Birlikte gidelim demiş çocuk,ben çıkcam görüşürüz dememişki bu neyin kıskançlığı . Ayrıca böyle şeylerin üstesinden gelmenin en kolay yolu o gruptaki kızlarla arkadaş olmaktır.Ki zaten belliki içinde bulunduğun durumda buna müsait.Bence gereksiz gerginlik yapmışsın.Bu tarz meselelerinizde belli aralıklarla dahi olsada yaşanıyorsa bunalıp ayrılması gayet normal.Hem birlikte çıkalım diyor,hem kızlarla iyi arkadaş olabilicek ortamın var.Baktığın zaman yaptığın garip geldi bana.Üniversite ortamında mutlaka kızlı erkekli grup oluyor zaten bunun kaçarı yok.E sizinlede vakit geçiriyormuş.Okulda sürekli yanınıza gelmesini beklemekte bence mantıksız sizinde kendinize ait bir grubunuz olmalıki bence buda bi çözümdür.Siz kendi grubunuzla takılmaya başladıkça ilginiz azaldığından sevgiliniz ister istemez yanınıza gelirdi.Yani nerden baksan tutarsızlık nerden baksan ahmakça.Ahmet Kaya abimizide anmış oldum

Bu yüzden çocuğa kızamadım ben.Aranızdaki bağı şuan bilemem.Belki mesaj atarak dikkat ediceğini dile getirerek gereksiz kıskançlık yaptım haklısın diyerek aranızın düzelmesini sağlayabilirsin.Başka bir ihtimalde aklıma gelmiyor.