• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıskançlığı yedi bitirdi artık

Allah sabir versin sana canim! Yazik gunah sanada. Durduk yere mutsuz ediyor seni. Insallah duzelir.

haklısın canım bir kaç kere belirttiğim gibi sadece iş konusunda bir taviz verdim. onunda sebebini açıkladım. onun dışındaki konularda konuştuğu zaman zaten rahatsızlığımı dile getiriyorum yada bağırıp çağırıyorum ama tek açıklaması "kaybetme korkusu". asıl böyle yaparak kaybedeceğini bilmiyor tabiki.

huylu uyundan vazgeçmez bence hatta bir süre rol bile yapabilir sonra evlenirsin bir bakarsın daha da beter olmuş evde perde açamıyor halde bulursun kendini.

rol yapacak kadar kafası çalışsa şu durumda olmazdık canım valla. açık açık böyle yaptığında senden soğuyorum dememe rağmen hala yapan insanda, rol yapabilecek kapasite var mıdır sence.

Ben bugün tvde bi sey izledim böyle tiplerin cocuklugunda aşırı problemler oldugu icin karsisinda ki insana guveni kalmiyormus. Annesiyle ve babasinin yasadigi olaylari kendisininde yasayacagini dusundugu için boyle davranislarda bulunuyorlarmis bu direk tedavilik bi durummus. Sizde isterseniz tedavi yolunu deneyin

rol yapacak kadar kafası çalışsa şu durumda olmazdık canım valla. açık açık böyle yaptığında senden soğuyorum dememe rağmen hala yapan insanda, rol yapabilecek kapasite var mıdır sence.

vardır canım vardır emin ol buna yani bunca zaman söylemene rağmen dinlemeyen adam 3 gün sonra bambaşka birisi olacak sen buna inanıyormusun cidden?
mesele kaybetme korkusu değil tamamen senin yaşamını sınırlamak istiyor olay bu.

artık tahammül edemediğim boyutta olduğum için sizlerden yardım istedim. konuşacak kimsemde olmadığı için ancak böyle rahatlarım diye düşündüm. son konuşmamızda bir daha yaparsan yüzüğü atarım seninle asla evlenmem dedim. 3 gün konuşmama kararı aldım. 3 günde iyice düşün kendini toparla dedim. ayrılırsam hiçbir vicdan azabı çekmem üzülmem beni bu duruma sen getirdin dedim. oda hiç bu kadar ağır konuşmamıştın söz veriyorum 3 günde sürekli düşüncem kendimi düzelticem dedi. sonuç ne olur bilmiyorum. 1. gündeyiz
Bir terapiste gitseniz beraber o askerden geldikten sonra? Cunku gercekten normal degil bu kadari da. :)Kabul eder mi?

Ben bugün tvde bi sey izledim böyle tiplerin cocuklugunda aşırı problemler oldugu icin karsisinda ki insana guveni kalmiyormus. Annesiyle ve babasinin yasadigi olaylari kendisininde yasayacagini dusundugu için boyle davranislarda bulunuyorlarmis bu direk tedavilik bi durummus. Sizde isterseniz tedavi yolunu deneyin

ailesi inanılmaz şımartmış. hayır yada olmaz kelimelerini resmen bilmiyor. her istediği olmuş her istediği yapılmış. mesela benden facebook twitter şifrelerimi istiyor vermiyorum. hoşlanmıyorum yani o tür şeylerden. beni bu şekilde yıldırmaya çalıştığını düşünmüyorda değilim. yardım alması gerçekten şart

vardır canım vardır emin ol buna yani bunca zaman söylemene rağmen dinlemeyen adam 3 gün sonra bambaşka birisi olacak sen buna inanıyormusun cidden?
mesele kaybetme korkusu değil tamamen senin yaşamını sınırlamak istiyor olay bu.

hayır kesinlikle inanmıyorum zaten. rol yapamaz işte o kapasite yok. 1 gün sonra belli eder kendini. o yüzden kızlarında dediği gibi yardım alması şart

hayır kesinlikle inanmıyorum zaten. rol yapamaz işte o kapasite yok. 1 gün sonra belli eder kendini. o yüzden kızlarında dediği gibi yardım alması şart

tamam yardım alsın ama sen neden bu sıkıntıları çekeceksin ki kendisi düşünüp şimdiye bu konuda adım atması gerekmezmiydi?

artık tahammül edemediğim boyutta olduğum için sizlerden yardım istedim. konuşacak kimsemde olmadığı için ancak böyle rahatlarım diye düşündüm. son konuşmamızda bir daha yaparsan yüzüğü atarım seninle asla evlenmem dedim. 3 gün konuşmama kararı aldım. 3 günde iyice düşün kendini toparla dedim. ayrılırsam hiçbir vicdan azabı çekmem üzülmem beni bu duruma sen getirdin dedim. oda hiç bu kadar ağır konuşmamıştın söz veriyorum 3 günde sürekli düşüncem kendimi düzelticem dedi. sonuç ne olur bilmiyorum. 1. gündeyiz
Canım benim önerim şu; eğer ki ayrılırsam üzülmem, çok fazla kafama takmam yoluma bakarım diyorsan ötesini düşünmeden yüzüğü atabilirsin. Çunku bu tedavisi olmayan bir hastalık maalesef :( Mutlu olabileceğinizi düşünmüyorum ben bu kişiyle.

Bir terapiste gitseniz beraber o askerden geldikten sonra. Cunku gercekten normal degil bu kadari da. :)Kabul eder mi?

eder. sert bir karakteri yok bu konu dışında herşeyinden memnunum aslında. her dediğimi yapar ailesine karşı beni sürekli korur asla laf söyletmez. ama şu pislik huyu yüzünden iyi tarafları bile dikkatimi çekmez oldu.

tamam yardım alsın ama sen neden bu sıkıntıları çekeceksin ki kendisi düşünüp şimdiye bu konuda adım atması gerekmezmiydi?

kendisi hatalı olduğunu düşünmüyor ki. ona göre normal yani bunlar. "seviyorki kıskanıyor" düşüncesinde. babasında yada abisindede böyle tavırlar yok. yani kimi örnek aldığını inan anlayabilmiş değilim.

eder. sert bir karakteri yok bu konu dışında herşeyinden memnunum aslında. her dediğimi yapar ailesine karşı beni sürekli korur asla laf söyletmez. ama şu pislik huyu yüzünden iyi tarafları bile dikkatimi çekmez oldu.
Peki acaba ozguveni dusuk mu canim? Yani nasil desem kendini senden asagi mi goruyor? Sen maddiyat/ dis gorunus/cekicilik gibi meselelerde ondan birkac gomlek buyuk musun? Yani kendini sana layik gormuyor da bu onun mu guvensizligi?

Peki acaba ozguveni dusuk mu canim? Yani nasil desem kendini senden asagi mi goruyor? Sen maddiyat/ dis gorunus/cekicilik gibi meselelerde ondan birkac gomlek ustte misin? Yani kendini sana layik gormuyor da bu onun mu guvensizligi?

o konularda özgüveni aşırı yüksek bunun aksine. yani yakışıklıdır maddi konuda kendine güvenir. ama dediğin gibi belki benden aşağı görüyor olabilir kendini onu hiç düşünmedim ben.

kendisi hatalı olduğunu düşünmüyor ki. ona göre normal yani bunlar. "seviyorki kıskanıyor" düşüncesinde. babasında yada abisindede böyle tavırlar yok. yani kimi örnek aldığını inan anlayabilmiş değilim.
l

tamam işte yardım alsa da değişmesi zor ki değişse bile bu öyle hemen 1-2 haftada olacak iş değil sana da yazık değilmi? ilişkilerde fedakarlık bu değil ki resmen debeleneceksin. bie de sen benzer durumda olsan emin ol o bu kadar uğraşmazdı. erkek sonuçta.

l

tamam işte yardım alsa da değişmesi zor ki değişse bile bu öyle hemen 1-2 haftada olacak iş değil sana da yazık değilmi? ilişkilerde fedakarlık bu değil ki resmen debeleneceksin. bie de sen benzer durumda olsan emin ol o bu kadar uğraşmazdı. erkek sonuçta.
haklısın. öncelikle sorunu olduğunu kabul etmeliki yardım aldığında bi faydası olsun

Hayatina bu kadar mudale eden bi insan evlenince göz actirmaz size. Sacmalicak diye teli acmiyosunuz evlenince ayni evde ne yapacaksiniz sevgi bir yere kadar size ve ozel hayatiniza belliki saygisi yok bole bi karakterle omur gecmez...

Back
X