Kıskançıkkk....

qirll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2011
38
0
36
İstanbul
Nediirr buu kıskançlııkk yaa yoksa ben mii çokk ilgilii davranıyorumm ooffff

owww. nasıl bir konuşma sevgılınız sizinle konuştuğu gibi başkasıylada mı konuşuyo????

owww. nasıl bir konuşma sevgılınız sizinle konuştuğu gibi başkasıylada mı konuşuyo????

Hayır öyle birşey yapmıyor mesale bugün iş bankaya gitmesi gerekiyordu ve telde benimle konuşurken ordan bi bayan ile konuşuyodu neymiş efendim yıllardır tanıdığı kişiymiş bende sorumsuz davranıyorsun dedim ve sorumsuz davranmaya devam ediceksen yokum ben dedim. Çok mu abartmışm :/

eğer sevgilinize güveniyorsanız yıllardır tanıdığı bı bayan arkadaşıyla konuşmasından kıskanmanıza gerek yok. Ama sizinle telefonda konuşurken başkasıyla konuşması hoş ı durum değil üstelık o bır bayan. yanı bende olsam tepkimi ortaya koyardım. pekı bu sözünüzden sonra o ne dedi

Vay be mevzuya bak ayrılma sebebi öyle mi dedi..Bilmiyorum ya benim ona güvenim var olmasa idi 1,5 yıl dan beri devam ettirmezdim

Vay be mevzuya bak ayrılma sebebi öyle mi dedi..Bilmiyorum ya benim ona güvenim var olmasa idi 1,5 yıl dan beri devam ettirmezdim

canım benım erkekler işte bi öyle bi böyle. sen bence mantıklı olnaı yapmışsın kım olsa kıskanır kıskanmalı da. sonuçta çözüm onun elınde çözmek isterse keyfı bılır sorun tamamen onunla ilgili. onada öyle de çözmek senın elınde

ilgiyle falan alakası yok bence yaaa insanın yapısıyla alakalı bi durum kıskançlık

ayrıca ayrılma sebebi ilgisizlik böyle bi sebepmi olur demişya böyle bi sebep olur tabi

Erkeklerin yaşına göre beyin yaşları küçük olurmuş anlamıyorlar işteee...

burdaki kıskançlıkları okuyunca ben çok normalmişim kıskançlık konusunda ya
ne var ki bunda orda iki dk konuştuysa bana abartmışsın gibi geldi biraz

burdaki kıskançlıkları okuyunca ben çok normalmişim kıskançlık konusunda ya
ne var ki bunda orda iki dk konuştuysa bana abartmışsın gibi geldi biraz

evet ama iştee.. ben biriyle konuşunca deliye dönüyo ya benide bu çıldırtıyo işte benim yapmamı istemediklerimi kendide yapmasın o zaman kendine söz geçirmesine bilicek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…