Kıskançlık abartı mi bende :(

Evremx

Ebrar'ın annesiyim ;)
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2017
400
341
33
31
Merhaba arkadaşlar bisey sormak istiyorum. eşim aşırı kıskanç oldugumu düşünüyor. tv de dansöz falan çıkınca yada acik saçık öpüşme sahneleri cikinca bakmasini istemiyorum. kanali degistiriyorum sizce cokmu abartiyorum Not kendisi de aşırı kıskanç birisi kuz3nimden bile kiskaniyo

çok abartı
napıcak ki öpüşme sahnesindeki kadını mı hayal edecek diye düşünüyorsunuz?
orada önemli olan olay bana kalırsa

Merhaba arkadaşlar bisey sormak istiyorum. eşim aşırı kıskanç oldugumu düşünüyor. tv de dansöz falan çıkınca yada acik saçık öpüşme sahneleri cikinca bakmasini istemiyorum. kanali degistiriyorum sizce cokmu abartiyorum Not kendisi de aşırı kıskanç birisi kuz3nimden bile kiskaniyo
e uyumu yakalamışsınız işte. darlayın birbirinizi

Ikiniz de gereksiz kiskancsiniz. Ama karsilikli oldugu icin sorun yok bence. Cunku ikiniz de birbirinize hayati dar ediyorsunuzdur.

Kuzeyden kıskanmak filan fesatca bir düşünce. Bu kadar güvensiz misiniz birbirinize?

Eşinizinki hastalıklı bir düşünce, sizinki de saçma ve aşırı kıskançlık. Sizinki hastalık olarak değerlendirilmeyebilir ama onunki çok tuhaf. Bence onun bu lafına kafa yoracağınıza eşinizin kendi kuzenlerine karşı hislerinin ne yönde olduğunu biraz düşünün.

Bu konuya farklı yorumlar gelecek hazır ol :)

Bence kıskanmak dünyada bi insana verilmiş en özel duygu. Seninle ayni hatta daha beterim diyebilirim. Esimde kiskanctir aşırı ama hep hoşuma gitmiştir. Hani insanin kiskanildigini bilmesi hissetmesi bile guzel BENCE.. Bence abartı değilsin. Bende dansöz görsem kanal degistirirdim yapmadığım şey degil. Ha bu dansozun fiziği guzel oldugu icin degil Masallah tas gibi bi kadınım. Ama konu fiziksel özellik degil KADIN OLMASI :halay:

ben aaa bak bak nasil öpüsüyorlar diyorum :110:. yada erotik bisi izliyelim mi diye soruyoum... adami cok mu rahat birakiyorum :bicak:.

bence ikinizde kiskancsiniz, aslinda bende kislancin :110:. alisveris merkezinde bi kiz esime baya bi alici gözle bakmisti. sinirden ne o tanisionuz mu diye esimi bi cimcikledim mos mor olmustu poposu :deli:... hala yüzüme vurur

ben aaa bak bak nasil öpüsüyorlar diyorum :110:. yada erotik bisi izliyelim mi diye soruyoum... adami cok mu rahat birakiyorum :bicak:.

bence ikinizde kiskancsiniz, aslinda bende kislancin :110:. alisveris merkezinde bi kiz esime baya bi alici gözle bakmisti. sinirden ne o tanisionuz mu diye esimi bi cimcikledim mos mor olmustu poposu :deli:... hala yüzüme vurur

Bende sorun yokmuş bak. O alışveriş yerlerinde biz bunları yasamak zorunda miyiz :)

Kuzenden falan kiskanmak aşırı değil mi? Ikinizde bu huyunuzu torpulemeye bakmalisiniz bence.

Bende sorun yokmuş bak. O alışveriş yerlerinde biz bunları yasamak zorunda miyiz :)

kiz begenip bakiyorsa tamam böbürlenirim bakk benim diye gözüne sokarim ama acaba eski tanisi veya sevgilisi mi diye bi krize giriyorum o yok dedikce daha da efeleniyorum. sonra yemek yediriyo zorla sakinlesiyorum. oy bak sevesim geldi. sen acliktan böyle yapiorsun yoksa benim karim kesinlikle böyle bi insan degil diyo :deli: kendi kendine bahane ariyo beni korumak icin En Büyük KK

evet abarti kiskancsiniz
aklima bile gelmedi dansozden yada opusme sahnesinden kocami kiskanmak

Ben d e sinir oluyorum değiştiriyo mu hemen bazı erkekler rahat rahat izler

Back
X