- 4 Şubat 2017
- 280
- 297
- 23
- Konu Sahibi filtercoffee
Merhaba arkadaşlar beni uyutmayan bir sorunum var evet gereksiz olduğunun ben de farkındayım ama eminim ki birçok bayanın da aklından geçenlerden biridir. Ben 6aylik evli bir bayanım eşimle yıllardır birlikteyiz ve uzun zamandır da nişanlıydik. Doğal olarak bir sürü hayal kurdum en önemlisi de kuğu gibi bir gelin olmaktı. Eşimle farklı şehirlerde yasadigimiz icin, biraz da maddi olanaklarimiz kısıtlı olduğu için çok söz hakkımız olmadı. Aileler desteklerini esirgemedi fakat mesafe uzaktı zaman kısıtlıydı derken ben hayalimdeki gelin olamadim. Gelinlik almak için tek günüm vardı, baktigimi içinden en iyisini seçmeye calistim ama istedigim gibi olmadi. İki taraflı düğün yaptık aksilikler pesimizi bırakmadı dugunumuz de adam gibi olmadi.Ne gelinlik, ne sac, ne foto...Böyle dedigime bakmayın çoğu gelinin isteyip de alamadığı bir gelinlik, en iyi kuaför, en iyi fotoğrafçı... Ama ben gösterisi sevmeyen biriyim kuğu gibi gelin olamadim ve bu çok üzdü beni. Ve tabi ki düğün de üzdü beni...Simariklik değil niyetim ama bilirsiniz işte hayaller... Ne zaman nette böyle gelin görsem moralim bozuluyor nankorluk yapmak istemiyorum ama neden böyle olduğunu da bilmiyorum. Beni seven kocam var, biliyorum bize gıpta edenler de var. Bazen yeni bir gelinlik alıp foto çektirmek istiyorum ama iş işten geçti diyorum...Eşimle de konuşuyoruz güzel gelindin diyor ama nafile...Aklımdaki şeytanı atmak istiyorum yemin ederim bu küçücük konu benim aklımı çok kurcalıyor üzüyor ne yapmalıyım lütfen bir akıl verin