Neymişki bu kıskançlık??
owww. nasıl bir konuşma sevgılınız sizinle konuştuğu gibi başkasıylada mı konuşuyo????
Hayır öyle birşey yapmıyor mesale bugün iş bankaya gitmesi gerekiyordu ve telde benimle konuşurken ordan bi bayan ile konuşuyodu neymiş efendim yıllardır tanıdığı kişiymiş bende sorumsuz davranıyorsun dedim ve sorumsuz davranmaya devam ediceksen yokum ben dedim. Çok mu abartmışm :/
eğer sevgilinize güveniyorsanız yıllardır tanıdığı bı bayan arkadaşıyla konuşmasından kıskanmanıza gerek yok. Ama sizinle telefonda konuşurken başkasıyla konuşması hoş ı durum değil üstelık o bır bayan. yanı bende olsam tepkimi ortaya koyardım. pekı bu sözünüzden sonra o ne dedi
Vay be mevzuya bak ayrılma sebebi öyle mi dedi..Bilmiyorum ya benim ona güvenim var olmasa idi 1,5 yıl dan beri devam ettirmezdim
canım benım erkekler işte bi öyle bi böyle. sen bence mantıklı olnaı yapmışsın kım olsa kıskanır kıskanmalı da. sonuçta çözüm onun elınde çözmek isterse keyfı bılır sorun tamamen onunla ilgili. onada öyle de çözmek senın elınde
ilgiyle falan alakası yok bence yaaa insanın yapısıyla alakalı bi durum kıskançlık
Fazlada ilgilenmiceksin aslında..
Erkeklerin yaşına göre beyin yaşları küçük olurmuş anlamıyorlar işteee...
aynen canım kesinlikle katılıyorum..... dengede tutmak çok önemli
Hayır öyle birşey yapmıyor mesale bugün iş bankaya gitmesi gerekiyordu ve telde benimle konuşurken ordan bi bayan ile konuşuyodu neymiş efendim yıllardır tanıdığı kişiymiş bende sorumsuz davranıyorsun dedim ve sorumsuz davranmaya devam ediceksen yokum ben dedim. Çok mu abartmışm :/
Erkeklerin yaşına göre beyin yaşları küçük olurmuş anlamıyorlar işteee...
olgunlaşıcakları yerde iyice çocuklaşıyorlar
kesinlikle sabit bi fikir bencil işlerine geldiği gibi görmek...
burdaki kıskançlıkları okuyunca ben çok normalmişim kıskançlık konusunda ya
ne var ki bunda orda iki dk konuştuysa bana abartmışsın gibi geldi biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?