Kıskançlık başa belaaaaaaaaaaaaaaa

ssuu11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2013
58
0
46
İstanbul
Aşırı kıskançlık yıprattı beni galiba.. Hayatım da ilk kez aşk denen şeyi tatttım..İnanmazdım aşk'ın varlığına.. Gün geldi beni de buldu işte.. Kıskanç biri değildim,nedense şuan kıskançlık krizleri bile geçiriyorum.. guzel giden bir ilşkim var ama benim kıskançlıklarımdan kaynaklanan kavgalar yaşıyoruz... o seviyorum kıskanmanı dıyor ama ben yoruldum boyle olmaktan.... nasıl kndıme DUR dıyeceğim ben.... çok sevıyorum engel olamıyorum ki....

Bence de başa bela. Benim başıma gelen senden farklıydı. Aynı durum bende de vardı fakat ben kıskanan değil kıskanılan taraftım.İlk zamanlar sevgiden aşktan bu durum hoşuna gidiyor insanın. Ama zaman geçtikten sonra anlıyorsunuz ki hayatınız başkası tarafından yönetiliyor. Düşünün okuldasınız erkek arkadaşlarınla oturup sohbet etmeyeceksin, sadece benim ile mesajlaşacaksın, kız arkadaşlar bile yok yani. Tamam diyorsun çünkü 'seviyorsun'. Sonra facebook msn kullanmayacaksın demeye başlıyor ona da tamam diyorsunuz. Sen kapatıyorsun şifreni bile veriyorsun çünkü güveniyorsun seviyorsun.Ona da diyorsun dondurdum diyor ve vermiyor. Aklına kötü bir şey gelmiyor. Çünkü 'seviyorsun'. İnan hiç sorun etmedim bunları bütün kıskançlıklarına, saçma isteklerine boyun eğdim. Bir gün ve iplerin koptuğu an geldi. Bayram günüydü onun kız kardeşi benim kız kardeşim ve kuzenim buluşmaya karar verdim ve buluştuk. İlk başta her şey iyiydi. Lunaparkta rangera binmek istedim kuzenimle, elbisen var binemezsin dedi. Her şeye evet dediğim için kuzenimin annesi bana emanet etti karışamazsın demesi onun moralini bozdu. Ben yine onu dinledim binmedim. O gün bitti eve gittik. Ertesi gün ailece aynı yere gitmeye karar verdik. Dün gittin gitmeyeceksin dedi. Ailem sonuçta gitmiyorum diyemem dedim ve gittim. O izin vermediği rangera bindim. Ve ona da söyledim kızdı ve hiç konuşmadı. Düşünün ya her hareketinizi o yönlendiriyor neyi yapıp neyi yapmamanız gerektiğine o karar veriyor. O gün benim için her şeyin bittiği gündü. Annem bunları duyunca istemiyordu zaten kuzenime konuş bitirsin dedi. O an ben bunları odadan duyarken ağlayarak ayrıldım. Tüm bu yaptıklarına rağmen ağlıyordum. Çünkü 'seviyordum'. Ama hiç ama hiç ağlamamam gerektiğini ertesi gün anladım. Facebook sayfamı açtım ve ilk baktığım şey onun profili oldu. Meğer hiç dondurmamış, bana uyuyorum dediğinde gecenin bir vakti hala online olup kız arkadaşlarına yorum yapabiliyormuş. O an anladım ki bana yalan da söylemiş. Kendimi üzmenin ne kadar anlamsız olduğunun farkına geç vardım. Bunlara da söyleyecek çok şeyi vardı yok ben değilim kuzenim girmiş falan. Belki bu benim için bir bahaneydi kıskançlıkları beni bu karara itti belkide. Hayatımın en doğru kararını yaptığımı düşünüyorum.( sonrası da var tabi geri dönme çabaları...)
Senin kıskançlıkların tatlı kıskançlıklardır belkide Aşırısı olmadığı sürece sorun yok demektir.. Ben sadece kendi başıma gelen şeyleri paylaşmak istedim.

Gerçekten 'ÖKÜZLÜK'yapmış oda çok afedersin... ayıptır ya ınsanın duygusu suıstımal edilir mi hiç :( Neyseki sonunda gerçekleri görmüşsün ve kurtulmussun :) bendeki ona göre tatlı kıskançlık bundan hiç şikayeti yok ama bazen baya baya kavga edıyoruz tüm gün.. ben kendıme kızıyorum bu kadar da sert olma dıyee.... hemn parlayan ve sönen bir tipim ınsallah bunu kontrol altına aldığım gün kavga gürültü olmaycak:(

Aynen canım kurtuldum :)Herkeste olan bir durum canım bu. Kafana takma sakın olur bunlar . zamanla her şey oturur. Bazen biz kızların da alttan alması gerekiyor. Eminim Mutlu bir ilişkin olacak... Kıskançlık ilişkinin tuzu biberi ve olmazsa olmazıdır:)

kiskanclik kendine olan guveninizin eksik olmasi demek aslinda. belki de ona degil, kendinize guvenmiyorsunuz. o yuzden kavgalar butun gun suruyor. tatli kiskanclik diye birsey yok aslinda. ya kiskanirsiniz ya kiskanmazsiniz. tatli kiskanclik deyince benim aklima saka olarak kiskanmis gibi yapmak geliyor. cunku birini kiskaniyorsaniz, iliskinizde guven eksikligi mutlaka vardir, bu konuya el atip niye guvenmediginizi anlamalisiniz. eger 'daha iyilerini bulabilir neden olmasin'sa derinlerde yatan neden, kendinize ceki duzen verip, 'beni secti, ben de onu sectim, bundan otesi yok' diyebilmelisiniz.

Back
X