kızlar benim derdim kıskançlık 6 yıl olucak kısmetse ama şu kıskanclıgı yenemedim gitti çok kıskanıyorum elimde olmadan mantıklı düşünemiyorum. Sevgilim beni hiç sıkmaz arkadaşlarıma falan karısmaz tabi onunda tanıdıklarına. Biz 1 sene kadar ayrı kalmıstık memleketıne gıtmıstı o donemde çok baskı uyguladım falan o tam tersıne her zaman iyi davrandı canımın sıkıldıgını bılıyodu gıt cık gez arkadaslarınla falan dıyodu hep baya rahattım yani. Arada soruyorum ona hiç mi kıskanmıyosun beni diye kıskanıyorum tabi kıskanmaz olurmuyum ama ortada kıskanclık yapılcak bı durum yok sen beni hep kıskanclıklarınla sıktın ben senı hep rahat bıraktım bende cok kıskandım ama bellı etmedım sana sen bana oyle davranırken belkı sende benı anlarsın dıye belli etmeyerek kıskandım ama kıskanmamayı ogrendım dedı bana :) bense bi yol kat edemedim. Mesela bugun bi erkek arkadasımla dısarı cıktık bulustuk gezdık oturduk falan aksam soyledım falan tamam askım diyo adam
bana dese boyle bıseyı bılmıyorum yanı ortalıgı yıkarım heralde
sımdı yıne memleketınde gelıcek 2 3 gun sonra arkadaslarında falan kalıcak e arkadaslarınada tanıdıkları sevgılımınde tanıdıgı arkadası kız falan gelıcek beraber takıldıgı guunler falan olucak bunları dusunuyorum yanı daha gelmeden içime sıkıntı geliyo halbuki 1.5 2 aydır gorusmuyoruz tamamen onu dusunucegıme aklıma hep bu tarz kıskanclıklarda gelıyo napıcam hıc bılmıyorum boyle sız nasıl basa cıkıyosunuz bu kıskanclıkla yenebildiniz mi ne yaptınız benımlede paylaşın bendede aynı etkıyı yapsın bende vazgecıyım kıskanmaktan