- 31 Temmuz 2015
- 229
- 22
- 13
- 28
- Konu Sahibi edanur1997
-
Bazi insanlar vardir hep ilgi bekler ama herkesten degil sevdigi deger verdigi kisiden sadece. Özenmek zamanla geciyor zamaninda ablami cok kiskanirdim o benim aldigim seyden guzelini alsa cekemez kavga ederdim. Ben ondan ve bi kac arkadasimdan önde olmak istedigim zamanlar oldu.Benimki kötü niyetli zarar verici değil ama önüme ve,en her kızı kullanirim.
Sadece basit şeyler değil yetenek filan hemen ozeniorum arkadaş,ayrımı annemi çok kiskanirim
Bu site dede yanlış anlaşılıp kalp kirdugim oldu birazda öyle farketti
Yani bu yaşım gereğidir geçer mi yoksa üzerime yapışır mi ?
Tabletimde sorun var fuzeltjcemYazdıklarınızı düzenler misiniz tekrar, hiçbir şey anlamadım. Daha anlaşılır ifade eder misiniz kendinizi?
KiskaniyorumKızlarımı kullanıyosun anlamadım...zararsız gözükmüyo bence...ama insanın içinde fikrinde olan bişey olduğunu düşünüyorum yani değişeceğini sanmıyorum kalben bunu hissedip uyguluyosan değişmez muhtemelen
Tabetime nalet olsun dediğimWhat dedin gülüm?
kimse anlamadı anlamış gibi yapNeymis
Tabletimi duvara bummmmNeymis
Kıskançlık ozentilik kalıcı midir kısaca bukimse anlamadı anlamış gibi yap
kızları selpak mendil gibi kullanıp atıyomuşNeymis
KeskeeDid you mean özelliği filan olsa keşke sitenin
Keskee
Guzellik degilki gelip gecicj olmayan şeyler of annem mesela üvey kardeşlerime kidkaniyorum onuNiye kıskanıyorsun ki veya özeniyorsun?
Fotoğraftaki sensen onların seni kıskanması gerek.Güzelsin çünkü
Bu gunluk coştuk bide siteye alışmak amaç bugün alıştım baya sağolsun tabletimde rezil etti bniBdv de 10 konudan 5 i senin konunfazla abartmamış mısın sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?