• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiskancligimi nasil yenebilirim?

borntofight

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mart 2014
490
1.043
313
Ya cok kizginim kendime. Ise birlikte basladigimiz bir arkadasim vardi. Bugun bazi terfiler aciklandi ve benim istedigim konuma o getirildi. Cok severim onu. Simdi bahane buldugumu soyleyeceksiniz belki ama gercekten yapabilecegi bir is degil. Yani yuksek ihtimalle yakinda dayanamayip birakacak. Hakettigi bir is hic degil. Sadece ustlerimizden birinin tanidigi oldugu icin ve onu cok sevdigi icin oraya getirildi. Simdi hem haksizlik yapildigini dusunuyorum,hem arkadasimi kiskaniyorum, hem de kiskandigim icin kendime kiziyorum. Nasil yenicem ben bu duygulari ya? Kafam sisti dusunmekten...

belki seni daha iyi bir konum bekliyordur? Eger arkadasin gercekten basarisiz olursa sen uzuleceksin bence mutlu olmayacagini dusunuyorum o zmn dusunmemeye calis ve biraz bekle bakalim seni neler bekliyor?

belki seni daha iyi bir konum bekliyordur? Eger arkadasin gercekten basarisiz olursa sen uzuleceksin bence mutlu olmayacagini dusunuyorum o zmn dusunmemeye calis ve biraz bekle bakalim seni neler bekliyor?
Ben de oyle avutuyorum kendimi :( Hayirlisi diyorum..Ama insan ister istemez dusunuyo ya. Benim bir de masterim var bu alanda. Ama o zaten ise basladiktan sonra ara bile verdi. Toplam 5 yildir calisiyoruz. 1bucuk yilinda izinliydi zaten. Yani bebegi oldu o yuzden. Simdi daha yeni geri gelir gelmez terfi..Anlamadim ben bu isi.

biraz zamana birak. bazen egitimden cok konumlar kisilik ozellikleri ile ilgilidi r belki boyle bir durum vardir. bende 2 yil once boyle bir sok yasamistim ama 3 ayda fikrim degisti sukrettim su anki basarimi ve huzurumu o degisiklige borcluyum.

Canim anliyorum seni bence bu kiskanclik birazcik her insanda vardir. Ama hayirlisi de rabbim hakkinda hayirlisi neyse onu versin belki seni daha iyisi bekliyor o hic belli olmaz canim kalbini temiz tut yeter

Canim anliyorum seni bence bu kiskanclik birazcik her insanda vardir. Ama hayirlisi de rabbim hakkinda hayirlisi neyse onu versin belki seni daha iyisi bekliyor o hic belli olmaz canim kalbini temiz tut yeter
Sagol ya. Ya ne bileyi, bi de yakin arkadasim olmasa bu kadar kotu olmayacaktim. Herhangi biri olsaydi da o olmasaydi. Yuzune sahte sahte 'tebrik ederim ' demek zorunda kalmasaydim :( Simdi bi de su var. Buradaki herkes benim olmami bekliyodu onun yerine. Simdi millet de imali imali bakiyo. Cok mutsuzum. Sabretmem lazim :(

Belki senin kapın başka, o konumda daha başarılı olacaksın, hem belki arkadaşın da getirildiği konumda başarılı olacak, bunu bilemeyiz ki ;)
Bu hepimizde vardır, kötü niyetli değiliz belki ama beklediğimiz bir şeye başkası sahip olunca ister istemez bozuluyoruz, ama belki de kısmetimiz başka yerlerde ;)
Kıskanmak yerine arkadaşın için mutlu ol ve başaracağını düşün, kendin için de en hayırlısını dile. İnşallah en kısa zamanda ulaşırsın hakettiğin yere ;)

Back
X