- Konu Sahibi nazlikiz22
nereden biliyorsun kadın erkek karışık olacağını :26:
belki 3 bayanla birlikte çalışacak :26:
kolunda serumla mı yaşayacaksınaş bunları yoksa çok üzülürsün demedi deme
![]()
haklısın canım aşmam lazım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nereden biliyorsun kadın erkek karışık olacağını :26:
belki 3 bayanla birlikte çalışacak :26:
kolunda serumla mı yaşayacaksınaş bunları yoksa çok üzülürsün demedi deme
![]()
haklısın canım içim rahatladı gerçekten sağol :) bulustugumuzdada o kadar tepkı verdın demedıgın kalmadı vs dıcek ben sakın sakın cevap versem delırır yıne offf![]()
Sen bu adamdan eminsen bırak çalışsın ki "çalışmayacaksın" gibi bir söz hakkın da yok zaten o söz anca seni bencil yapar ki bu da aranızda soğukluk yaratır
Ben anladım aslında seni ama kendini üzdüğüne değmez emin ol. Bi'süre sonra bu his geçer gülersin bile
Benim de böyle bi'durum olmuştu kızın adını duyunca sinir basıyodu tabii ona "eheh selam söyle" modundaydım. Sonra kızı tanıyınca o iç huzursuzluğum da geçti.
Eşim işi gereği bir bayanla çalışıyor, bense bir erkekle. Aklımıza asla ters bişey gelmedi sonuçta orada herkes ekmek parasının peşinde. Burada sorun olacak birşey varsa mekan değil kişilerdir. İnsan birini gerçekten seviyorsa yıllarca başkasıyla olsa yinede sevdiğinden vazgeçmez. Ama yeter ki içinde olsun bir oda dolusu erkekle çalışsın, yine yapacağını yapar...
aşk paranoyak yapıyor insanı zaar :44:
çok iyi anlıyorum seni..insan sevdiğini yanındaki arkadaşı bile olsa paylaşamıyor hep yanında olsun istiyor..ben de zamanında çok kıskançlık yaptım ama hepsi olumsuz döndü bana onu kızdırmaktan başka bi işe yaramadı en iyisi içimiz içimizi yese bile anayışlı olmak..ben çalışınca daha iyi anladım.insan çalışma arkadaşını seçemiyor ki..ki içinde varsa ıssız adaya kapatsan deniz kızı bulur :)))
Ayy o kız da bekliyordu zaten erkek düştü yanıma beraber çalışıyoruz ah ne güzel diyeya ileride tabiki çalıscak ıs arkadasları olcak kadın erkek karısık olcak bunun tabıkı farkındayım ama bole iki kişi olunca tereddüte dusuyorum
Ayy o kız da bekliyordu zaten erkek düştü yanıma beraber çalışıyoruz ah ne güzel diyelatife ediyorum tabi ki kimin ne düşündüğüne hiç güven olmuyor bu devirde ama ne güzel işte sevgilin iş bulmuş çalışıyor bir baltaya sap olmuş. ihtiyacı olduğunda çalışması gerektiğinin sorumluluğunu edinmiş buna sevineceğine ortada fol yok yumurta yok kuruntu yapıyorsun. kendini üzüyorsun boşu boşuna başka bir şey değil. canını sıkma böyle şeylere
Bunlar hayatın tatlı sıkıntıları Allah daha büyük dert vermesin size. Olsun az görüşün sevginizi heyecanınızı yitirmedikten sonra kimseye zararı yok. Hayat böyle kimse kimseye bağımlı kalamaz sorumluluklarımız var hepimizin ayrı ayrı.aynen canım hıc kımseye guvenemıosun artık ewt dogru butun gun oturmasından ıyıdır belkıde benımle ılgılenemıcek olması gorusemıcek olması dahada sıkıntı yapmama neden oluyor
Bunlar hayatın tatlı sıkıntıları Allah daha büyük dert vermesin size. Olsun az görüşün sevginizi heyecanınızı yitirmedikten sonra kimseye zararı yok. Hayat böyle kimse kimseye bağımlı kalamaz sorumluluklarımız var hepimizin ayrı ayrı.
Kimseye güvenemiyorsun diye adamı sıkboğaz etme.
kiskanc olabilirsin ama sende buyuk.bir ozguven eksikligi var...erkek arkadasin seni.seviyorsa baska kiza neden baksin bakiyorsada zaten ilerde is hayatina atilacak o zamanda bakar.merhaba kızlar bi sorunum var gercekten sorunmu ben mı buyutuyorum bılmıorum sevgilimle 5 yıldır beraberız suan üniversite okuyo ve part tıme bi işe basladı. Başlarda sadece bir markette tek olacagını soyledıler ama bugun ogrendım iki kişi varmıs. KAsiyer olan bır kız ve sevgılım bunu bana soleyınce kan beynıme sıcradı. Ne demek ya haftanın 4 gunu full o kızla beraber çalısıcak dıer 3 gunu okulu var ve sadece 1 gun gorusebılcez benımle bıle sadece bı kac saat gorusurken calısan kızla daha cok gorusucek bu nedır ya ayn ortamda bı kızla o kadar saat çalısması benı delı edıyo sabahtan berı işi bırakmasını soyluyorum dinlemıyo ihtıyacı oldugunu savunuyo kendımıde rahatlatamıyorum mesaj atmayınca aklıma bın bır turlu seyler gelıyo napıyo acaba vs tarzında aksamada gorusucez ama bıseylerın olcagını sanmıyorum ne yapmam lazım kızlar kendımı rahatlatmalımıyım iş konusunda ısrarcımı olmalıyım