• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıskançlığı yedi bitirdi artık

ana babalarının da tepelerine çıkıyorlar
hayır bir de bu erkekler gözleri dışardan ayrılmayan her haltı kendi karıştıran erkekler
kaç kere okuduk burda
o yüzden herkesi kendileri gibi zannediyorlar
hanımkızlarımız da çooooooooook sevildiklerinden böle davranılıyor zannediyorlar

Aile söylerse beni kısıtlıyorlar mantığında.
Erkek söyledimi başımın tacı diyip kabullenme bence ..
Sevgi değil ki,tamamen kendi boyundurluğuna sokma çabası erkekteki..
Ahh birde kızlarımız bunu anlasa vede görseler..
İş işten geçmeden..

Bu adam ne derse yaparsanız o da sizi ezdikçe ezer sıktıkça sıkar böyle ,ne bu bu kadar adamın eline bütün ipleri verdiniz?

kızlar merhaba

5 aydır nişanlıyım. 2013 temmuz ayında çıkmaya başladık.
2014 haziranda nişanlandık. nişandan 1 hafta sonra askere gitti. gitmeden öncede çalışmanı istemiyorum işten çık dedi.işten çıktım. şimdi akşama kadar evdeyim. hiç arkadaşımda yok. izne geldiğinde de dini nikahımız oldu.

ilişkimizden bu yana feci derecede kıskanç. aslında kıskançlık olarak görmüyorum artık. özgüvensizlik olarak adlandırdım yaptıklarını sürekli beni kontrol halinde her fırsatta telefonumu karıştırır bilgisayarımı
kurcalar bi yerlerden birşeyler çıkarma derdinde. işi gücü benim bildiği nicklerimi googleda aratmak.
herhangi bir yanlışımda olmadı ona karşı. ufak tefek kıskançlıklar olsa kesinlikle rahatsız olmayacağım ama
artık abarttı iyice. askerde olmasına rağmen elinde sürekli telefon var. faceye girmişsin, sana yazan oldumu.
sohbet hep kapalı olsun. ekşide şunu yazmışsın, whatsapptan kimle konuştun. hep evdemiydin vsvs. defalarca karşıma aldım konuştum rahatsız oluyorum üzüyosun beni kendinden soğutuyosun dedim tamam bida yapmıcam diyor sözler veriyor ağlıyor zırlıyor. ertesi gün yine aynı şeyler
geçen sene facede şunu yazmışsın. niye yazdın. belki 50 defa konuştum ama kafası almıyor bir türlü. bağırıp çağırmaktan da anlamıyor. kendimi çok kötü hissediyorum böyle yaptıkça.
defalarca ağlama krizleri geçirdim telefonda. ciddi ciddi soğumaya başladım artık. abuk sabuk konuşacak diye aradığında telefonu bile açmak gelmiyor içimden. yapılabilecek herşeyi denedim. belki daha iyi bir fikriniz vardır diye yazıyorum. bana bi akıl verin

elin adamı istedi diye işten çıkarsanız o adamda sizden her şeyi isteme hakkını bulur.

Eeee en başında işten çık demiş çıkmışsın.
"Al canım,bunlar benim iplerim sende dursun" demişsin.
Tamam belki ev hanımı olma fikri kafanda çalışan bayan olma fikrinden ağır basmış olabilir.
Ama bunu kendin istediğin için yaptığını ona belli etmeliydin.
Şimdi her istediğni yap istiyor

Bir de yeri filan değil ama her yerde Nur Yerlitaş görmekten öğk geldi ya , çirkin bi kadın bi de. Bülent Ersoy çakması zevksiz kadın :KK53: foruma kadar girmiş kadın.

Biraz asker psikoljisi de eklenmiştir belki üzerine,ama sana çalışmanı istemiyorum dediğinde neden kabul ettin?Bana da nişanlım teklif etti ve ona çalışıp çalışmama kararımı onun vermeyeceğini söyledim,birdaha da asla teklif edemez. Baştan tavrını koymayınca gitgide dağ gibi oluyor işte olaylar,neden nikah için bu kadar acele etmesine izin verdin?

canımm dediğim gibi. işyerimde 2 kişiydik. sadece patronum ve ben. kıskanması olağandı yani. bu sebeple çıktım işten

Eeee en başında işten çık demiş çıkmışsın.
"Al canım,bunlar benim iplerim sende dursun" demişsin.
Tamam belki ev hanımı olma fikri kafanda çalışan bayan olma fikrinden ağır basmış olabilir.
Ama bunu kendin istediğin için yaptığını ona belli etmeliydin.
Şimdi her istediğni yap istiyor

ama yazdıklarımı okumadan yorum yapıyorsunuz. işyerimde 2 kişi çalıştığımız için yani sadece patronumla ben yalnız çalıştığımız için çıktım. 2 gün öncede bi iş görüşmesine gittim. pazartesi olumlu sonuç bekliyorum. ev hanımı olmayacağım niyetimde yok.

ama yazdıklarımı okumadan yorum yapıyorsunuz. işyerimde 2 kişi çalıştığımız için yani sadece patronumla ben yalnız çalıştığımız için çıktım. 2 gün öncede bi iş görüşmesine gittim. pazartesi olumlu sonuç bekliyorum. ev hanımı olmayacağım niyetimde yok.
Tamam da
Sadece patron ve sizin çalışmanızın ne gibi bi sakıncası vardı ?
Adamın ters bi hareketi oluyor muydu ki :) .
Diğer konuda da zaten varsayım yaparak yorum yapmıştım.

ana babalarının da tepelerine çıkıyorlar
hayır bir de bu erkekler gözleri dışardan ayrılmayan her haltı kendi karıştıran erkekler
kaç kere okuduk burda
o yüzden herkesi kendileri gibi zannediyorlar
hanımkızlarımız da çooooooooook sevildiklerinden böle davranılıyor zannediyorlar

ne dediğinizin farkındamısınız beni ne hakla bu şekilde yargılarsınız. yorum yapma mecburiyetiniz yok. kendi aranızda hakkımda abuk sabuk şeyler yazıyorsunuz. okumadan yargılıyorsunuz. PATRONUMLA TEK BAŞIMA ÇALIŞTIĞIMIZ İÇİN RAHATSIZ OLUNABİLECEK BİR KONUYDU. BU SEBEPLE İŞTEN ÇIKTIM. YENİ BİR İŞ GÖRÜŞMESİNEDE GİTTİM. İŞE BAŞLAYACAĞIM. çoook sevildiğim için bunları yapıyor diye bir kelime çıkmışmı benim ağzımdan. yada annem babam istese işten çıkmazdım gibi bir laf.

Tamam da
Sadece patron ve sizin çalışmanızın ne gibi bi sakıncası vardı ?
Adamın ters bi hareketi oluyor muydu ki :) .
Diğer konuda da zaten varsayım yaparak yorum yapmıştım.

benden 3-4 yaş büyüktü patronum sadece. ters bir hareketi olmadı. ama dediğim gibi askere gidecekti ve rahatsız olabileceği bir konu olduğunu düşündüm. zaten süper parlak aman aman bir iş değildi.

14 sayfada içime afakanlar bastı valla. Hayır bu kadar güvenilmeyen biri olmaya nasıl razı oluyorsunuz onu anlamıyorum. Adam basbayağı size güvenilmez muamelesi yapıyor.

Back
X