merhaba...belki bu yazım yüzünden çok tepki alacağım ama bende kendimin farkındayım ve size beni eleştirdiğiniz için hiç birşey söyleyemem...ben böyle bir insan değildim fakat ne oluyo bana anlamıyorum..evet bunun adı kıskançlık çekememezlik sanırım... Ben muhasebeciyim 25 yaşındayım.Uzun zamandır bir ilişkim var 4 yılı geçtik..üniverste okumadım lise mezunu olarak kaldım bunu bu seneye kadar çok ta sorun etmiyodum fakat bu yıl okumamamın çok yüzüme vurulması ve etrafımda k insanların adam gibi meslekleri olmasıyla ben kendimi ezik hissetmeye ve onları kıskanmaya başladığımı farkettim...özelliklede bir kişi.. beni aşşağılayacı bakışlarla süzdüğünü düşündüğüm bir kişi yüzünden böyle oldum yada bemim kuruntum bilmiyorum ...çalışıyorum yıllardır geçen yıl üniv sınavlarına hazırlandım çalışırken fırsat buldukça...ama istediğim yeri kazanamadım olmadı sonrada ders çalışmayı bıraktım ,işe devam ettim...ama özellikle o kişinin mesleği var diye kazancı iyi diye kendimi böylesine ezik hissetmekten nasıl kurtulacağım ben.