kıskançlık kıskançlııık

nazlikiz22

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
57
0
16
Çanakkale
merhaba kızlar bi sorunum var gercekten sorunmu ben mı buyutuyorum bılmıorum sevgilimle 5 yıldır beraberız suan üniversite okuyo ve part tıme bi işe basladı. Başlarda sadece bir markette tek olacagını soyledıler ama bugun ogrendım iki kişi varmıs. KAsiyer olan bır kız ve sevgılım bunu bana soleyınce kan beynıme sıcradı. Ne demek ya haftanın 4 gunu full o kızla beraber çalısıcak dıer 3 gunu okulu var ve sadece 1 gun gorusebılcez benımle bıle sadece bı kac saat gorusurken calısan kızla daha cok gorusucek bu nedır ya ayn ortamda bı kızla o kadar saat çalısması benı delı edıyo sabahtan berı işi bırakmasını soyluyorum dinlemıyo ihtıyacı oldugunu savunuyo kendımıde rahatlatamıyorum mesaj atmayınca aklıma bın bır turlu seyler gelıyo napıyo acaba vs tarzında aksamada gorusucez ama bıseylerın olcagını sanmıyorum ne yapmam lazım kızlar kendımı rahatlatmalımıyım iş konusunda ısrarcımı olmalıyım

sen sevgiline güvenimyorsun sanırım . aynı durum benim başıma gelse bende çıldırırdım herhalde o kızın ne yapacağı belli olmaz sevgiline süne bilir yavşayabilir off şimdi bende sinir oldummm:31:

haklsın canım ne diyim benim başıma gelse bende sinir krizi geçirirdim herhalde erkek arkadaşımın cıktığı kız eski dükkanlarının yanında kuaförde çalışıyordu sürekli bunun peşindeydi. en sonunda içten cıktı da kurtulduydum eğer o kasiyer kız yallı ise herşey beklenir dikkatli ol ihtiyacı da varmış sende iki arada bi derede kalmışın . bi süre çalışşsın bakalım bir

Bence çok büyütüyorsunuz varsayın ki siz evlendiniz ve eşiniz bir büroda memur oldu ve aynı odada 4 kişi çalışıyorlar 3 tanesi bayan o zaman ne yapacaksınız yine işi bırakmı diyeceksiniz? ozaman evi nasıl geçindirecek size nasıl bakacak, bence biraz daha ılımlı olun sevgilinize güvenin. bu şekilde sadece kavga edersiniz başkada birşey olmaz canım.

kesinlikle eğer seninki birazda olsa kaşınmazsa birşey olacağını sanmam hatta belki o kızında erkek arkadaşı vardır yada nişanlı sözlü flndır ;) için rahat olsun cnm senin :)

galiba varmış kızında erkek arkadaşı oda az once aramıs kım o falan dıye sormus kızda sevgılımın yanından uzaklasmıs konusmalarını duymaması ıcın ıns vardır sevgılısı :D

o zaman kendine hakim olda kıskançlık krizlerine girme şekerim :D

ayyy çocukta içten içe ne seviniyordur şimdi , kıskanıyor beni filan diye hahahah . Ama sakın uç noktalara taşıma tatlım sonunda zarar gören sen olursun .

o zaman kendine hakim olda kıskançlık krizlerine girme şekerim :D

ayyy çocukta içten içe ne seviniyordur şimdi , kıskanıyor beni filan diye hahahah . Ama sakın uç noktalara taşıma tatlım sonunda zarar gören sen olursun .

seviniyomudur güldürdün beni :D sevgilim böyle yapmamdan nefret eder canım ya ben taşıdım ne yazıkkı uç noktaya ama yavas yavas sakınleşıyorum kızında sozlusu falan varmıs en azından avutuyorum kendımı :D

Ben de kıskacımdır ama seninki fazla ileriye gitmiş. Bunu yaparsan hem kendine zarar verirsin hem de çocuğu kıza olmayacağı varsa da kaptırırsın. Sonuçta hiç bir işyerinde sırf bayan veya erkek çalışmıyor. Ha katılım bankaları falan var istersen oraya yönlendir yani çocuğu.

Back
X