• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıskançlığım yüzünden ayrıldı??

kendine güvendikten sevgiline güvendikten sonra diger insanların bi tehlike oldugunu düsünmüyorum ki dört yılda da anlasılmıstır sevgilinizin karakteri eger güvenilir biriyse yapmayın böyle tabi su an onun yaptıgı da mantıklı degil sürekli sürekli arkadaslariylaysa ve seni ihmal ediyosa oda cok kötü bi durum bence bi süre kendinizi geri çekin

Birlikte gidelim demiş çocuk,ben çıkcam görüşürüz dememişki bu neyin kıskançlığı . Ayrıca böyle şeylerin üstesinden gelmenin en kolay yolu o gruptaki kızlarla arkadaş olmaktır.Ki zaten belliki içinde bulunduğun durumda buna müsait.Bence gereksiz gerginlik yapmışsın.Bu tarz meselelerinizde belli aralıklarla dahi olsada yaşanıyorsa bunalıp ayrılması gayet normal.Hem birlikte çıkalım diyor,hem kızlarla iyi arkadaş olabilicek ortamın var.Baktığın zaman yaptığın garip geldi bana.Üniversite ortamında mutlaka kızlı erkekli grup oluyor zaten bunun kaçarı yok.E sizinlede vakit geçiriyormuş.Okulda sürekli yanınıza gelmesini beklemekte bence mantıksız sizinde kendinize ait bir grubunuz olmalıki bence buda bi çözümdür.Siz kendi grubunuzla takılmaya başladıkça ilginiz azaldığından sevgiliniz ister istemez yanınıza gelirdi.Yani nerden baksan tutarsızlık nerden baksan ahmakça.Ahmet Kaya abimizide anmış oldum :D Bu yüzden çocuğa kızamadım ben.Aranızdaki bağı şuan bilemem.Belki mesaj atarak dikkat ediceğini dile getirerek gereksiz kıskançlık yaptım haklısın diyerek aranızın düzelmesini sağlayabilirsin.Başka bir ihtimalde aklıma gelmiyor.

ayyy sana hak veriyorum kabahatli çıktım melek yaptın çocuğu burada.
sen de bir tuhafsın özgüven sorunu var heralde sende kızlar güzel diye kıskançlık yapmışsın. valla bilemedim. :KK53:
neyse.
yok aslında tersine özgüvenim nerdeyse tavandır. ama sen olayı değer konusuna getirdin. değer vermese iki kelime etmez ve hatta 4 sene bu kıskanclıklarıma katlanmaz. benım bu bahsettigim hareketlerm yeni şeyler değil ben hep böyleydim. cocuk sonunda patladı. 1senedir tanıdıgı insanlar benden değerli olamaz yani söz konusu değil bundan eminm ondan çıkıştım:))

Birlikte gidelim demiş çocuk,ben çıkcam görüşürüz dememişki bu neyin kıskançlığı . Ayrıca böyle şeylerin üstesinden gelmenin en kolay yolu o gruptaki kızlarla arkadaş olmaktır.Ki zaten belliki içinde bulunduğun durumda buna müsait.Bence gereksiz gerginlik yapmışsın.Bu tarz meselelerinizde belli aralıklarla dahi olsada yaşanıyorsa bunalıp ayrılması gayet normal.Hem birlikte çıkalım diyor,hem kızlarla iyi arkadaş olabilicek ortamın var.Baktığın zaman yaptığın garip geldi bana.Üniversite ortamında mutlaka kızlı erkekli grup oluyor zaten bunun kaçarı yok.E sizinlede vakit geçiriyormuş.Okulda sürekli yanınıza gelmesini beklemekte bence mantıksız sizinde kendinize ait bir grubunuz olmalıki bence buda bi çözümdür.Siz kendi grubunuzla takılmaya başladıkça ilginiz azaldığından sevgiliniz ister istemez yanınıza gelirdi.Yani nerden baksan tutarsızlık nerden baksan ahmakça.Ahmet Kaya abimizide anmış oldum :KK70: Bu yüzden çocuğa kızamadım ben.Aranızdaki bağı şuan bilemem.Belki mesaj atarak dikkat ediceğini dile getirerek gereksiz kıskançlık yaptım haklısın diyerek aranızın düzelmesini sağlayabilirsin.Başka bir ihtimalde aklıma gelmiyor.
suan düzeldik birazdan buluşucaz yemek yemek için. nasıl davransam çok mu sıcak yoksa mesafeli sakin mi

Eğer sevgilinin,
Sürekli ne yapıp ne yapmadığıyla ilgileniyorsan
Sürekli senle vakit geçirmesini istiyorsan
Görüştüğü kişileri sorgulayarak kıskançlık yapıp, hesap soruyorsan,(yada trip atıyorsan)

yada,
Kaybetme korkusuyla, istemeye istemeye bir şeyleri yapıyorsan,
Arkadaşlıklarından vazgeçiyorsan
Yapmak istediklerine engel olunmasına izin veriyorsan

Hem kendi özgürlüğünden, hem karşı tarafın özgürlüğünden hem de ilişkinizin kalitesinden çalıyorsun demektir.

yani kısaca, özgürlük temeline kurulmamış her türlü ilişki ya bitmeye ya da sizi bitirmeye mahkumdur.
yapmayın.
Ne güzel yazmışsınız :)

suan düzeldik birazdan buluşucaz yemek yemek için. nasıl davransam çok mu sıcak yoksa mesafeli sakin mi
Normal davran. Kaybetmekten ne kadar korkarsan onu kaybetmeye o kadar yaklaşırsın unutma :) Birine ne zaman aşırı bağlandığımı hissettiğim an onu kaybedersem naparım vs diye en aşırı şekilde düşündüşüm an hep kaybettim. Çünkü farkında olmadan davranışlarımıza yansıyor. Boşver :) Normal davran her zaman olduğu gibi

Kendinden daha güzel olanları kıskanmak, çirkin olanları kıskanmamak falan hani açık olalım falan demişsin de her kadını da kendin gibi sanma. Herkes senin gibi düşünmez, kıskançlık herkeste farklıdır. Benim kıskançlığımın mesela güzellikle çirkinlikle zerre kadar alakası olmaz. Kıskançlığın diğer kızların güzelliği ve çirkinliği ile ilgiliyse o zaman sen de kendini güzelleştir. Böyle yaşanmaz yani madem güzel kızlara takıksın. Ayrılmış olmandan daha büyük bir sorun çünkü bu, felaket bir özgüvensizlik var bence sende. Güzel kızlara bişey yapamazsın yani bazıları manyak derecede güzel.

Güzellik tek başına yeterli bir şey değildir.
Kızlar senden güzel diye kıskanmışsın.

Bunun nedenleri; ya kendine güvenin yok
Ya sevgiline güvenin yok
Ya da sadece güzelliğin değil, cekiciligin, kalitenin, muhabbetin, duruşun da önemli olduğunu bilmiyorsun.

Güzellik ve dış görünüş tek basina yeterli olsaydı, işte benim stilim yarışmasındaki kızlar bize güzel gelirdi. Oysa gelmiyor. Neden? Çünkü hepsi birer çingene.

Sevgilin de sende ek bir şeyler buluyor demek ki senden vazgeçmiyor.
Ama senin kendine güvenin yok sanki. Zaten açıkça diyorsun ben o kizlardan çirkinim diye...

Canim bak bu bence bi hata berabersiniz diye sana ait bir esyaymis gibi davranamazsin. Okulda her dk yanında olmak zorunda değil kendi arkadaşları ile takılabilir.
Çok üstüne gitmissin sonuç bu olmuş.
Gerçi ilişki bile ogreniliyor.
Boşver deneyim olmuş işte .

bana ters böyle şeyler ben sana hak verdim . ama tabiki kimi insan a göre de bizim yaptığımız ters gelir orası ayrıdır . Her insanın karakteri tabi de neyse. Ya bacım sen 4 sene iyi dayanmışsın valla ben sevgilimin bayan arkadaşı olmasına karşıyım valla ister geri kafalı diyin ister manyak diyin de olmuyor abi ateş barut ilişkisi . Kimseye güvenileceği kalmamış bu zaman da . Ben olsam asıl ben senden ayrılıyorum o yapmacık grubunla sana mutluluklar der gönderirdim . Bana ters usta :KK14:

Ilkokul bebesi gibi bana yazma gruptan yaz da nedir ya. Evet sizden baska da bir hayati var. Her gun sizinle gezmek zorunda degil. Her gun sizi gormekte zorunda degil. Hayatina sonradan dahil olmus biri olarak bu kadar sik bogaz etmeniz hic dogru bir davranis degil. Oldu olacak boynuna kopek tasmasi takip gezdirin? Arkadaslariyla bulusmaya cagirmis bunu neden red ettiniz? Hem o arkadaslariyla hemde sizinle gorusmus olurdu. Ikinizin de gonlu olurdu. Tutturmusunuz bi benim istedigim olsun. Dogru karar vermis arkadas. Sizden onceki hayatina geri dondurmussunuz kendi elinizde. Orta yolu bulabilirdiniz.

Bence hatalı olan sizsiniz.Bu yüzden mesafeli olmak size değil karşınızdakine düşer.Sıcak olursanız kazanırsınız.

Hayırda ne meraklıymış ikimizde kendimize göre birini bulalım demiş yani en çok orası ilgimi çekti yani aranızdaki ilişki nasıl bilemiyorum ama oturup düzgünce konuşabilirsiniz bence 4 yıl sonuçta bir kıskançlık yüzünden bitmesin bende aşırı kıskancım ne desem boş biliyorum ama bir şans daha verin birbirinize

Tamam hani biriyle çok yakınsa kıskanırsınız anlarım da
Kendinizden güzel herkesi kıskanamazsın ki
Yani açık konuşalım erkek arkadaşım kıskanç demiş olsaydınız yine elestirilirdi
Aşırı kıskançlık karşındakine güvenmediginin göstergesi bana göre

gitmiyor diye bagırmadım. trip atmadan bak sen git istersen ben gelmiycem ama dedim. sonra benim bu mesajıma cevap vermedi. sonra baktım whatsappta cevrimiçi. olay burdan patladı.

şimdi mesaj attı biraz düşünsek mi falan diye uzun bi mesaj. özür falan diledim düzeldi gibi suan ama. düzelip düzelmediğini benim gelecekteki hareketlerim belirliycek aslında

Çevrim içi olduğunda sırf sana mı yazmalı :KK64:Whatsapp sonuçta bir iletişim aracı sevgili buluşmaları değil ki o an arkadaşına acil cevap vermesi gerekmiş olamaz mı neyse de bence siz sürekli didiklemeyin girdi niye yazmadı çıktı niye görmedi falan gerek yok yanınızda mı yanlışı var mı ona bakın bu tarz hareketler bunaltır yani gün içinde iş dolayısıyla sürekli giriyorum whatsappa her girdiğimde eşime yazmıyorum arkadaşlarım var iş üzerine resim mesaj atmam gerekiyor falan o da yazmıyor aynı şekilde konuşmak gerektiğinde konuşuyorsun zaten insanlar her şekilde nefes alabilmeliHoppa

Back
X