Kıskançlık duygusu

Adbulamadim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2019
4
2
1
39
Merhaba..34yaşında 15 yıllık evliyim.eşimle birbirimizi seviyoruz çok şükür bi sorunumuz da yok..ama benim şu kuşkucu halim,eşimi aşırı kıskanmam hayatı önce bana sonra ona zindan eder oldu😕nereye gitsek eşimi göz hapsine alıyorum kime bakıyor üst üste bakıyormu.her girdiğimiz ortamda saçma şekilde geriliyorum ve onada yansıtıyorum.çok mutsuzum bu durumdan,hayatımı zehir etti bu hastalıklı duygu.özgüvenim sıfır sanki herkes benden güzel,alımlı,albenili gibi geliyor..şu halden nasıl kurtulabilirim:(

Bence bir psikoloğa gidip bu olumsuz duygulardan kurtulmak için yardım alın. Maddi durumunuz nasıl bilmiyorum ama illa özel olacak diye bir şey yok. Sağlık ocaklarında, belediyelerde felan oluyor psikologlar. Daha mutlu olursunuz.

1. 17 yaşında mı evlendiniz; 15 yıllık evlilik yaşınız 32.
2. Eşiniz önceden güven kıracak herhangi bir durum yaşattı mı?
3. Kendiniz yeterince bakımlı mısınız ve özel hayatınız renkli mi?
4. Kıskançlık çöl gibidir, önce sevgiyi sonra insanı kurutur. Adamı durduk yere kendinizden soğutmayın.

1. 17 yaşında mı evlendiniz; 15 yıllık evlilik yaşınız 32.
2. Eşiniz önceden güven kıracak herhangi bir durum yaşattı mı?
3. Kendiniz yeterince bakımlı mısınız ve özel hayatınız renkli mi?
4. Kıskançlık çöl gibidir, önce sevgiyi sonra insanı kurutur. Adamı durduk yere kendinizden soğutmayın.
34yaşındayım 32değil..tebessümle okudum yaxdıklarınızı☺️ 2.ve 3.sorularınıza ✔️ İşareti koyuyorum anlayın☺️ Bende işte sevgiyide ilişkiyide kurutacak diye korktuğumdan nasıl kurtlurum bu hisden diye sizlere soruyorum

34yaşındayım 32değil..tebessümle okudum yaxdıklarınızı☺ 2.ve 3.sorularınıza ✔ İşareti koyuyorum anlayın☺ Bende işte sevgiyide ilişkiyide kurutacak diye korktuğumdan nasıl kurtlurum bu hisden diye sizlere soruyorum
Bana kalırsa onu iplemezseniz kıskanmazsınız, kıskandıkça kendini bir şey sanacak çünkü.
Gizlice gözlemlemek daha iyidir her zaman. Bu histen tamamen kurtulunmaz çünkü bir kere kırıldığında dal tekrar birleşmiyor anca zaman geçince yeniden büyüyor...

kendınde neyi eksik görüyorsan onu yaptır ,

kilo -zayıfla
saç -bakım boya
giyim -alışveriş
cilt -muhakkak bakım yaptır

ve biraz tarızını değiştir

kilo -zayıfla
saç -bakım boya
giyim -alışveriş

İnanmassınız belki bu dediklerinizi yaptıran,dikkat eden birisiyim hatta daha dün cilt bakımından geldim.hiç birşeyin umrumda ol mamasını istiyorum kıskansamda belli etmek istemiyorum

kilo -zayıfla
saç -bakım boya
giyim -alışveriş

İnanın daha dün cilt bakmından geldim..herşeyime dikkat ediyorum,benimkisi farklı bi durum kendi kendime kurup,kendimide eşimide sinir ediyorum

Piskoloğa git kendini geliştir
Adamın yapmayacağı varsa bile yapar böyle olur mu

Back
X