- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.165
- 798
- Konu Sahibi portakalfidani
Bu konuda yazan kıskanç hanımlar, tedaviye ihtiyacı olduğunun farkında mı? Yokda normal mi geliyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu secenekler kişiden kısıye degısıyor.. Derler ya kıskanma ozguven ın yokmu... Ben cok kıskancım mesela ama bendekının ozguven le asla alakası yok....cok sukur boyum posum yerınde gozlerım mavi sarısın guzel bır hatunumhatta hep derim artistik bir guzellıgım var
Özguvenım okadar yuksek ki bazen dıyormkı ıyıkı dayak yemiyorum sokakta felan bu burnu havalılıktan
Ama ıste olay o degıl.... Coook bakımsız bır kadını bıle kıskanablırım cunku karsı cins..Kadınsın ıste ne olacak takıvrıyosun hıcbısey olmasa bile yada ufacık bıseye.. Seven insan kıskanır ben bunu bilir bunu soylerim.. Ama bazen abartıyorum onu da soyleyeyım.
Bırde bazen ciddi yasanmıslıklar hayata olan guvenınızı alıyor paranoyalık baslıyor...
Kendine cok guveniyorsan eşine guvenmiyorsundur.
Yok esime coook guveniyorum, kendime cook guveniyorum ama kiskancliktan cildiriyorum diye birsey yok.
Asiri kiskancligin aşkla sevgiyle alakasi olmadigini ve bir sekilde guven sorunu oldugunu zaten uzmanlar soyluyor.
Siz durumu kabul etmek yerine kendinizi kandirip, guzel ve normal birsey yapiyormus gibi dusunmeye devam edebilirsiniz elbette herkes icinde bulundugu durumu kolay kolay kabul edip cozum arayamaz.
Hayır benımkı esıme guvensızlikte degıl.. Zamanında cok nadir kadının yasamıs oldugu cok acı iki durumu yasamıslıgımdır. Öyleki burda acıklasam dudağınız ucuklar.. Bu ihanetten daha ote bıseydı ınanın cok Ucuz kurtuldugumu dusunuyordum fakat sonradan ortaya cıkan paranoyalıklarım sonucu aslında bılıncaltı olark cok buyuk bır travma yasadığımı farkettim evet aşırısı sevgiden degıl zaten buna katılıyorum...zaten acıklama da soylemısım..
Seven insan kiskanir bunu bilir bunu soylerim yazmissiniz.
Asiri kiskanmanin sevmeyle alakasi yok altinda mutlaka bir sıkıntı yatiyor. Sizin ki farkli bir travma olabilir ama geneli guvensizlik, ozguven kaynakli.
Ben bunu yapabildiğimden beri tınlamıyorum işte konu sahibiAşırı kıskanç biri olarak yazıyorum. Sebepler:
1- kendine güvenmemek
2- karsıdakine güvenmemek
3- ailede/kendi yaşamında aldatılma tecrübesi
4- ilişkiye güvenmemek
Çözüm: “olacagı varsa olur, zaten gidesi olanı ne yapsan tutamazsın. Hatta hayırlısı olur gerçek yüzünü görürsün. Adamı kısıtlayarak bi yere varamazsın yapacak olan bi yolunu bulur yapar. Seven adam dünyanın en mükemmel kadını bile gelse yüzüne bakmaz.” Diye düşünebilmek.
Sen yapabiliyo musun dersen hayır hala başaramadım![]()
Konuya girmeden kapı aralığından okumak serbest mi?
Not: Johnny Depp varken Brad Pitt'e yakışıklı denmesini de hiç anlamamışımdır. Zevksizler sizi.![]()