Kıskançlık değil mi?

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Biz eşimle üç gün önce bi haftalık tatilden geldik muğla akyakaya da gittik orda azmak nehrine filan girdik internettende paylaştım. Kaynım da bu kış evleniyo nişsnlısı da o da tüm paylaşımları görmüşler neyse.
Akyakaya babamın malı değil herkes gideer yani de şimdi gördüm nişsnlısı o gttiğimiz nehiri paylaşmış orada diye onlarda gitmiş.
Hanibizden önce gitseler olabilirde bizden iki gün sonra gitmeleri bana özenmiişlik gibi geldi bi de tek bu değil .
Bizim evlilik yıldönmümüze aldılar onlarda tarihi .
Ve eşimin beni ailesiyle tanıştırdığı yerde tanıştırdı Kaynım da nişanşısını ilk annesiyle . Benim evlnmeden önceki evim orda olduğu içn bz orda tanştk kayınvalidemle ama Kaynım Ve nişsnlısı da şuan oturduğm yerdeleer oraya uzaklar yinede orda tanıştırdı .
Sadece merak ettim sizce bu kıskançlık değil mi yoksa normal mi? Herkes herkes istediğini yapsın kimseye karışmak bana düşmez Sadece acaba öyle mi dedim

Değil güzel bulmuş gitmiş olabilir bende arkadaşlarımın gittiği güzel yerleri görüp gidiyorum hiçte kıskanmıyorum neden kıskanayım ki belki sizden daha güzel bile vakit geçirmiş olabilirler.

Bana normal geliyor begendigi bir yer ise resmini paylasabilir,sizin tanistiginiz yerde de tanisabilir ailesi ile demek ki güzel bir yer, bir sürü tanidigim evlenirken ayni dugun salonunu kiraladı mesela kimsede sorun etmedi yada kiskanclik olarak dusunmedi.

Ay hiç takılmayın böyle şeylere. Özenmişlerse de ne güzel işte, demek sizi çift olarak beğeniyor, örnek alıyorlar. Olumsuz duygular beslemek yerine ablalık, abilik yaparak belki de çok keyifli bir dostluk kurabilirsiniz.
Şefkatle yaklaşın, şüpheyle kendinizi yiyip şeytana hizmet etmeyin

başka derdin yokmu senin eltinin kaynının her hareketini buraya yazmaktan başka. sizden görüp beğenip gitmiş olamazlarmı illa kıskançlık olarak değerlendirmek neden

Begenmis de olabilir kiskanmis da olabilir, olamaz diyemeyiz yani var oyle tipler de siz bu kadar incelemeyin bence
Ayrica kayniniz sizin kayinvalidenizle tanistiginiz yeri gercekten hatirliyor olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…