- 21 Ocak 2015
- 58
- 23
- 88
- 30
- Konu Sahibi bayanmaske
arkadaşlar kıskançlığım yuzunden az önce sevgilim benden ayrıldı. burda çok gorduk boyle olayları ama ben o kadar abartmıyorum diye düşünüyorum aslında. 4 yıldır birlikteyiz. aynı ünideyiz. kendimden güzel gördüğüm kız arkadaşları var. e elimde olmadan kıskanıyorum herkes kıskanırdı. yani açık olalım kendinizden çirkin gördüğünz birini kıskanmazsınız siz de. pek dışarı çıkmazdı onlarla. okulda surekli beraberlerdi ben de yanıma gelmiyor hep diye tartışma çıkarırdım sonuçta aynı fakulte. surekli birlikteyiz aslında akşamları falan. bugün akşam çıkalım diye plan yapmışlar kızlı erkekli. sen de gel dedi hayır dedm ben istemiyorum. sen git dedim. cevap bile vermedi. sonra whatsapta cevrimiçi oldugunu gördüm bagırdım falan işte bana cevap yazma grupta konuş sen diye. bana dediği şey '' bana uymaz dedim bizimkilere'' oldu. neden uymuyor sana çıksana dedim. yarın çıkıcaz dedi. ben de yarın birlikte çıkardık dedim. sonra bi kavgadır patladı gitti. daha önce bana senden farklı hayatımda var benim falan demişti. bana biraz uzak davranıyordu bikaç gündür. dedi ki ''kıskançlığndan vazgecmezsen biticek bu ilişki''. umursamazsın diyorum ben hep ona. ''ben suan seni umursasam senden ayrılırım'' dedi. kavgaya devam.. sonra ayrıldık. şifrelerini değiştir bitti, ikimzde kendimize göre birini bulalım dedi. hala inanamıyorum yardımcı olun