• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiskanclik .. Fikir soyler misiniz

Bir de evliliğin ilk zamanlarında olabiliyor erkeklerin kıskançlığı derler. Bence sen "bu davranışların beni üzüyor, sanki namuslu bir kadın değilmişim iması gibi geliyor, psikolojim nedeniyle bebek de etkilenebilir lütfen kendine hakim olur musun en azından bu süreçte" diyebilirsin.
cok dedim bakin eski konumdada var ayri bile yasadim ama agladi.etti kendimi bende taniyamiyorim dedi ama sonuc pek degismedi ...

canim 8 ay nisanli kaldim bak evlenince anlarsin burdaki evli bayanlarda bilir nisanliyken asla boyle degildi ... Nisanliyken.ve evliyken cok.farkediyor erkekler en azindan benim esim

Birşey sorabilir miyim? Peki nişanlıyken çok sorgulyor muydu? O kim? Niye aradı? Nerey gidiyorsun? vs vs. Benim hoşlandığım çocuk çok soru soruyor, başlarda tuhaf geldi, sonra benden hoşlanmasına verdim, şu anda ise fazla kıskançlığın sinyalleri mi bu sorgulamalar diye düşünmeye başladım.

Adam resmen şizofren...
Düzelir de kendi kendine değil, psikologa götürün tabi o kafayla kabul ederse...

Açık da değilsin tesettürlüsün, desek ki giyiminden mi kıskanıyor...

Yok yok adam resmen hasta.

Boyutu biraz abartmış güven zamanla kazanılan bişi sanırım benim babamda çok kıskançtı annemi gözünden sakınırdı çocuklar büyüdükten sonra normale dönmüş... senin ki döner mi bilinmez umarım herşey istediğin gibi olur ama kıskançlık sanırım aşılması en zor olanı Allah yardımcınız olsun

Birşey sorabilir miyim? Peki nişanlıyken çok sorgulyor muydu? O kim? Niye aradı? Nerey gidiyorsun? vs vs. Benim hoşlandığım çocuk çok soru soruyor, başlarda tuhaf geldi, sonra benden hoşlanmasına verdim, şu anda ise fazla kıskançlığın sinyalleri mi bu sorgulamalar diye düşünmeye başladım.
ya bakin dozundaysa sevdiginiz cocuk bence sknti yok .. İnanin bi yerde patlak verir ama ben okudugum icin cok vakut geciremedik zaten yatilida kaliyordum . Mesela vatsaptan cevrim ici olsam.kime yaziyorsun derdi biraz ustume gelse abartma derdi tamam askim vs derdi dili tatliydi sevdigimden yapiyorum vs derdi e bende normal derdim yani abarti kiskanmazdi zaten ben kaldiramazdim yapsaydi

Boyutu biraz abartmış güven zamanla kazanılan bişi sanırım benim babamda çok kıskançtı annemi gözünden sakınırdı çocuklar büyüdükten sonra normale dönmüş... senin ki döner mi bilinmez umarım herşey istediğin gibi olur ama kıskançlık sanırım aşılması en zor olanı Allah yardımcınız olsun
cok saolun

ne icin korkarsiniz belki ben goremiyorum duymak.istiyorum
"Kendi diğer kadınlara karşı Kötü niyetli olabilir , başkaları da size o niyetle bakacak diye bu kadar abartıyor olabilir. " Diye düşünülebilir , veya paranoyak yada hastalık derecesinde kıskanç , bu da psikolojik bir rahatsızlık.
ondan korktugum icin degil huzursuzluktan biktigim.icin artik geri cekiyorum kendimi baski olmus ustumde
Çok iyi anlıyorum. Sizinki kadar olmasada Benzer şeyleri yaşadım.ben hep tatile vs cocuklarla tek giderim mesela, gereksiz huzursuzluk yaşamayım diye. İş yerime çağırmam- bunun gibi şeyler. Korkmak değil de idare etmek diyelim. Ama sizin eşiniz çok abartmış aileden kıskanmak ne demek. İnşallah düzelir ama zor ..

Merhaba bayanlar.. Esim cok kiskanc evlendigimden beri sorunumuz bu ama normal bir kisknclik degil .. Emin olun cogu bayan kaldiramaz kuzenlerinden kardeslerinden bakkaldan benim enistemden herkseten kiskniyor .. Bu arada o benim kadar dkkatli degildir..8 aylik hamileyim herseyden korkar oldum ablamda otururkeb bile huzursuz oluyorum sanki bir sorun cikacak diye v.. Sizce duzelir mi hafifler mi bu piskolojik sorunu yener mi .. Keske tatli bir kiskanclik olsa evde ortamlarda beni rezil esiyor kavga cikariyor fikir sunar misiniz . Edit: tesetturluyum bunu merak ederseniz
Psikolojik destek alması lazım. Sen ne yapabilirsin ki, çelik kasaya kendini kilitliycek halin yok. Kabul etmesi lazım sorunun kendinde olduğunu.

Tarikata bağlıysa hacı hocası sohbetlerinde bunları anlatıyordur. Şöyle cehennemlik, böyle günah falan derken şiraze kaymıştır.
Güvendiği, saygı duyduğu, baba bildiği bir profilden sakinleştirici, uzlaştırıcı sözler duyması gerek.
Allah yardımcınız olsun.

"Kendi diğer kadınlara karşı Kötü niyetli olabilir , başkaları da size o niyetle bakacak diye bu kadar abartıyor olabilir. " Diye düşünülebilir , veya paranoyak yada hastalık derecesinde kıskanç , bu da psikolojik bir rahatsızlık.

Çok iyi anlıyorum. Sizinki kadar olmasada Benzer şeyleri yaşadım.ben hep tatile vs cocuklarla tek giderim mesela, gereksiz huzursuzluk yaşamayım diye. İş yerime çağırmam- bunun gibi şeyler. Korkmak değil de idare etmek diyelim. Ama sizin eşiniz çok abartmış aileden kıskanmak ne demek. İnşallah düzelir ama zor ..
keske duzelecegini bilsem kizmin ne sucu var .. Ama bende insanim yurek bu bi yere kadar dayanirim

Tarikata bağlıysa hacı hocası sohbetlerinde bunları anlatıyordur. Şöyle cehennemlik, böyle günah falan derken şiraze kaymıştır.
Güvendiği, saygı duyduğu, baba bildiği bir profilden sakinleştirici, uzlaştırıcı sözler duyması gerek.
Allah yardımcınız olsun.
yok inanin tarikata bagli felan degil.cubbeli sarikli felanda degil.yani .. Keske boyle kiskanmanin buyuk gunah oldugunu bilse insanlara kotu bakmanin .. Babasi kizdi gecen hafta ama degismiyor .. Ya soyleyin bi umut diye bekliyorum 3 hafta ya dogum var sebepten cekipte gidemiyorum siz ne yapardinuz Allah icin kafayi yicem ... Olene kadar cekerim demiyorum asla ama bu bebegin ne sucu var suan sadece sabrediyirum

Eşin büyük ihtimalle doktora gitmez. Şöyle bişey aklıma geldi. Sen git. Hamilelik çok etkiledi beni iyi değilim de bir psikoloğa git, zaten bu kıskançlıkla o da gelecektir. Sen doktora anlattığında o da eşinle görüşmek isteyecektir.. Saçma mı oldu

Eşin büyük ihtimalle doktora gitmez. Şöyle bişey aklıma geldi. Sen git. Hamilelik çok etkiledi beni iyi değilim de bir psikoloğa git, zaten bu kıskançlıkla o da gelecektir. Sen doktora anlattığında o da eşinle görüşmek isteyecektir.. Saçma mı oldu
once sunu demek istiyorum fazla tatlisiniz :)) inanin birkere gitti doktora simdi asla gitmem diyor inadin teki bitecekse bitsin ama gitmem diyor herkes ustune gittigi icin .. Ben delimiyim diyor .. Sakinlesince de en fazla susuyor benim piskolojim felan bozuk degil diyor ..

ben ne yapacagimi sasirdim hani demeyin sende cok acikmisin ki adam.kiskaniyor diye yazdim ama cok yoruldum cidden
Ben cok acigim gogus dekoltesi mini etek giyerim ama esim kiskanmaz cunku konu benim ne giydigimle alakali degil esimin nasil bir adam olduguyla alakali
Kadinlara sapikca bakmadigi icin ve kendine guveni de tam oldugu icin hic gundeme bile gelmez giyim kusam meselesi
Keske kiskancligin kiyafetle degil kisilik sorunuyla alakali oldugunu anlayip boyle heriflere evlenmeden once gosterseniz tavrinizi

Ben cok acigim gogus dekoltesi mini etek giyerim ama esim kiskanmaz cunku konu benim ne giydigimle alakali degil esimin nasil bir adam olduguyla alakali
Kadinlara sapikca bakmadigi icin ve kendine guveni de tam oldugu icin hic gundeme bile gelmez giyim kusam meselesi
Keske kiskancligin kiyafetle degil kisilik sorunuyla alakali oldugunu anlayip boyle heriflere evlenmeden once gosterseniz tavrinizi
bilseydim evlenmezdim ben boylesi bi.kiskancliga razi degilim .. İmrendim esinize ne deyim ki :(

bilseydim evlenmezdim ben boylesi bi.kiskancliga razi degilim .. İmrendim esinize ne deyim ki :KK43:
Evlenmissiniz hamilesiniz size boyle bi sebepten bosanin diyemem ama kesinlikle alttan almayin artik konusarak mi amlatirsiniz sinir krizi mi gecirirsiniz naparsiniz bilemiyorum ama bu saglikli bir iliski degil
Simdiden duzeltmenin yolunu bulun hayat boyle gecmez

Back
X