- 23 Şubat 2020
- 12
- 10
- 86
- 24
- Konu Sahibi Greensseyes
-
Yapmanız gereken şey çok açık size ettiği küfürleri ona yedireceksiniz . Kimse kimsenin babasının malı değil millet eşine rest çekiyor sevgiliniz kim oluyor da daha yolun başından küfür edecek iftira atacak cesareti buluyor ?Merhaba arkadaşlar, sevgilimle gereksiz bir konu yüzünden tartıştık ve konu instagram. Eski erkek arkadaşım bana istek attı bende engelledim, ama sevgilim sanki ben istek atmışım gibi bana "sen açık kapı mı bırakıyorsun" gibi ithamlarda bulundu. Ardından ben açıklama yaparken ağıza alınmayacak küfürler etti ve kapat a..k diye terbiyesiz bir üslup takındı. Ben 1 gün boyunca hiç aramadım mesaj atmadım anlasın hatasını düzeltsin diye ama yine suçlu beni çıkardı sen hatalisin ki diyecek bir şeyin yok ki beni aramadın diye. Sizce ne yapmalıyım kızlar lütfen bir fikir verin
AyrilinMerhaba arkadaşlar, sevgilimle gereksiz bir konu yüzünden tartıştık ve konu instagram. Eski erkek arkadaşım bana istek attı bende engelledim, ama sevgilim sanki ben istek atmışım gibi bana "sen açık kapı mı bırakıyorsun" gibi ithamlarda bulundu. Ardından ben açıklama yaparken ağıza alınmayacak küfürler etti ve kapat a..k diye terbiyesiz bir üslup takındı. Ben 1 gün boyunca hiç aramadım mesaj atmadım anlasın hatasını düzeltsin diye ama yine suçlu beni çıkardı sen hatalisin ki diyecek bir şeyin yok ki beni aramadın diye. Sizce ne yapmalıyım kızlar lütfen bir fikir verin
Merhaba arkadaşlar, sevgilimle gereksiz bir konu yüzünden tartıştık ve konu instagram. Eski erkek arkadaşım bana istek attı bende engelledim, ama sevgilim sanki ben istek atmışım gibi bana "sen açık kapı mı bırakıyorsun" gibi ithamlarda bulundu. Ardından ben açıklama yaparken ağıza alınmayacak küfürler etti ve kapat a..k diye terbiyesiz bir üslup takındı. Ben 1 gün boyunca hiç aramadım mesaj atmadım anlasın hatasını düzeltsin diye ama yine suçlu beni çıkardı sen hatalisin ki diyecek bir şeyin yok ki beni aramadın diye. Sizce ne yapmalıyım kızlar lütfen bir fikir verin
Haklıysan arkasında dur senin yapacak bişeyin yok küfürleri eden erkek arkadaşın yapsınMerhaba arkadaşlar, sevgilimle gereksiz bir konu yüzünden tartıştık ve konu instagram. Eski erkek arkadaşım bana istek attı bende engelledim, ama sevgilim sanki ben istek atmışım gibi bana "sen açık kapı mı bırakıyorsun" gibi ithamlarda bulundu. Ardından ben açıklama yaparken ağıza alınmayacak küfürler etti ve kapat a..k diye terbiyesiz bir üslup takındı. Ben 1 gün boyunca hiç aramadım mesaj atmadım anlasın hatasını düzeltsin diye ama yine suçlu beni çıkardı sen hatalisin ki diyecek bir şeyin yok ki beni aramadın diye. Sizce ne yapmalıyım kızlar lütfen bir fikir verin
Küfreden adamdan bi halt olmaz.Merhaba arkadaşlar, sevgilimle gereksiz bir konu yüzünden tartıştık ve konu instagram. Eski erkek arkadaşım bana istek attı bende engelledim, ama sevgilim sanki ben istek atmışım gibi bana "sen açık kapı mı bırakıyorsun" gibi ithamlarda bulundu. Ardından ben açıklama yaparken ağıza alınmayacak küfürler etti ve kapat a..k diye terbiyesiz bir üslup takındı. Ben 1 gün boyunca hiç aramadım mesaj atmadım anlasın hatasını düzeltsin diye ama yine suçlu beni çıkardı sen hatalisin ki diyecek bir şeyin yok ki beni aramadın diye. Sizce ne yapmalıyım kızlar lütfen bir fikir verin
Nolur küfür etmeyelim kimseye küfür etmeden de konuşulabilir hata hata ile kapanmaz tamam o bey böyle bir şey yapmış olabilir ama hanımefendi daha üstüne giderse ani tepki verirse o beyin nasıl davranacağını bilemeyiz.İşler daha da kötü gidebilir sevgilisi daha da kötü şeyler söyleyebilir..Tabi barışmaları her şey için yarar olur.Sonuçta arada sevgi var ki birlikteler.Her şeyin hayırlısı .Kiskanclik derdi mi bu? Saygisiz, karaktersiz sevgili derdi olmali konu basligi. Sana A. Koyayim demis. inanamiyorum ya hala ne yapayim diyorsun.
Sen de ona S. Git deyip her yerden engelleyip tekmeyi basacaksin..
Boyle konulari okudukca sinirlerim bozuluyor. Genc kizlarimiz nasil kendilerini bu durumlara dusuruyor, kendilerine nasil bunlari reva goruyorlar.. Kabul edemiyorum cok uzuluyorum gercekten ya.
Merhaba arkadaşlar, sevgilimle gereksiz bir konu yüzünden tartıştık ve konu instagram. Eski erkek arkadaşım bana istek attı bende engelledim, ama sevgilim sanki ben istek atmışım gibi bana "sen açık kapı mı bırakıyorsun" gibi ithamlarda bulundu. Ardından ben açıklama yaparken ağıza alınmayacak küfürler etti ve kapat a..k diye terbiyesiz bir üslup takındı. Ben 1 gün boyunca hiç aramadım mesaj atmadım anlasın hatasını düzeltsin diye ama yine suçlu beni çıkardı sen hatalisin ki diyecek bir şeyin yok ki beni aramadın diye. Sizce ne yapmalıyım kızlar lütfen bir fikir verin
Ayrıl canimMerhaba arkadaşlar, sevgilimle gereksiz bir konu yüzünden tartıştık ve konu instagram. Eski erkek arkadaşım bana istek attı bende engelledim, ama sevgilim sanki ben istek atmışım gibi bana "sen açık kapı mı bırakıyorsun" gibi ithamlarda bulundu. Ardından ben açıklama yaparken ağıza alınmayacak küfürler etti ve kapat a..k diye terbiyesiz bir üslup takındı. Ben 1 gün boyunca hiç aramadım mesaj atmadım anlasın hatasını düzeltsin diye ama yine suçlu beni çıkardı sen hatalisin ki diyecek bir şeyin yok ki beni aramadın diye. Sizce ne yapmalıyım kızlar lütfen bir fikir verin
Fıtrat diye diye böyle üç kuruşluk beyniyle kadına hükmedebileceğini zanneden, sevgi saygı nedir bilmeyen elin ruh hastası heriflerine taviz veren kadınlara akıl fikir diliyorum. Hangi sevgiye yazık olabilir Allah aşkına? Sevgiden kırılıyorlar gerçekten. Adam küfür ediyor; fıtrat, ılımlı yaklaş diyorsunuz. Aklınız yerinde mi?Selamlar sorununuzu okudum yaşınız kaç bilmiyorum ama sevgiliniz olan beyin size kızmasının nedeni erkekler daha çok birbirlerini tutarlar bence.Kadınlar da o dayanışma yok bence ve en büyük örnek benim kaç kere psikolojik şiddet gördüm yani erkeklerden 10 sa kadınlardan 100 diyelim yani.Konuya geri dönersek sevgilinize biraz daha ılımlı yaklaşabilirsiniz.Erkeklerin fıtratı biraz böyle herhalde.Daha doğrusu herkesin fıtratı farklı.Ne olur sevginize yazık etmeyin enişte beyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?