Kıskançlığımı nasıl yenebilirim :(

pink152

aşkısının bitaNesi :)
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2011
424
38
98
İstanbul
3 yıldır suren bı ılskım var benı aldatmıcagandan emınım ama yınede tanımadıgım yenı kızlarlaa gorusmesını ıstemıorum dersane dısında gorussun ıstemıorum yanlız ben yapsam oda kızar cunku tanımıyo ıcım rahat etmez der oda yapmıodu dersane dısında gorusmuodu bugun cıkmıslar cok moralım bozulduu aslnda benı bılıolar ama benm ıcım yınede raha etmıo ıste belkı tanısaydım bukadar kıskanmazdım gelınce tanıstrcam dıo bazenn arkdasımdan bıle kıskanabılıorum ondada var aynısı oyuzden benı anlayızla karsılıo ama ben zaten erkek arkdas edınmedıgımden sorun olmuo o yuzden ben uzuluorum hep

Ya öyle bi sevgi ki bu sevdiğini gözünden sakınıyorsun. Bilirim bu duyguyu. Ama erkekler de fazla sıkmaya gelmez, 1 anlayış 2 anlayış üçüncüde bi bakmmışsın yok. Arkadaşım açık açık konuş benimle tanıştırmadan çıkma çıkarsan ben kendi kendimi yiyip bitiriyorum de. Ya da düşünmemeye çalış hobi edin düşünme onu çok fazla yani. Sağlıcakla kal

acıkcasıı ona gore normall olsa ben yapıtıgmda kızmıcak oldugunu blsem yapısı bole deıp belkı kendımı sakınırım kıskansamda solemem ama snucta oda bole hıssedıo ama ben kıskandrcak bı ortamda olmadıgımdan o oldugundann sorunu onla yasıoruz bende yapsam o kızar yanı kendımı haklı buluorum bencıllıkde yapmıorum aslnda oyuzden tsekkur ederım cnm yorum ıcınn dusunmemek ımkansız

açıkçası bende sevmıyorum oyle arkadas ayagını yanı ne kadar ıyı gozuksede ınsan guvenemez baska ınsanlara kaldı kı benım sevgılımle dısarda buluscaklar bence haklısın cnaım bende cok kıskancım

ya sınıftan bıkackısılee sınemaya gtmısler snrada kafeye ılkd efa yaptı bunu bende guzel bı dılle anlattım tamam dedı bakalım gorucez ama ben yıende cok kıskanc oldugumu dusunuorum asmam lazım arkdasıma bı el hareketınde bıle bulunsa sınırlenıorum

bende sevdiğim söz konusu olduğunda çok kıskancım hatta kendime kızarım neden bu kadar çok kıskanıyorum diye.ama ne yazık ki yapım böyle..
arkadaşım bencede sevgilinle konuşmalısın güzelce için daha rahat etmesi adına

canım konustum bugunku olayda hak verdı tamam dedı ama ben genel anlamda cok kıskancım kendımı asmak ıstıorum

Bi çözüm bulusanız banada bildirin karşı tarafı bıktırdıgımın farkındayım ama engel olamıyorum ne yazıkki ..

Ne özgüven eksikliği ne karşı tarafa güvensizlik sebebi bilmiyorum her neyse ise ama mutlaka yenen birileri vardır aramızda :82:

Erkek arkadaş edin ozaman?

ben erkek arkdas edınmek ıstemıorum ozaman sevgılımle aram bozulcakk oda sadece kıskanclıgımı en aza ındırgemek ıstıyorum bana zarar verıyo cunku

Konu içeriği nedeniyle "Aşk Hikayelerimiz/Dertlerimiz"başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

seni anlıyorum canım bende çok kıskancım canım özel mesajda on dk sınırı varya buraya yazım bari dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…