Kiskanclik beni mahfetti..Normalmi

askimsin_99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2011
441
52
Merhaba hanimlar
bu duruma huymu diyeyim hastalikmi diyeyim bilemedim
erkek arakdasimla yaklasik 8 aydir birlikteyiz ve aramizda mesafe oldugu icin fazla görüsemiyoruz.
kiskanclik krizlerimi bir türlü yenemiyorum
mesela suan is geregi sehirdisinda ve ben sürekli yazma geregi duyuyorum cvp alamadigimdada sinirleniyorum hatta bazen biryere gittiginde resim yollamasini istiyorum
zavallimda gikini cikarmadan hemen yolluyor ortam müsait olmasa bile :KK43:
kendime kiziyorum belkide bu yüzden degerimide düsürmüs oluyorum ama inanin elimde olan birsey degil.
Mesela eskileri konustugumuzda bir kiz arkadasini cok sevdigini anlatmisti kiz bunu terk etmis sonra pisman olup dönmek istemis ama buda artik sans vermemis sonra ben bunlarin resimlerini buldum ama gururumdan belli etmedim kiskandigimi(nasil basardiysam) ama onu cok sevdigini düsünmek bile mahfediyor bir sekil hep cektiriyorum ona bu hareketlerimle farkindayim. bana sürekli "bana inanmayi dene" der bazen okadar abartiyorum ki tartisiyoruz ve bir iki kere bunalttigimi bile demisti.
Sürekli kendime degisicem diyorum sormayacam nerdesin kimlesin vs vs diye ama 3-4 gün sonra yine ayni hareketlere basliyorum
Oysaki kendime güveniyorum ama bundan 4yil önce aldatma sayilir bir durum yasamistim eski erkek arkadasimda.
neyse galiba bu hareketlerimden dolayi artik beni eskisi gibi umursamiyor gibi mesela biryere gittigimde pek birsey demez hic kiskanmaz(belki belli etmemeye calisiyordur zaten duygularini icinde yasayan biri)
kisacasi o umursamaz tepkisiz tavirlari bana dahada kiskanmaya sebep oluyor ve güvensizlik ortaya cikariyor
yazdigimda ben aninda cevap beklerken o gec cevap verir
inanin ne yapacagimi bilmiyorum hem kendime hem ona zarar veriyorum
yasimizda pek kücük sayilmaz 22 yasindayim oda 30

lütfen beni asagilamayin bende durumun kötü oldugunun farkindayim
öncelik tabiki kendi kendime yardim etmek istiyorum varmi fikri olan veya ayni durumda olan?
böyle devam giderse tedavi görmeyi düsünüyorum

erkekler bukadar sıkılmayı sevmez..geçmiş geçmişte kalmış artık..sen elindekinin kıymatini bil..ilişkilerin temeli güvendir..

Ben 30 yaşındayım 22 yaşındaki halimle şu an çıkmazdım. Hala da boş konuşurum ama o zamanki kendimi hiç çekemezdim ya, ki o zaman bile kıskançlık vs. öyle hallerim asla yoktu. Nerede olduğumu merak edene; "merak ediyorsan ayrılalım, çekemem ben, sen de rahat et, ben de rahat edeyim." diyordum, belki bir oğlağın iç dünyası yardımcı olur size. Kendi kendine yetemeyen insana önce yardım ediyoruz ondan sonra bu durum sürdükçe bizi bıktırıyor, ondan sonra benden uzak olsun da nereye giderse gitsin gölge etmesin yeter diye bakıyoruz. Çünkü kendi kendine yetemeyen insana güvenmiyoruz.

Son düzenleme:
Sen ona her ne kadar guvensen de bu fotograf isteme sacmaligindan dolayi ileride buyuk bi guvensizlik olusucak ozellikle onda
Yasadim biliyorum.
Bu huyunu hemen terk etmelisin

yapma güzel kardeşim.
çaktırmadan takip et.
eşimin telefonunun konum gönderme ayarını açtım ben :) facebooktn yazışırken geliyor nerede olduğunun bilgisi. adama nerdesin diye sormama gerek yok. :KK66: takipte olduğumu da bilmez.

canım bende ilişkilerimde az çok senin gibiyim. nereye kimle gitmiş falan merak ederim ama tatlı bir dille sorarım öyle neredesin bakim sen bana hesap ver gibi değil. eğer yazdığıma uzun süre cevap vermezse bende niye yazmıyor ki bana diye düşünürüm ama bunun için kavgalar çıkarmam genelde bunun için çok uzun süre ulaşamamam lazım. ama hiç fotoğraf gönder diyecek kadar güvensiz olmadım. o kadarı sıkar bence karşındakini hele ki erkekler hiçbir sıkıntıya gelemezken. en azından bu fotoğraf göndertme alışkanlığından vazgeçmeye çalış :KK66:

eşimin telefonunun konum gönderme ayarını açtım ben :) facebooktn yazışırken geliyor nerede olduğunun bilgisi. adama nerdesin diye sormama gerek yok. :KK66: takipte olduğumu da bilmez.
iyi fikirmis cok tesekkür ederim bende öyle yapacam eger telefonu elime gecerse bir sekil cok saol :)

, sen de rahat et, ben de rahat edeyim." diyordum, belki bir oğlağın iç dünyası yardımcı olur size. Kendi kendine yetemeyen insana önce yardım ediyoruz ondan sonra bu durum sürdükçe bizi bıktırıyor, ondan sonra benden uzak olsun da nereye giderse gitsin gölge etmesin yeter diye bakıyoruz. Çünkü kendi kendine yetemeyen insana güvenmiyoruz.
inanirmisin onun burcu oglakk :) böyle olacaksa ciddi ciddi degismem lazim ben :KK43:

inanirmisin onun burcu oglakk :) böyle olacaksa ciddi ciddi degismem lazim ben :KK43:

Neden inanmayayım, daha önce belirttiğiniz bir şey olmasa neden belli edeyim?
Belki içten içe kıskanıyordur da belli etmiyordur falan diyorsunuz ya, %99 hayır, kıskanmıyor.
Ama güvenmezse; devam etmeye gerek duymaz.

canım bende ilişkilerimde az çok senin gibiyim. nereye kimle gitmiş falan merak ederim ama tatlı bir dille sorarım öyle neredesin bakim sen bana hesap ver gibi değil. eğer yazdığıma uzun süre cevap vermezse
cok tesekkür ederim canim peki tatli dille bu tür seyler nasil sorulurki onu anlamiyorum beceremiyorum..

peki onda neden bir güvensizlik olussun ki? anlamadim
Cunku sen ona sanki guvenmiyomus gibi fotograf istiyosun ariyosun
O da diycek ki bu kiz bana guvenmiyo ben biseu yapmadim halbuki
Bende şundan foto istemeye basliyim bakalim
Acaba o bisey mi yapiyorda beni bu kadar sıkı tutuyor
Acaba bisey mi var
Dur bende onu kontrol ediyim
Diycek...:)

Cunku sen ona sanki guvenmiyomus gibi fotograf istiyosun ariyosun
O da diycek ki bu kiz bana guvenmiyo ben biseu yapmadim halbuki
Bende şundan foto istemeye basliyim bakalim
Acaba o bisey mi yapiyorda beni bu kadar sıkı tutuyor
Acaba bisey mi var
Dur bende onu kontrol ediyim
Diycek...:)

Veya bu yaşta çoluk çocuk derdiyle uğraşmaya devam mı edicem? Başlarım böyle ızdıraba diyecek. Bu kadar ay ben buna nasıl dayandım fikri kafasına girdikten sonra konu sahibi, istersen şimdiye kadar dünyanın en fedakar sevgilisi ol, onun umrunda olmaz.

Veya bu yaşta çoluk çocuk derdiyle uğraşmaya devam mı edicem? Başlarım böyle ızdıraba diyecek. Bu kadar ay ben buna nasıl dayandım fikri kafasına girdikten sonra konu sahibi, istersen şimdiye kadar dünyanın en fedakar sevgilisi ol, onun umrunda olmaz.
Anlatmaya calistim ama...:)

X