- 18 Ekim 2014
- 7.801
- 35.909
- 748
- Konu Sahibi Greensseyes
Arkadasim dalga mi geciyorsunuz cidden?Siz hemcinslerinizden nefret ediyorsunuz.Ve psikolojik olarak şiddet uygulamaktan zevk alıyorsunuz.Ben o hanımefendiye arkadaşca yaklaştım sorununa haklı olarak çözmeye çalıştım sizin gibi ayrıl demediğim için kendimle gurur duyuyorum.Siz yok etmeye çalışıyorsunuz.Belki barışıp ileride çok güzel şeyler yaşayacaklar,olamaz mı? Bana kadın olsun erkek olsun o "a.q.,amk" gibi ifadeleri kaç kere koydular ne yapayım?Hepsini mahkemeye mi vereyim?Hepsini engelledim geçti.Dediğim gibi ben duygusal ilişki yaşamadığım için empati yapamam.Ayrıca erkeklerin fıtratı böyle olduğu düşündüğümden ben hiç erkeklerle konuşmam zaten..Sokakta yol bile sormam.Çok kötü kalplisiniz çok çok!
Siz size kufur edenleri engellemissiniz ama kadina ayrilma sana kufur etmis olabilir ama belki de cok guzel seyler olacak diyorsunuz afagahajja

Erkeklerin fitrati boyleymismis, siz yol bile sormuyorsunuz ama bu kiz o kufurbazla devam etsin aklini veriyorsunuz vermeyenleri de kiskanç kadinlar olarak yaftaliyorsunuz.