Kıskançlık değil ama içten içe canım sıkıldı

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
158
36
İyi geceler hanımlar 6 aylık hamileyim ilk bebeğime nasipse,bugün öğrendik ki eltimde 3 aylık hamileymiş daha yeni söylediler 11 yaşlarında bir kızları daha var ne bileyim benimle aynı anda denk getirmeleri biraz canımı sıktı nedenini bilmediğim bi şekilde kıskançlık değil desemde belkide kıskandım:) 11 yıldır neyi beklediniz demek geldi içimden tabi ama sonuçta beni ilgilendirmez derdimi paylaşmak istedim

ne guzel, cocugunuzun kendiyle yasit kuzeni olacak.
ben hamileye kalmaya calisirken gorumcem 12 yil aradan sonra hamile kaldi.
ben ondan 1 yil sonra hamile kalip dogurdum.
hic boyle duygularim olmadi.
ne guzel cocuguma yasit kuzeni olacak dedim.
oraya gittigimizde oyun arkadasi olacak dedim.
yani ne var ki bunda

fesatca dusunmeyin yahu.
cani veren allah sonucta

Forumda "hadi bugün x meselesiyle ilgili konu açıyoruz" diye duyuru yapılıyor da kimse bana haber vermiyor galiba.
Bugün buna benzer bir konu daha vardı.

Belki onlar sizden daha uzun süredir deniyordur, yeni olmuştur. Siz doğurana kadar ara verecek hali yoktu sonuçta.
İki kuzen beraber büyürler işte ne güzel.

İyi geceler hanımlar 6 aylık hamileyim ilk bebeğime nasipse,bugün öğrendik ki eltimde 3 aylık hamileymiş daha yeni söylediler 11 yaşlarında bir kızları daha var ne bileyim benimle aynı anda denk getirmeleri biraz canımı sıktı nedenini bilmediğim bi şekilde kıskançlık değil desemde belkide kıskandım:) 11 yıldır neyi beklediniz demek geldi içimden tabi ama sonuçta beni ilgilendirmez derdimi paylaşmak istedim

halbuki akrabaların ve çevredekilerin sana sormadan sevişmemesi gerekiyordu. çünkü milletin çok da şeyindeydi sizin çocuğunuza denk getirmek için uğraşıyorlardı hep bir elden. 11 yıl kesinlikle ve özellikle senin hamile kalmanı beklediler bence de. insanın çocuk yapma amacı nedir ki zaten başka ne için çocuk sahibi olunur.. hayatımda duyduğum en gereksiz dert ya kusura bakma da. baba ne durumda bilmiyorum ama umarım çocuk zekayı ve hayata bakış açısını anneden almaz.

Yorumlarınız gülümsetti kafayı yicek kadar kıskanmadım da ne bileyim önceden istediklerini duymadık hiç hatta ikinci çocuk düşünmüyorum derdi eltim o yüzden şaşırdım biraz:)

belki ikinci cocuk icin suan hazır hissetti kendini. sanki cocuk yapmak sorumluluk almak cok kolayda siz yaptınız diye yapacak.. ne guzel hamilesiniz bebeginize odaklanın böyle sacma seyleri bosverin.. ne gerek var ya kıskancak bir sey yok ki 🤦🏻‍♀️😂

Back
X