• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskanç sevgili....

policeinci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2009
128
0
96
İstanbul
MERHABA KK 'NIN GÜZEL HANIMLARI

KIZÇELERıM ARKADAŞIMIN ISRARI ÜZERıNE SıZLERE PROBLEMıNıŞ YAZIYORUM YARDIMCI OLURMUSUNZ O GÜZEL GÖRÜŞLERıNıZLE....

sevgilim çok kıskanç beni evden işe işten eve gidip gelmemi istiyor. Hafta sonları sadece onunla görüşmemi istiyor. tamam bu beni rahatsız etmiyor fakat rahat hareket edemiyorum. örneğin; halamın kızı ile onun işini halletmek için bir yere gideceğiz ben bunu ona desem kıyametler kopar ne diyeceğimi bilmiyorum. benim elimde olmayan birşey yüzünden babamdan yemediğim azarı ondan yiyorum. ama onu çok seviyorum tartışmak istemiyorum tamam benim hoşuma gidiyor kıskanması ama bu kadarı çok fazla değil mi? sizden istediğim bu konu hakkında ona nasıl birşey söyleyebilirim fakat YALANSIZ yalan söylemek istemiyorum. görüşlerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkürler 6 ya kadar vaktim var. senağlama :1shok: :gitme:

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok zor ileride daha büyük sorunlara yol açar. Çok da yanlış senden ayrılmayı göze alabiliyorsa devam etsin ama gün gelecek sen de delireceksin.

Bana göre bunun adı kıskançlık değil!
Güvensizlik!!!
Ya size güvenmiyor ya da kendine güveni yok adamın..:delphin:

nasıl 6 ay sonra ne olacak bence bu kadarı fazla insanlar evliyken yapmıyo bu kadarını tamam beraberseniz eyer bi takım şeyleri sorarsınız fikir alırsınız bazı şeylerede müsamaha gösterirsiniz ama halasının kızıylada çıkarmıyosa bilemiyorum artık

nasıl 6 ay sonra ne olacak bence bu kadarı fazla insanlar evliyken yapmıyo bu kadarını tamam beraberseniz eyer bi takım şeyleri sorarsınız fikir alırsınız bazı şeylerede müsamaha gösterirsiniz ama halasının kızıylada çıkarmıyosa bilemiyorum artık

o istiyoruki hiç bişe yapmıyımm

bende bunu ona söylediğimde o sana güveniyorum ama çevrendekiler egüvenmiyorum diyor :umursamaz:

Başka ne diyecek ki zaten?kaydirigubbakcemile3
Siz bilirsiniz,huy değişmez kolay kolay..
Ben hoşlanmam böyle emir altında yaşamaktan..
Koskoca kadınsınız,aileniz bile size bu kadar karışmıyordur,o kim oluyor ki?:umursamaz:

bende bunu ona söylediğimde o sana güveniyorum ama çevrendekiler egüvenmiyorum diyor :umursamaz:

o istiyorki halamın kzıyla yada başkasıyla dğil sadece onunla gezeyim konuşayımm

Klasik erkek yalanıdır, sana güveniyorum daaaa çevrendekilere güvenmiyorum demek.
Ayrıca unutmayın, kimsenin tapulu malı değilsiniz. Bir gün gelir yollarınız ayrılırsa, dımdızlak ortada kalıverirsiniz.
Kimse için kendinizi izole etmenize gerek yok.
Sevgilinizin karşısına çıkacak ve bu kıskançlığından memnun olmadığınızı, huyunu değiştirmesi gerektiğini söyleyeceksiniz.
Haaa ben memnunum diyorsanız orasıda sizin bileceğiniz iş.

Başka ne diyecek ki zaten?kaydirigubbakcemile3
Siz bilirsiniz,huy değişmez kolay kolay..
Ben hoşlanmam böyle emir altında yaşamaktan..
Koskoca kadınsınız,aileniz bile size bu kadar karışmıyordur,o kim oluyor ki?:umursamaz:

bencede, niye başkasının istediği gibi yaşayasınızki. Şu hoşuma gidiyor lafıda battı bana. Böyle birşey nasılinsanın hoşuna gider, anlam veremedim:umursamaz:

Kıskançlıkta biryere kadar, bununki fevkaladenin fevkinde hastalık derecesinde.

Ay hiç hoşlanmam böyle insanlardanalsanaalsanasmile

sahiplenilmek, korunmak hoşuna gider insanın ama bu çok çok çok abartı :/ kıskançlık değil bu paranoya...

Benim bir tandığım vardı, komşumuz sayılır. evlendi, kocası yalnız bakkala bile göndermezdi (salaklığa bakınalsanaalsanasmile) 2-3 sene sonra kız, manyak bişey oldu çıktı. Kendine güvensiz, artık yalnız başına dolmuşa binipte biyerlere gidemeyecek kadar garip. yapamıyorum Kuzum, güvenemiyorum kendime, elimde değil derdi. Çok konuştum onunla, birazcık zincirlerini kırdıda en azında yalnız çarşıya çıkabiliyor şimdilerde.

ne garip insanlar var ya.

bende benim kocam niye hiç beni kıskanmıyor diye dertleniyorum, ay aman, eksik kalsın istemem ben kıskançlık filan.kaydirigubbakcemile

yaa insan nasıl kendine bu kadar müdahele ettirir.
sana ne kardeşim benim anam babam var senden önce demez. bugün bu sevgili bakkala gitmemi istemiyor buna uyayım, yarın öbür gün kırmızı renk giymemi istemiyor ona uyuyım dersiniz.
hani sizin kişiliğiniz..
baştan ofsayt herşey..
:delphin:

sevgiliyken kıskanan akabinde nişanlıykende dozu artırıp kıskanıp baskı kurmaya devam ediyor.evlendinmi işin rengi daha çok değişiyor.seni ailenden kardeşlerinden bile kıskanmaya başlıyor.bu ne güvensizlik ne şüphecilik.bu benimsenmek ve sahiplenmek duygusu.yalnızca bana ait ol.pskoloij bir rahatsızlık bu.fakat sen rahatsızlığını dile getirirsen biraz değişip gevşeyebiliyorlar.sen mutlaka rahatsızlığını fark ettir kabullenme.

once adam olur basasın nıkahı ondan sonra karısırsın bı yere kadar. babamın evınde yasarken bana artıoslık yapılsa cok kızardım. onceden bı guvensızlık yapcak bısı gecmedıyse aranızda bu konuda once ona konus ıstersen neden bole davrandıgı konsuunda. ben esıme hep cok sevdıgımı ve ııkı karsıma cıktıgını solerım. bole dusundugunu sureklı dıle getırırsen belkı daha cok guvenır

nerelere gittiğin önemli bence.

kıskanmak haklı olabilir

belki de sizin iyiliğinizi istiyor ama bunu kıskançlık olarak algılıyorsunuzdur

ama bu işin adı bana pek "kıskançlık" gibi gelmedi

önce davranışlarının sebebini öğrenip sonra çözmek gerek

ayhh benim nişanlımda bi ara öyleydi. Ama durumum daha farklıydı o askerdeydi bende ünide acayip baskıları vardı üzerimde. Bende onu üzmemek için alttan alıyordum ama bazen dayanılmaz boyuta geliyordu ve isyanda ediyordum yani. Ve ben gezmesini çok seven özgür ruhlu biriyimdir.Aslında sorunda buydu zaten. ailem bile bana onun baskılarını yapmamıştır yani. Hep askerden gelince düzelir dedim. Düzeldide ama yinede bazı kısıtlamaları var onlarıda normal karşılıyorum zaten. Birde şunu farkettim etrafımdaki bütün arkadaşlarım genelde aynı şeyden şikayetçi. Yani sizin sevgiliniz kadar baskı yok ama yinede erkekler kadınlara hep bi kısıtlama içersine giriyolar. Ben kendi ilişkimde en başta hata yaptım ve istediklerine hee dedim şimdi arkadaslarımın başına aynı şey geldiğinde bana dert yanıyolarsa baştan uyarıyorum sizede aynısını söyliycem eğer ilişkiniz yeniyse asla alttan almayın yani tavrınızı baştan belli edin ki sizi tanısın, anlasın ama uzun bi zamandır birlikteyseniz ve bu şekilde onun her istediğini yaparak sevgiinizin poposunu kaldırıp her dedidiğine hee dediyseniz kolay kolay düzeltemezsiniz çünkü alışmıştr artık sizin tepkilerinize.
Bence geç kalmış sayılmazsınz adam akıllı konuşun ve bu baskılara dayanamayacağınızı kendisine anlatın. Kolay gelsin...

:roflol::roflol::roflol:
yahu bunlar bu işin okulunu mu okuyo nedir basmakalıp hepsii,aynı cümleler
benim ayrıldığım vatandaş da bana ilk zamanlar böyle davranıodu,kuzenlerimden bile kıskanırdı benim de hoşuma giderdi çok sevdiğinden filan diye düşünürdüm dikkat ederdim onun istemediği şeyleri yapmamaya,ama bak sevdiğinden filan değilmiş bırakıp gittiğine göreboshayallersmile
keşke değebilseler bizim çabalarımıza tavizlerimize :umursamaz::umursamaz::umursamaz:
bence sen kendini bildikten sonra onu bu kadar müdahale ettirme nasıl alıştırırsan öyle gidiyo baştan eyvallah dedin mi hep aynı şey bekleniyo ama kendileri aynı hassasiyette olmuyo maalesef

Back
X