Kıskanç sevgili....

ayhh benim nişanlımda bi ara öyleydi. Ama durumum daha farklıydı o askerdeydi bende ünide acayip baskıları vardı üzerimde. Bende onu üzmemek için alttan alıyordum ama bazen dayanılmaz boyuta geliyordu ve isyanda ediyordum yani. Ve ben gezmesini çok seven özgür ruhlu biriyimdir.Aslında sorunda buydu zaten. ailem bile bana onun baskılarını yapmamıştır yani. Hep askerden gelince düzelir dedim. Düzeldide ama yinede bazı kısıtlamaları var onlarıda normal karşılıyorum zaten. Birde şunu farkettim etrafımdaki bütün arkadaşlarım genelde aynı şeyden şikayetçi. Yani sizin sevgiliniz kadar baskı yok ama yinede erkekler kadınlara hep bi kısıtlama içersine giriyolar. Ben kendi ilişkimde en başta hata yaptım ve istediklerine hee dedim şimdi arkadaslarımın başına aynı şey geldiğinde bana dert yanıyolarsa baştan uyarıyorum sizede aynısını söyliycem eğer ilişkiniz yeniyse asla alttan almayın yani tavrınızı baştan belli edin ki sizi tanısın, anlasın ama uzun bi zamandır birlikteyseniz ve bu şekilde onun her istediğini yaparak sevgiinizin poposunu kaldırıp her dedidiğine hee dediyseniz kolay kolay düzeltemezsiniz çünkü alışmıştr artık sizin tepkilerinize.
Bence geç kalmış sayılmazsınz adam akıllı konuşun ve bu baskılara dayanamayacağınızı kendisine anlatın. Kolay gelsin...

alkisalkisalkis kesinliklee katılıyorummmmm

Seni bu kadar sikmasina,kisitlamasina izin verme.
Tamam, bazen kiskanilmak güzel birseydir, ama asirisi kesinlikle zarar..
Seni bir kaliba sokar sokar, yarin birgün ayrilinca da o kaliptan nasil cikacagini bilemezsin,cünkü kendine olan güvenin coktan ucup gitmis olur :delphin:

şimdi böyleyse ilerde daha cok sorun olur bunu düşünün ve ona göre bir karar verin bence bilmiyorumkismile

Bendede vardı böyle bitane..
Benim arkdaşlarıma çevreme kadar karışıodu. Istemiodu kimseyi.söylemeden haber vermden çıkmamalar..tabiki karşımdakide yapıodu ama bi yere kadar..
Herkese mahcup düşmeye başladım sorular sorulmaya başladıkça bunalmaya başladım..ve artık yapmamaşladım tepkiler vermeye..kndime guvensizlik başladı.bunları yapıcak biri degildim ben bile şaşırıodum artık...tartışmalar kavgaalar bitti..bunlar kendilerine guvenmiolar bence her yaptıgında bi art niyet
sonuç bitti şimdi gene arkdaşlarım ve çevrem yanımda oldu o gitti.başta tavır koymak daha iiii..
Kıskanılmaktan öte psikolojilerimi bozuk ne çözemedim...
Uyarın bence..

dozunda olmalı nkıskançlık ya bence karşılıklı konuşun ve sende onu kıskan onun yaptığını sen de ona yap nefes aldırtma bakalım anlasın kaydirigubbakcemile5

Back
X