kıskanç mıyım normal mi bunlar

eee tamam tatlım işte yenide değilsiniz bak o çevresindeki tüm kızlara rağmen seni sevmiş benimkide der o ne öle incecik sevmem ben azıcık kilolu ol die ama ben hiç senin düşündüğün gibi düşünmedim sen içini rahat tut olur mu bunlarla kafanı yoracağına sevgilinle güzel vakit geçirebileceğiniz anları yaratmaya ve tadını çıkarmaya bak

eee tamam tatlım işte yenide değilsiniz bak o çevresindeki tüm kızlara rağmen seni sevmiş benimkide der o ne öle incecik sevmem ben azıcık kilolu ol die ama ben hiç senin düşündüğün gibi düşünmedim sen içini rahat tut olur mu bunlarla kafanı yoracağına sevgilinle güzel vakit geçirebileceğiniz anları yaratmaya ve tadını çıkarmaya bak

sende mi zayıfsın canım?demekki erkekler zayıfı pek sevmiyorlar

kız biz aynı şeyleri düşünüyoruz seninle hep:1:vallahi bende çok kıskancım napim...ilkk başlarda sürekli face yüzünden tartışıyorduk en sonunda beni sildi:14:sen çok kafaya takıyorsun onlar benim arkadaşım sadece selamlaşıyoruz bu kadar dedi.sende benim gibi yapma derim değilse ne yaptığını ne ettiğini bilemezsin bu defa da.zaten facemi de dondurdum ben.takıntı oluyor bir süre sonra,bugün ne yapmış ne etmiş diye.bence sende dondur en iyisi.ama beni sildiği içinde çok kızgınım odun şey nolcak:14:benimki zaten saplantıya dönüştü.artık bu ilişkiyi bitirmem lazımmm değilse olan bana olacakkk:14::14::14:

Benim erkek arkadaşımda öyleydi.Onlara gelince herşey normal bize gelince herşey tersine dönüyor.Bende bu sebepten çok süphelendim ama heralde onun derdi kimse bilmesin meselesiydi.Daha uygunları denk gelirse diye...Sitedeki arkadaşlarda bu durum çok saçma demişlerdi en son bi şekilde bunlar üst üste geldi ve bitti

Bence kendini başkalarıyla kıyaslama sen ve diğerleri tamamen farklı.Balık etli seviyorsa balık sevgili bulsaydı.Herkesin mutlaka güzel bir yanı vardır.Ayrıca çok kıskançlığa gerek yok yapacak adamda gidecek adamda sen kıskansanda trip yapsanda gidecektir.Hayatını zehretme bak benim ki gitmedi ama gitmek için her şeyi yaptı :82:

yok aslında ben zayıf değilim çok 55kiloyum bi ara 58dimde zayıflayacağım deyip duruyorum hala bana ondan ben böyle daha çok seviyorum zayıflama diyo :)

yok aslında ben zayıf değilim çok 55kiloyum bi ara 58dimde zayıflayacağım deyip duruyorum hala bana ondan ben böyle daha çok seviyorum zayıflama diyo :)

Erkeklere göre zayıflayıp kilo alma
Bizde de böyle takıntı vardı ama o da zayıf olmak şartıyla
Çok şey yaparsın bir bakmışsın bir gün gelmiş canınıda istemiş

Bu erkek arkadaşın için mi bunları hissediyorsun sadece daha önceki erkek arkadaşın (olmuşsa) içinde aynı şeyleri düşünmüş müydün?

yok ben kendi isteğim ile zayıflamak istiyorum ki :)

:47:erkek arkadaşımla tanıştıktan sonra ve özellikle de ayrı şehirlerde yaşamaya başladıktan sonra şöyle bir huyumu farkettim sevgilimin bir kız arkadaşı olmasına onunla sohbet etmesine hatta hatta facesine eklmesine bile tahammül edemiyorum bunun yanısıra o kızlardan birisi benden azıcık güzel olsa ya da bakımlı olsa bile kendimi yiyip bitiriyorum biraz zayıftım erkek arkadaşım bana ben azcık balık etliyi seviyorum deyince bile o kızlardan biri gözümün önüne geldi sanki onu beğeniyormuş diye düşündüm.Aşırı derecede güvensizlik oluştu ben de onun arkadaşlarıyla tanışınca bile kendimi eksik hissediyorum ailesinin resimlerine bakıyorum bu sefer kendi aileme olan güvenimi kaybediyorum oysaki güzel bir ızım iyi de bir ailem var ayrıca eğitimliyim de sizce bunlar normal mi

kendın nekadar guzel oldgunun farkına var canım ya kendını sevesın kı erkek arkadasınıda sevebılesın yanı saglıklı bır sekılde sevesın once sen sonra sevgılın olmalı canım kıskanclık normal aslında anormal degıl bende kıskancımdır bazen benımde kendıme olan guvenım azalır ama sonra etrafımdakıler sen delımısın nekadar guzel oldgunun farkında degılmısın dedıgınde aynaya bakıyorum ve evet yaa dıyorum duzelıyorum artı erkek arkadasın senı begenmıs kı senı tercıh etmıs eger senı begenmeseydı sen degıl bır baskası olurdu bunu dusun ve rahatla:16:

Back
X