Kıskanç mısınız?

edanur1997

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2015
229
22
13
28
Benimki kötü niyetli zarar verici değil ama önüme ve,en her kızı kiskanirim.
Sadece basit şeyler değil yetenek filan hemen ozeniorum arkadaslarimi annemi çok kiskanirim
Bu site dede yanlış anlaşılıp kalp kirdugim oldu birazda öyle farkettim
Yani bu yaşım gereğidir geçer mi yoksa üzerime yapışır mi ?

Son düzenleme:
Kızlarımı kullanıyosun anlamadım...zararsız gözükmüyo bence...ama insanın içinde fikrinde olan bişey olduğunu düşünüyorum yani değişeceğini sanmıyorum kalben bunu hissedip uyguluyosan değişmez muhtemelen

Bazi insanlar vardir hep ilgi bekler ama herkesten degil sevdigi deger verdigi kisiden sadece. Özenmek zamanla geciyor zamaninda ablami cok kiskanirdim o benim aldigim seyden guzelini alsa cekemez kavga ederdim. Ben ondan ve bi kac arkadasimdan önde olmak istedigim zamanlar oldu.

Arkadasimin benden guzel olmasini bile kiskanir ona özenirdim. Cocuklukmus diyorum simdide. Yani özenti gecici bence.

Kiskanclikta oyle herkese olmuyor zaman gecince sadece deger verdigin insani kiskaniyorsun

Kiskaniyorum
Meşe, burası muhacir dolu biyer böyle kıskançlık özen tipik olmuyo kullanıyorum yazmışım ahah

Irkci dusunelere sahip olan insanlarla neden muhabbet ediyorsunki.
O insanlar at gozluklerini takmis ahkam kesiyolar.
Bir insani baska bir insandan ustun yapan sey irki degildir, ahlakidir.
Sen babandan, babanin memleketinden utanma.
Muhim olan kendi kisiligindir. Belki nerden geldigini durstce soylesen,
o insanlar sevmedikleri irktan iyi insanda cikabildigini gorduklerinde bu fikirleri degisebilir!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…