar huyunu da gitsen anlayışta göstersen de onu değiştiremezsin.

şimdi sana oyun gibi geliyor ama evlendikten sonra aslında psikolojik baskı veya şiddet (adına ne dersen de) gördüğünü anlayacaksın . bu adam paranoid bozuklugu andırıyor( tanı koymak uzmanının işi ). burda bir güven sorunu var. ama kime , neye yönelik ? sana mı , kendisine mi? kıskançsa kendisine, paranoidse sana güvenmiyor. benim fikrim bu. kıskançlığın ötesinde bu. ayrıca yaş farkı çok fazla. bunuda evlendikten özellikle çocuk olduktan sonra anlarsın.

Sevgilinizin normal ve olgun olmadığı aşikar. Hastalıklı ruh hali paranoyak. Üzgünüm ama ileride soğuyacaksınız. Herşey sevmeyle olmuyor.

Böyle birini seviyorum diyen insan kendini sevmiyordur. Bu saygısız ilişkiyi kendinize reva görüyorsanız, sizin de bir psikologa gitmeniz gerekiyor bence. Aklım almıyor gerçekten, yazık ya. Seviyorum, ses çıkarmıyorum diye düşündüğünüz sürece, hayatınız bir ruh hastasının kuklası olarak geçer.

Yasadigin şeyin adı PSİKOLOJİK ŞİDDET.
23 yaşındasın. Kendine gel.

Back
X