kıskançlığım ve saçma takıntılarım

ols

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2015
21
3
1
Arkadslar sizlerle knsamdn edemicm. Bnm çok saçma kötü huyum var. Farkında oldgm halde yinede birakamym bu huyumu. Esimi çok kiskanyrm. Tmm belki bu doğal. Ama takıntm çok. Mesela üniversite okurken hep eşime sorardn tabi o zamn sevgilydk sana asılan var mı diye oda yok derdi. Megersem olmuş ve bn bunu eevlenince ogrendm. Senden gizledm cnku çok üstüme geliyordn dedi. Okulu bitiremzdm senin triplernden dedi. Ve bn kAfama takym acaba ne yazdılar ne dediler diye. Eşime de sorunca kiziyo. Biliym yanls yapmaz ama takntim işte :(

ŞenTE="Laale, post: 43852423, member: 30249"]Sesli harflere ne oldu?[/QUOTE]
Sende buna mi takildin

Doğru E="Nhessa, post: 43852947, member: 511168"]OlmşlA ölmşe çre yok cnm ya, brk gçmiş gçmişte kAlsin.[/QUOTE]
Dogru diyorsun ama bazen aklıma geliyor. Esimde diyor böyle kndini ve beni mutsuz ediyorsun. Bn sana yanls yapmam. Böyle geçmişi takma diyor. Evet mesaj attılar ama ben hepsini silip engelledim dedi. Sende uzatirsin diye anlatmadm dedi. Bana güven sana yanls yapmam dedi. Ama bu kötü huyum benim içimi kavuruyo. Sürekli geçmişle ilgili soru soruyorum. Eskisi kadar deglm ama bazen yapıyorum bunu:( onu Kıskanmak güzel. Ama bn.çok belli ediyorum. Ona belli etmek istemym

olmuş geçmiş bitmiş. takılacak başka şeyler olmalı bence. mesela ben bu saçma takıntılardan nasıl kurtulurum, gibi.

olmuş geçmiş bitmiş. takılacak başka şeyler olmalı bence. mesela ben bu saçma takıntılardan nasıl kurtulurum, gibi.
Haklsn. Artk saçma tanrılardan ve kiskancliklardan kurtulmak gerek.

Siz olsaydınız ne ypardinz peki

Sonpapatyaa, post: 43922745, member: 720804"]Evlenmissin boşver gitsin neyse ne. Neden kurcaliyorsun ki[/QUOTE]
Haklisin. Takmiyorum zaten artık. Hamileyim galiba birazda ondan değişik davraniyorum. :)

kıskançlık kötü ama bende bi türlü kurtulamıyorum

[QUvarmışses07, post: 43950451, member: 532750"]Bu nasıl bir anlatımm:rolleyes:[/QUOTE]
Ne varmis:@

[QUses07, post: 43950451, member: 532750"]Bu nasıl bir anlatımm:rolleyes:[/QUOTE]
Ne varmis :@

[Düzene "Eses07, post: 43950451, member: 532750"]Bu nasıl bir anlatımm:rolleyes:[/QUOTE]

Sizene benm anlatm seklimden

[QUOTEn_n, post: 43950425, member: 721510"]kıskançlık kötü ama bende bi türlü kurtulamıyorum[/QUOTE]
Aynen kıskançlık kötü

Back
X