Kıskançlar gelebilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir tarafın aşırı kıskanç olduğu ilişkilerde aldatan genelde kıskanan taraf olur. Kişi karşısındakini kendinden biliyor.

P pupalya Bu gerçekten böyle ama sizin bahsettiğiniz kıskançlığın boyutu sebepsiz yere partnerine göz açtırmama, devamlı başka erkeklerin/kadınların partnerine baktığı yönündeyse (kendi baktığı için biliyor). Yoksa her kıskanan insan aslında potansiyel bir ihanet barındırıyor diyemeyiz.

Adamları bi rahat bırakın ya. Siz kıskanınca, kısıtlayınca, kavga edince o adamın yapcagı varsa yapmıyomu sanıyosunuz. Kısıtlandıgı için daha çok yapar hatta. Ama siz bu durumun farkındasınız ve çözüm arıyosunuz bu güzel bişey bence destek alın. Ve cidden mantıklı düşünün bu şekilde düşünmek davranmak herzaman ilişkinizi zedeler.

Bu kadar degerli degil gözümde erkekler.Ota b.ka kiskanacak kadar.Bana ne yaşatmiş ki,elin kadinina ne versin.Bildigin klasik türk erkegi iste.Aldatan aldanir zaten.Kişkanclikla onune gecemezsin.

Bu secenekler kişiden kısıye degısıyor.. Derler ya kıskanma ozguven ın yokmu... Ben cok kıskancım mesela ama bendekının ozguven le asla alakası yok....cok sukur boyum posum yerınde gozlerım mavi sarısın guzel bır hatunum 🙈hatta hep derim artistik bir guzellıgım var :halay:Özguvenım okadar yuksek ki bazen dıyormkı ıyıkı dayak yemiyorum sokakta felan bu burnu havalılıktan:dondurma::KK59: Ama ıste olay o degıl.... Coook bakımsız bır kadını bıle kıskanablırım cunku karsı cins..Kadınsın ıste ne olacak takıvrıyosun hıcbısey olmasa bile yada ufacık bıseye.. Seven insan kıskanır ben bunu bilir bunu soylerim.. Ama bazen abartıyorum onu da soyleyeyım.

Bırde bazen ciddi yasanmıslıklar hayata olan guvenınızı alıyor paranoyalık baslıyor...

Yahu neden yazdıklarımı anlamıyosunuz o 4 seçenekten biri demisim siz de zaten seçmişsiniz 😂 özgüvenli olmanız güzel işte madde 2 veya 4sünüz

Şu zamanda kıskanmamak elde değil ki yicek gibi bakıyorlar evlimi degilmi umurlarında değil burda bile okuduk gencecik kız bilmem kaç yaşında evli biriyle birlikteydi
yine senin yorumuna cevap verecem ama :110:
suçlu sadece kocana bakan kadının mı tek taraflı mı sanıyorsun sen her şeyi ortada bir şey varsa iki tarafında suçu vardır.
bir de kıskanarak kısıtlayarak hiçbir şeye engel olamazsın yapacak olan istediğini her türlü yapar unutma bunu

Kıskanç bir yapım var ama kiskanilmayi sevmiyorum...esimide kiskanmamaya çalışıyorum çünkü herkesin sevdiği kendine eğer sevdiğim adamın karakteri yoksa karşıdaki kadına yan gözle bakıyorsa baksın bende göreyim ve hakkımı haram ederim ah ederim hesabımı ahirete bırakırım diye düşünüyorum..ki eşime güvendiğim için kiskanclik huyum kalmadı gibi bir şey...

Misal bir kadın geldi birden eşime ahtapot gibi sarıldı eşimde bu kim ya tanimiyorum dedi rahatsız olduğunu belli etti bu durumdan kadında duydu bozuldu ama çaktırmadi abi abi diye konuşmaya çalışıyor işte ben kadına acıdım konuştum artik ..burda eşimin tavrı çok güzeldi bu yüzden kiskanmadim yani hafiften kıskandim tabiki eşime şakayla karışık kadın maşallah dedim güldüm oda valla benim suçum yok gordun dedi bende şaka şaka dedim o kadar ...

Çözüm karakterli bir eş ..misal eşim orda kadına ilgi gosterseydi laklak etseydi yahut oda karşıdaki kadın gibi ahtapot misali sarilsaydi ben kıskançlıktan kafayı yerdim....

Simdiii anladım ki kiskancligimi eşimin tavrı sayesinde yenmisim...

Siz kıskanç kadınlar sorununuz eşinizin tavırlari ona guvenememek size o güveni verse kiskanmassiniz ben aşırı kıskancım ama eşim sayesinde bunu yendim...

Çünkü kadınlara felan bakmaz ben bakarım güzel kadına o bakmaz misal onun bu halini görünce kıskançlık duygum hiç kalmıyor..

Hatta bana şunu söylemişti isterse vücudu yüzü çok güzel bir kadın gelsin donupte bakmam seni kimseyle değişmem sen bendeki sevgiyi görsen der mesela

Sanki beni anlattın şekerim 😂 kendimi bildim bileli böyleyimdir. Yani bilmiyorum benden aşırıları mutlaka vardır. Eşim hiç bir kadınla sebep ne olursa olsun özel ve samimi olamaz. Yakın bayan arkadaşı olamaz(erkek arkadaşların suyu mu çıktı?) kendisi öğretmen evlenmeden önce kendisi benim kıskançlığımı bildiği için okulundaki öğretmenlerle tanıştırdı. Birlikte kahvaltı vs yapıyorlar okulda sadece o konuda sorun çıkartmıyorum. Çünkü kimseden kıllanmadım. Bir de asla bu samimiyet kahvaltı dışına çıkmıyor. Eşime güveniyorum hem de kendimden çok. Bence kıskanmanın güvenle alakası yok. (Perdeyi açma,dışarı çıkma,güzel giyinme gibi aşırı olmayınca)
Bazen öyle krize girerim ki eski kıskançlıklarım aklıma gelir yine söylenirim eşime 😂 o da yine geldiler diyip susar😂
Uzun lafın kısası seven kıskanır, arkadaş! ❤️
NOT: BUN-LAR BE-NİM ŞAH-Sİ DÜ-ŞÜN-CEM😊

Hep kıskanç olmayanların yorumlarını okudum,gördüm. Benim gibi kıskanç olanlar siz de ses verir misiniz?
Eşini sevgilisini dışarıdaki kadınlardan kıskanan çılgınların nesli tükendi mi? Şimdi "alın kocanızı sevgilinizi fanusa kafese kapatın seninki de bradd pit mi tüm kızlar da sıraya girmiş seninkini bekliyorlar, senin kokuşmuş sevgilini kim ne yapsın, al tasma da tak al al" diyenler gelecek yine, onu da biliyorum. Beynimde yankılandı valla. :KK54:Gelmeyin nütfen bir sefercik. :KK48: Biliyoruz bradd pit değiller yakışıklı bile değiller..kızlar da bayılmıyor valla sıraya da girmiyorlar, cidden napsınlar bizdeki adamları. Çok haklısınız. Farkındayız. Ama bu duygulara engel olamamak problem,aşamamak kıskanmayı..

Bu kıskançlığın ne sebeple olduğunu düşünüyorsunuz kıskançlar? :KK35:
Ortada hiçbir şey yokken bile kıskanmak, bu duyguyu aşamamak, karşı cinsle yakın olup samimi muhabbetler eder mi ilgisini çeker mi vs diye düşünmek.. bir kadınla yapacağı sohbeti bile kıskanmak.. kadın iş arkadaşlarından kıskanmak..yıpratıcı ve yanlış şeyler elbet. Ama bunu aşamamak.. Kıskanç olmayı hiç istemezdim asla.. ama içimdeki duygulara engel olamıyorum. Bunu yaşayanlar yada atlatanlar lütfen yazabilir mi? püü kaka tarzı yorumları çok okudum ezbere biliyorum artık, şimdi sadece beni anlayanlar ve yardım edecekler yazabilir mi? Aşşırı mutlu edersiniz beni. :KK37:

Eki Görüntüle 2570092

Temsili!:)))

Aradığın kişi benim cane😎
Çok pis kıskanırım kocamı 5 senelik evliyiz ona diyorumki "Dişi sineğe baktığını görmicem" 🤣 Seviyorum, sahipleniyorum, kıskanıyorum ve bana göre doğru olan bu, kimsede karışamaz. Bayanlarla tokalaşmasını da istemem (inancım gereği zaten doğru olan bu)
Hiçde onu bunaltıcı bi hareket yapmam ben ayarı alttan alttan veririm😂 Herkes aynı düşünmek zorunda değil. Herkes birbirinin düşüncesine de saygı duymalı, bende duyuyorum. Ben kıskanç olmama rağmen bugüne kadar eşimle aramızda kıskançlık krizleri olmamıştır çünkü sınırımızı biliriz ikimizde. Ha bu arada kocamın tırnağını değişmem Brad Pitt de kimmiş🙄
Gönül kimi severse dünyanın en güzeli odur😍

Ilk esimi asiri kiskanirdim.Yolda yururken hep gozlerine bakardim nereye bakiyor diye.Sosyal medya hesaplarini kapattirmistim.Teli hep elimdeydi ama gozleri fildir fildirdi.Yolda yururken bakisirdi kadinlarla ama ben kondurmak istemiyordum.Aslinda hic msj felan bi sey yakalamadim ama bana hic guven vermiyordu baska yaptigi bazi hareketlerden de kaynakli.Tipsizdi ve boyu da kisaydi ama dilbazdi.Simdiki esim cok yakisikli ve uzun boylu nereye gitsek mutlaka kizlar bakar ama esimin kimseyle bakistigini gormedim.Kadinlara karsi hep mesafeli.Hic falsosunu gormedim.O yuzden kiskanmiyorum cok rahatim.Eskiden yasadigim zulummus.Yani benim kiskancligim adamla ilgiliymis.

Sanki beni anlattın şekerim 😂 kendimi bildim bileli böyleyimdir. Yani bilmiyorum benden aşırıları mutlaka vardır. Eşim hiç bir kadınla sebep ne olursa olsun özel ve samimi olamaz. Yakın bayan arkadaşı olamaz(erkek arkadaşların suyu mu çıktı?) kendisi öğretmen evlenmeden önce kendisi benim kıskançlığımı bildiği için okulundaki öğretmenlerle tanıştırdı. Birlikte kahvaltı vs yapıyorlar okulda sadece o konuda sorun çıkartmıyorum. Çünkü kimseden kıllanmadım. Bir de asla bu samimiyet kahvaltı dışına çıkmıyor. Eşime güveniyorum hem de kendimden çok. Bence kıskanmanın güvenle alakası yok. (Perdeyi açma,dışarı çıkma,güzel giyinme gibi aşırı olmayınca)
Bazen öyle krize girerim ki eski kıskançlıklarım aklıma gelir yine söylenirim eşime 😂 o da yine geldiler diyip susar😂
Uzun lafın kısası seven kıskanır, arkadaş! ❤️
NOT: BUN-LAR BE-NİM ŞAH-Sİ DÜ-ŞÜN-CEM😊

Al bendende o kadar 👍😊 bayan arkadaşda nedir ya buna anlam veremiyorum🙄
En büyük hayat arkadaşı biz değil miyiz..
İnsanın eşi ne kadar sağlam olursa olsun karşısındaki kadına ne kadar güvenebilirsin?
Kadınlar yeri gelince çok iyi rol yapmasını da bilir, iş çevirmeyi de bilir....kimseye güvenmem
Kendi ablalarım dışında çünkü onları çok iyi tanırım zaten onlar bile eşime karşı mesafeli dururlar, olması gerektiği gibi. Evli bir erkeğin onun bunun kadınlarıyla vıcık vıcık gereksiz samimiyet kurması son derece tehlikeli ve yanlış tutumdur bana göre. Eskiden benim bi arkadaşım vardı birgün kendi çocukluk arkadaşını yani kankasını kendi sevgilisiyle tanıştırmıştı daha sonra bu arkadaşımı sevgilisi terketmişti.... Bi süre sonra duyduki kankası eski sevgilisiyle çıkmaya başlamış
Sonunda ne oldu dersiniz? Evlendiler😳

Şöyle düşünün; eğer aldatacaksa sizin onu kıskanmanız, kısıtlamanız buna engel olmaz. Aldatırsa da aldatsın. Ne kaybedeceksiniz. Basarsınız tekmeyı, birkaç ay üzülür yolunuza bakarsınız. Herkes yaptıklarının sonuçlarına katlanır.

Başkasını, beğenir, etkilenirse de zaten sizi sevmemiştir. Her türlü hayatınızdan çıkması size yarar sağlar. Özgüvenli olun. Hayatta evlat hariç hiçkimse vazgeçilmez değil. Eşim hata yapar mı diye kendime hayatı zindan edemem..

Ben hiç kiskanclik olmamali diye dusunmuyorum.
İliskileri kucuk kiskancliklar tatli tatli renklendiriyor bence.
Ama her sey olculu, mutedil olabilmeli.

Disi sinekten kiskaniyorum tavri igrenc geliyor bana mesela.
Musluman biri icin, tavsiye edilmeyen bir kiskanclik turu.
Cunku ortada suphe cekecek hicbir sey yoksa kiskanmaktan men edilmisiz peygamber efendimiz tarafindan, bu konuyu arastirabilirsiniz ornegin, belki hislerinizi dizginlemenize faydali olur.

Yani insafli olmak gerekli
Somut hicbir sebep yokken kiskanmak, kisitlamak, krizlere girmek, birilerine ambargo koymak tamamen karsimizdakileri itham etmek ve bir tik otesi iftira etmek olur.

Kimsenin hakkina girmeyin.

Şu eşimin kadın arkadaşı olamaz, kadınlarla muhabbet edemez kıskançlarını anlamıyorum.
Ya çok düşük özgüveniniz var ya da eşinizin gözü dışarıda huyunu biliyorsunuz.
Evlenecek yaşa gelmiş adam bir zahmet sosyal ilişkilerde nasıl davranması gerektiğini bilir. Siz kısıtlayarak öğretemezsiniz. O cıvık cıvık konuşan kadınlar var dedikleriniz kendi kendine konuşmuyorlar. Karşısında durup dinlese bile eşiniz müsade ediyor bu duruma. Eşiniz sınır bilmiyorsa kıskanç olmakta haklısınız tabii ama unutmayın asla 7/24 peşinde olamazsınız. Ve en çok yanlışı kısıtlanan kişiler yapar buna eşler, çocuklar dahil olmak üzere.

Bu secenekler kişiden kısıye degısıyor.. Derler ya kıskanma ozguven ın yokmu... Ben cok kıskancım mesela ama bendekının ozguven le asla alakası yok....cok sukur boyum posum yerınde gozlerım mavi sarısın guzel bır hatunum 🙈hatta hep derim artistik bir guzellıgım var :halay:Özguvenım okadar yuksek ki bazen dıyormkı ıyıkı dayak yemiyorum sokakta felan bu burnu havalılıktan:dondurma::KK59: Ama ıste olay o degıl.... Coook bakımsız bır kadını bıle kıskanablırım cunku karsı cins..Kadınsın ıste ne olacak takıvrıyosun hıcbısey olmasa bile yada ufacık bıseye.. Seven insan kıskanır ben bunu bilir bunu soylerim.. Ama bazen abartıyorum onu da soyleyeyım.

Bırde bazen ciddi yasanmıslıklar hayata olan guvenınızı alıyor paranoyalık baslıyor...
Ozaman deli olabilirsin bu arada her mavi gözlü sarışın güzel değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X