İyi akşamlar herkese
Benim derdim öyle büyük birşey değil diğer üyelerin yanında ama artık canım çok sıkılıyor paylaşıp rahatlamak istedim. Ben büyük ve kalabalık bir firmada çalışıyorum beş ay önce araba aldım sürekli arabam konuşuluyor mesela arabayla mı geldin niye geldin niye gelmedin falan gibi... İki ay önce de bir kaza geçirdim yine çok konuşuldum neyse bu arada benim iş yerinden kısa bir süre çok samimi olduğum bi kadın vardı arkamdan konuştuğunu duydum yalanlarını yakaladım en kötüsü sana aşık dediği kişi sevgilisi çıktı beni paravan olarak kullanmaya çalıştı çünkü kendisi evli ve çocuklu bir kadındı. Bu kadın benim onu hayatımdan çıkarmamı hazmedemedi rahatsız olduğumu bildiği halde sürekli etrafımda ve yakınımda olarak beni taciz etti. Bir de ben araba aldıktan sonra serviste sürekli araba muhabbeti yapmaya başladı. Neymiş sıfır arabası varmış ama bariyerlere çarpmış pert olmuş ama onun bölümünde çalışanlardan duydumki araba kiralıkmış rente car a aitmiş. Neyse geçen gün işten çıktım o servis bekliyordu ben arabama bindim gittim arkamdan birazdan haberlere çıkar demiş bunu da bugün duydum ve çok sinir oldum. Bana söyleyen kişiyi zor durumda bırakmamak ve o çirkefe bulaşmamak için birşey demeyi düşünmüyorum ne yapmalıyım sizce?