• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlığını nasıl yenerim ?

bademgz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2012
152
1
26
Ankara
Merhabalar.sizinle sevgilimin kıskançlığını paylaşmak istyorum ne yapacağmı bilemiyorum artık..askerden geleli 1 ay oldu askerdeykende hep tartıştık ve telefonumla ilgli sorunlar çıkınca yeni hat alıp göndermişti numaranı kız arkadaşlarna ble verme gelince zaten orda olcam herşeye müdahale edebilcem dedi ama hala aynı.kız arkadaşım ki en yakınım, dostum ona ble veremyorm numaramı.aslında verdm o da mesaj attı ama sevglme annmglden almş mesaj attı cevap vereblrmym dedm hemen kızdı trip attı nedenini soruyorum iyi mesaj at napyosun yap dye kızıyo.napcam blmyorm ona mecbur söylyorum çnkü online işlemlerden görştğm numaralara bakabilir.yardım edin nasıl ikna ederim

canım erkek arkadaşın tedavi olsun bence
sana normal geliyor mu bunlar
nasıl katlanıcaksın canım önünü al bu işin

önünü almaya çalışıyorum mesela kıyafetlerme karışyodu bu konuda konuştuk ve braz dha rahat giyinebilyorum ama bu telefon konusunu nasıl halledicem bilmiyorum.kız arkadaşlarımın giyimi erkekler hakkında konuşmalarımız onu rahatsız etti sanırım bu yüzden bu kadar karşı ama onlarda kaç yıllık arkadaşım zaten 3 tane yakın arkadaşım var onlarada karışması sıkıyor artık..

bencede kesinlikle tedaviye ihtiyacı var cnm... demekki evlenseniz perdeleri çekip seni evde otutturucak böyle bir hayat yaşanmaz... sevdiğinin ciddi bir özgüven eksikliği var kanımca ya da geçmişte bi ihanet yaşadı bunun acısını senden çıkartıyor olabildiğince kontrol altında tutuyor seni... kız arkadaşına msj atarken izin almanı da anlayamadım at görsün o da ne olur ki bari ona karışma diyemiyecek misin ? işin baya zor gibi geldi bana Allah sonunuzu hayır etsin cnm...

mantıklı düşün canım böyle biriyse emin ol bunlar daha hiç bişey

Teşekkür ederim.bilmiyorum napacağmı.benden önce hiçbir sevgilisini kıskanmamış erkek arkadaşlarına bile karışmamış ama sen farklısın diyo bende anlamıyorum ama seni çok kıskanıyorum diyo.bunu mantıklı ve onu kırmıycak şekilde nasıl konuşabilirim.bilyosun sen herkesten farklısın benim içn ama insanın bi kız arkadaşa ihtyacı olyo seninle yaşadıklarımı anlatmak paylaşmak istiyorum birileriyle falan desem

Teşekkür ederim.bilmiyorum napacağmı.benden önce hiçbir sevgilisini kıskanmamış erkek arkadaşlarına bile karışmamış ama sen farklısın diyo bende anlamıyorum ama seni çok kıskanıyorum diyo.bunu mantıklı ve onu kırmıycak şekilde nasıl konuşabilirim.bilyosun sen herkesten farklısın benim içn ama insanın bi kız arkadaşa ihtyacı olyo seninle yaşadıklarımı anlatmak paylaşmak istiyorum birileriyle falan desem

bu olay bana hiç yabancı gelmediği için rahatlıkla şunu söyleyebilirim ki sevgilin geçmişinde böyle rahatlık verdiği eski sevgililerinin biri tarafından aldatılmış gibi geldi bana onlara güvenerek bu rahatlığı verdi sonu hüsran oldu aynı şeyi tekrar yaşamak istemediği için bu sefer kği ilşkiyi sıkı tutmaya çalışıyor ama atladığı bişey var bence ne kadar çok sıkarsa kaçışın o kadar hızlı olur...
bence bu konu onun huyuna gidereke çözülcek bişey değil onun ki hastalık olmuş en basiti sen bi bireysin ve kendi dünyan olmalı hayatta ikinizden başka insanlarda var ve insan sosyal bir varlık mecburen hayata karışmak zorundasın hastalansan hep o mu olucak yanında birine ihtiyacın var moralin bozuk olucak birine ihtiyacın olur mutlu olabilmek için paylaşabilmek için bile insanlara ihtiyacın var bu konuda tavrın net olmalı yoksa önüne geçmen epey zor gözüküyor... buna benzer bir olayı çok yakın 2 arkadaşım yaşadı çok iyi arkadaştılar fakat ilşkide yapamadılar bu tür problemlerden dolayı sonu hüsran oldu malesef...

Teşekkür ederim haklısınız bu konuda net olmalıyım ve konuşmalıyım artık nolcaksa olsun seviyorum ama bu konular gerçkten canımı sıkıyor.

Teşekkür ederim haklısınız bu konuda net olmalıyım ve konuşmalıyım artık nolcaksa olsun seviyorum ama bu konular gerçkten canımı sıkıyor.

rica ederim... kesinlikle net olmalısınız bu kadar üstünüzde hükmedememeli sizinde bir birey olduğunuzu kendi hayatınızın da olması gerektğini hatırlatın ona konuşarak çözebilirsiniz diye düşünüyorum... hakkınızda hayırlısı olsun cnm

rica ederim... kesinlikle net olmalısınız bu kadar üstünüzde hükmedememeli sizinde bir birey olduğunuzu kendi hayatınızın da olması gerektğini hatırlatın ona konuşarak çözebilirsiniz diye düşünüyorum... hakkınızda hayırlısı olsun cnm
çok teşekkür ederim sayenizde kararlı olabildim :) inşallah hayırlısı olur.

durum çok zor gerçekten de ama kim bilir o orda nelere şahit oldu arklarının sevgilileri vs onları gördü ondan böyle yapıyo..bence yöntem aramaktan çok içini dök olabildiğin tüm samimiyetinle gerekiyorsa ağlayarak ben seni seviyorum ve senin orda olman bana gurur verici bişey ben seni nasıl gönderdiysem öyle de karşılıyıcam nolur bana güven tamam bak kimseyle görüşmüyorum dediklerini yapmaya çalışıyorum ama lütfen sen de bana ve aşkımıza güven de..şuan onun böyle telkin edilmesi gerekiyor evet tedaviye ihtiyacı var ama bu tedaviyi sen dene önce bakalım nolacak..böyle bi sen bi o söylerseniz olmaz kaçak dövüş gibi..sonuca ulaşmak lazım..

Teşekkür ederim.Şu an askerde değil 1 ay oldu geleli ordaykende hep bu şeklde davrandım güven bana yanındayım seni seviyorum dedim hep.o da gelince böyle olmayacğını söylemşti ama hala numaramı kimseye vermeme izn vermiyo

Merhabalar.sizinle sevgilimin kıskançlığını paylaşmak istyorum ne yapacağmı bilemiyorum artık..askerden geleli 1 ay oldu askerdeykende hep tartıştık ve telefonumla ilgli sorunlar çıkınca yeni hat alıp göndermişti numaranı kız arkadaşlarna ble verme gelince zaten orda olcam herşeye müdahale edebilcem dedi ama hala aynı.kız arkadaşım ki en yakınım, dostum ona ble veremyorm numaramı.aslında verdm o da mesaj attı ama sevglme annmglden almş mesaj attı cevap vereblrmym dedm hemen kızdı trip attı nedenini soruyorum iyi mesaj at napyosun yap dye kızıyo.napcam blmyorm ona mecbur söylyorum çnkü online işlemlerden görştğm numaralara bakabilir.yardım edin nasıl ikna ederim

aaah ah insanın annesi babası bile bu kadar karışmaz o kim ne sevgilin diye sana bu kadar çok karışma hakkına asla sahip değil arkadaşlarınla görüştürmemeside neyin nesi. hayatının ondan ibaret olmadığını anlamalı bence güzel bir şekilde konuş ve asla kendinden taviz verme çünkü bir defa verirsen hep tekrar eder bu. herşey dozunda güzel kıskançlıkta buna dahil ve fazlası seni boğmasından bunaltmasından başka bişe yapmaz. konuş herşeyi bence şuan böyle yapan biri evlenince camdan bakmana bile izin vermese mesela diyorum Allah korusun bunalıma bile girersin. bence bu davranışı normal değil.

Tatlım seven her zaman kıskanir. Sevdigini kimseyle paylasmk istemez. Buda onun gibi bisey kimsede numaran olmasin istiyor. Biraz abarti bir davranis ama buda onun sevgisinin gostergesi diye dusunuyorum.

eğer herşeyi, hapis hayatını göze alabiliyosan onunla devam et...ona aşıksın.ama o tedavi olmadan kendini düzeltmeden onunla kesinlikle bi yola cıkma adım atma...evlilikden bahsediyorum.. yaşayan biri oalrak çok iyi bilirim.bi kardeş tavsiyesi, aşıırı kıskanç erkekler çok tehlikeli.heleki seni KIZ arkadaşlarınla bile goruşturmuyorsa, numaranı vermene bile izin vermiyorsa, AMAN UZAK DUR.....
hayat boyu üzülürsün acı çekersin...herkes aynı olacak diye birşey tabiki yok, ama bu ihtimal çok büyük...

bu arada bu aşırı kıskançlık deyimine hiç yakışmıyor "seven kıskanır" deyimi... konuyu açan arkadaşı o kadar iyi anlıyorum ki...Sevgi bu kadar kaba olmamalı....Bu kadar katı kuralları olmamalı...arkadaşına numaranı bile verdirmiyorsa kimbilir daha neler yapıyodur...

Kıskançlık senin anlatıp da konuşarak düzeltebilceğin bi durum değil maalesef.Ben bunun yükünü acısını çok ağır ödüyorum şu sıralar.Hayat bana ne gösterir bilmiyorum da.Ama düzelcek diye bekleme.Öyle bi dünya yok maalesef canım:50:

Muhasebede çalışıyorum. Hliyle müşterilerle ve çalışanlarla çok sık görüşüyorum. Geçen gün bi çalışanımız yanıma geldi beraber fatura keselim diye. Ama beni çileden çıkardı. 5 adet fatura kestim ve hepsini iptal ettirdi geri. Neyse.. Bunu başladım sevgilime anlatmaya. Hani en yakınım ya hani herşeyim dert ortağım ya.. Ben daha anlatamadan kıskançlık krizlerine girdi. Aman süslende git o çocuğun yanına bilmem ne.. Birazda biz kaşınıyoruz varyaa. Bi yerde vurdumduymaz olmak lazım. Bildiğini okumak lazım. Gerçi o zamanda sorun oluyo.

Hepinize teşekkür ederim.konuştum sadce kız arkadaşlarımla bşeyler paylaşmak seni anlatmak istiyorum dedim ama olmadı ve üzerne kıyafet konusunu açtı hçbi sözümü tutmuyosun yeteri kadar sevmyosun dedi bnde dayanamadm patladım hatalarını söyledm ben seni 15 ay bekledm sevmesem neden bekleym dedm ben sana ilgi gsteryorum yanında olyorum o yzden dedi hayır alakası yok mesajda bile bitanem canım yazmyosn kısa cevaplar veryosn dye kızdm bşey dyemedi.ne bitti dyebldk ne de btmedi.2 gündür konuşmyoruuz

Back
X