Benim mayom yoktu mayo al bana ben de geleyim dedim sortla tişörtle girersin bir şey olmaz dedi şaka gibi ama gerçek. Bende de gitmedim onun içinTepkilerin bana normal geldi. Yalan söylemesi hoş değil. Senin istemediğini bile bile gitmesi hoş değil.
Sen niye gitmedin keşke sen de gitseydin
Gerçekten artık ben mi anormalim diye düşünüyordumŞu erkekler bu kadar erken evlenmesin, gerçekten.. Doyum anacım bütün, kadınlara, kızlara.. Ondan sonra evlenin.. Nedir bu orada burada aramalar. köpük partisine falan gitmeler.. Adınız da baba yani öylemi..
Valla gayet normalsiniz..inanın çok daha fazlasını yapardım.. Bu nedir yaa..Gerçekten artık ben mi anormalim diye düşünüyordum
İlk başta sakin kalmadim elbette çok şey söyledim ama öyle bir yer değil dediğinde konuyu kapattım tekrar açılmasına sinirlendi beyfendi. Durust olmadığı için o konu kapanmıyor fakat gel de anlat..kusura bakma benim esim de gitse oyle bir yere senin gibi sakin olmam. torpuleyecek bisey yok. mumkunse o abazanligini torpulesin. ama bundan sonra sen normal davran. suanda konusmuyorsa sen konus ama mesafeli davran. suc bastirmis resmen. hic kiskanclik emaresi gosterme onu umursamiyormus gibi yap ama bu esnada kendine bak. kendin icin biseyler yap bunu da ona belli et bakbakalim neler oluyor. senin kocan bir cocuk hepsi bu.
sallama bosver. kendine Don kendine kiymet ver ona da bunu belli et gor bak nasil degisecek herseyİlk başta sakin kalmadim elbette çok şey söyledim ama öyle bir yer değil dediğinde konuyu kapattım tekrar açılmasına sinirlendi beyfendi. Durust olmadığı için o konu kapanmıyor fakat gel de anlat..
İçimden de gelmiyor ki zaten ilgilenmek en güzeli uzak durmak dediğiniz gibi..Sen sonuna kadar haklisin. Esiniz 24 degil 20 yasinda.
Uzak durun ilgilenmeyin biraz, ne olacaksa olsunmus odunnn ya.
Zaten iki oldu sen böyle gidersen ben seni aldatirim diyor.Çok haklı buldum seni. Eşinin aklı bir karış havada. Yediği haltı biliyor ama suç bastır yapıp sana böyle tepki koyuyor. Çantasını hazırla, içine banyo köpüğü, mayo, havlu, terlik koy ve de ki “Seni serbest bırakıyorum. Al sana tek gidişlik havuz bileti. Bundan sonra havuzda yaşa.” Bu adam seni aldatmış bile olabilir ama aldatmadıysa bile o potansiyeli var, büyük ihtimalle aldatır. Hayır, 1 yaşındaki kızını niye alıyor ki anlamıyorum. Onu da mı götürecek havuz başı partilerine?!!
Çok gitmeyecek gibi hissediyorum evliliğim.. öyle farkı frekanslardayiz ki esimlesallama bosver. kendine Don kendine kiymet ver ona da bunu belli et gor bak nasil degisecek hersey
insallah oyle olmaz hersey duzelir. olumsuz dusunme. kizina odaklan kendine odaklan. mutlu ol ki bebegin de mutlu olsun.Çok gitmeyecek gibi hissediyorum evliliğim.. öyle farkı frekanslardayiz ki esimle
Havuzu anormallestirmiyorum eşimden dolayı olduğunu yazımda zaten belirttim.İçi temiz adamda nereye isterse gitsin tabii... Demek ki siz eşinize güvenmiyorsunuz. Bu kıskançlık değil Çünkü baska bir şey. Baksaniza başka havuza git demissiniz. Ben artık bir şey demiyorum yaa... Havuz meselesini bile anormallestirmeye çalışan hemcinslerime...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?